lejlamo wrote: 28 Jul 2019, 15:03
odavno ne pročitah veću budalaštinu.
Kaže,
Umori se covjek mijenjajuci zene koje misle da su prefrigane i da mogu manipulirati ljudima kako hoce ...
pa je alternativa par sisa.
Mozes ti reci da nisi procitala vecu budalastinu ali izvoli sjedi za sank i slusaj masu muskaraca koji nisu glupi, imaju dobre poslove i svi imaju takav komentar. Meni je jasno da ce zene odmah da podrzavaju jedna drugu ali ja pisem realno.
Nazalost zene su postale grozne, muskarci su daleko bolji. Mnogi moji prijatelji i ja sam smo samohrani roditelji, a zasto? Uvijek isti razlozi, zena hoce da je moderna, sta li, da glumata, da ne radi nista, da ima svoje drustvo sa kojima izlazi i ostaje do kad hoce pod izgovorima da joj branis slobodu, daj joj muza koji ce i da kuha i radi i pomaze u kuci da ga moze u slobodno vrijeme praviti rogonjom, da je predmet ismijavanja na kafi sa drugaricama, da mu izvlaci pare, i na kraju da izvuce sto vise na sudu iako nicim nije doprinosila.
Zene su u nekakvoj feministickoj borbi za svoja prava otisle predaleko pa vise nemaju postovanja prema tudjim pravima i shvatile su emancipaciju kao da im je neko dao za pravo da druge ljude ucine nesretnim i iskoristenim.
Upeklo ...