Moderator: VIP
Kad negdje sjedis, glupo je i bezobrazno samo ustati i otići. Kasnije se vratiti i smjeskati kao da nista nije bilo.. Ne ide jbg.
Totalno me ne interesuje viseMala_Mu wrote: 27 Jul 2019, 11:28 I samo ne slusaj savjete drugihkad kazem drugih mislim na duminja
![]()
ObjasniMala_Mu wrote: 27 Jul 2019, 11:28 I samo ne slusaj savjete drugihkad kazem drugih mislim na duminja
![]()
Poceo je pitat ko kakva baba i cudis se sto te blokiralaMutevelija wrote: 27 Jul 2019, 11:30 Sad da je Pamela Anderson ne bi je.
A kamol neka Dženita iz Živinica.
Tebe pogodilo što sam otišla bez pozdrava.
Svi mi koji sada trazimo dzenitu iz zivinicaMutevelija wrote: 27 Jul 2019, 11:30 Sad da je Pamela Anderson ne bi je.
Nije mene nista pogodilo. Samo rekoh da je bezveze i to je to..Chloe wrote: 27 Jul 2019, 11:32Tebe pogodilo što sam otišla bez pozdrava.Duminjo wrote: 27 Jul 2019, 11:28
Kad negdje sjedis, glupo je i bezobrazno samo ustati i otići. Kasnije se vratiti i smjeskati kao da nista nije bilo.. Ne ide jbg.![]()
Tiho sam se izlogovala. NIsam željela da se o tome komentariše,
majom sam se pisala na pp, pa opet je bilo da pravim cirkus, kmečim, kukam, dramim
Pojedinačno pisati, e pa nije mi bilo do toga,
a da javno napišem kamenovali bi me ...
Znam, nije fer prema nekima, a znam i da sam ti nedostajala.![]()
Izvini.
![]()
Naci cete sipak, nestala.Duminjo wrote: 27 Jul 2019, 11:33Svi mi koji sada trazimo dzenitu iz zivinicaMutevelija wrote: 27 Jul 2019, 11:30 Sad da je Pamela Anderson ne bi je.
Nisam ba ona je mene, ja smao odgovarao.ElTriconi wrote: 27 Jul 2019, 11:32Poceo je pitat ko kakva baba i cudis se sto te blokiralaMutevelija wrote: 27 Jul 2019, 11:30 Sad da je Pamela Anderson ne bi je.
A kamol neka Dženita iz Živinica.![]()
Ovo rum jebe i tebe i mene.. Pazi sta ti kazem
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests