spacebound wrote: 27 Jul 2019, 09:51 Ne kontam ljude koji te dva puta vide, traze na fb i odmah dodaju![]()
...brisem i ove sto znam, znaci iz moje carsije

Moderator: VIP
spacebound wrote: 27 Jul 2019, 09:51 Ne kontam ljude koji te dva puta vide, traze na fb i odmah dodaju![]()
Isto radim, mada nesto bogzna tamo ni ne objavljujem, opet mi nije ugodno da mi svako cacka i vidi profil i slike.I sad smo se mi 2 puta srele i 3 rijeci progovorile i da me dodajesVeca wrote: 27 Jul 2019, 10:54spacebound wrote: 27 Jul 2019, 09:51 Ne kontam ljude koji te dva puta vide, traze na fb i odmah dodaju![]()
...brisem i ove sto znam, znaci iz moje carsije.........bajagi naki prijatelji, znaju me izvidjenja, nikad rijec prozborili nismo, aj baaaaaa, mani me se, ne skupljam prijatelje po fb-u
![]()
Duminjo wrote: 27 Jul 2019, 10:58 Kad smo kod fb.. Neko me, sa zenskog Profila, zajebava da me vidio negdje i da sam sladak..
Bas nekome dosadno.
Dobar dan![]()
SlatkisuDuminjo wrote: 27 Jul 2019, 10:58 Kad smo kod fb.. Neko me, sa zenskog Profila, zajebava da me vidio negdje i da sam sladak..
Bas nekome dosadno.
Dobar dan![]()
Jace je to tvoje nego njezinoMutevelija wrote: 26 Jul 2019, 21:51 Joj ima Saobraćajnu a ja instalater centralnog grijanaj reko
Baba sto me navrati da idem 3 godine![]()
jbg
spacebound wrote: 27 Jul 2019, 10:58Isto radim, mada nesto bogzna tamo ni ne objavljujem, opet mi nije ugodno da mi svako cacka i vidi profil i slike.I sad smo se mi 2 puta srele i 3 rijeci progovorile i da me dodajesVeca wrote: 27 Jul 2019, 10:54
...brisem i ove sto znam, znaci iz moje carsije.........bajagi naki prijatelji, znaju me izvidjenja, nikad rijec prozborili nismo, aj baaaaaa, mani me se, ne skupljam prijatelje po fb-u
![]()
Nece da moze
![]()
Nema sta nemas
Zato imam osjecaj da ovo nece ici izmdju nas.ElTriconi wrote: 27 Jul 2019, 11:02Jace je to tvoje nego njezinoMutevelija wrote: 26 Jul 2019, 21:51 Joj ima Saobraćajnu a ja instalater centralnog grijanaj reko
Baba sto me navrati da idem 3 godine![]()
![]()
Ma ja.. Ti bi odmah reko "dobro ti dupe".. Nista ovo sladak si
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests