Maksuz svratila wrote: 25 Jul 2019, 14:00 ...ispod časti ti ili ne, neki i takve žene...sve je do tebe...šta, koga će ti matičar kao na tacni isporučiti da dijelite dobro i zlo...ljupce i metke...![]()
Baš je lijepo dijeliti metke i pucati po kući
Moderator: Krokodil Behko

Maksuz svratila wrote: 25 Jul 2019, 14:00 ...ispod časti ti ili ne, neki i takve žene...sve je do tebe...šta, koga će ti matičar kao na tacni isporučiti da dijelite dobro i zlo...ljupce i metke...![]()

Krokodil Behko wrote: 25 Jul 2019, 14:04storm wrote: 25 Jul 2019, 12:00
Nemoj ba Behko, mute od sinoć nije oka sklopio a ti još takve konstrukcije javno iznosis![]()
Istina se mora znati. Nema još mnogo vremena. Do sljedećeg Valentinova sve će nas žene poklopiti.
Veca wrote: 25 Jul 2019, 12:35 ..tobe jarabi, sad mi je zao sto ga nije upucala! ...ja kad bih vec rijesila da pucam, upucala bih ga 100% ...nisam naivna kao ona, ja mu sansu ne bih dala za osvetu!
Naravno da je trebala.
Trebala je i onog drota urokati, koji ju je razoružao i na taj način spriječio je da odradi stvar do kraja.
Mutevelija wrote: 25 Jul 2019, 12:19 Ne ubada mene niko
Ne zenim se ja sa zenama sto cackaju oko haube i sto idu u vojsku.
"Dobro koje ucinite sebi ga ucinite, a gresku koju ucinite sebi je ucinite".
A on je kriv sto je zenio takav tip zene.
Pa moraju žene ići u vojsku, kad već nećeš ti.
Sam si rekao da ne bi branio zemlju![]()

jer prema meni nisi zenskobanjast

Pa kako volis da budem

muskobanjast

PA ne mogu bit grub prema tebi

...samo joj živce izvuci, pa je onda svuci...Krokodil Behko wrote: 25 Jul 2019, 14:04Maksuz svratila wrote: 25 Jul 2019, 14:00 ...ispod časti ti ili ne, neki i takve žene...sve je do tebe...šta, koga će ti matičar kao na tacni isporučiti da dijelite dobro i zlo...ljupce i metke...![]()
Baš je lijepo dijeliti metke i pucati po kući![]()

Maksuz svratila wrote: 25 Jul 2019, 14:17...samo joj živce izvuci, pa je onda svuci...![]()
...a vazda isti scenario ...mirni, tihi, povučeni, komšiluk za primjer...i onda bum pizdarije tačka pucanja ... k'o bi rek'o...![]()

kako si TO zakljucioMelek wrote: 25 Jul 2019, 14:24 Ma dobro, ali nekako citam nekakvu uzivanciju u zlobi. Ostavite se toga.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma drago forumasicama sto je muskarac fasovaoMelek wrote: 25 Jul 2019, 14:24 Ma dobro, ali nekako citam nekakvu uzivanciju u zlobi. Ostavite se toga.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

veze u kojim je vatreno oruzje oblik sukoba nisu zdrave veze , ne znam, kome tako nesto moze biti dragoMutevelija wrote: 25 Jul 2019, 14:31
Ma drago forumasicama sto je muskarac fasovaoa meni drago sto sam bio upravu.