Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
damir5 wrote: 10 Jul 2019, 13:12Stiže retrogradni Merkur: ŽESTOK udarac planeta na skoro sve znakove!
Stižu problemi
Sad će uređaji da se kvare, kvarovi na autima, problemi u komunikaciji, ne preporučuje se kupovina tehnike
Ja mislim da sam onaj mobitel kupila dok je bio retrogradni Merkur zato se i kvari svako malo
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Merkur daje mladolikost i nekoliko lica, sposobnost prerusavanja ... nije to ni tako lose.
to nije dvolicnost ili nekakvo prerusavanje, vec adaptacija i fleksibilnost su jako izrazene , Marekur je odlicna planeta
Nisam rekao dvolicnost nego sposobnost prerusavanja. Glumacka karakteristika.
Tipicna za moj znak koji sadrzi u sebi sve druge znakove horoskopa pa oni koji su rodjeni u tom znaku cesto imaju krize identiteta dok ne nauce da se snalaze sa time da mogu biti svaki drugi znak po potrebi. Nije dobro kad nauce to zloupotrebljavati.
Stižu problemi
Sad će uređaji da se kvare, kvarovi na autima, problemi u komunikaciji, ne preporučuje se kupovina tehnike
Ja mislim da sam onaj mobitel kupila dok je bio retrogradni Merkur zato se i kvari svako malo
to nije dvolicnost ili nekakvo prerusavanje, vec adaptacija i fleksibilnost su jako izrazene , Marekur je odlicna planeta
Nisam rekao dvolicnost nego sposobnost prerusavanja. Glumacka karakteristika.
Tipicna za moj znak koji sadrzi u sebi sve druge znakove horoskopa pa oni koji su rodjeni u tom znaku cesto imaju krize identiteta dok ne nauce da se snalaze sa time da mogu biti svaki drugi znak po potrebi. Nije dobro kad nauce to zloupotrebljavati.
Aaaaaa, riba.Sad sam sigurna i koji si sa klixa.Dobrodosao!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
Stižu problemi
Ma to je Damir naručio tekst
Nama je pukao auspuh
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."