Cim si muskarac ti si kriv, i normalno da ce odvesti djecu kad joj drzava to dozovljava.
Da si ti nju izlevatio ti si opet kriv, kad je ona tebe ti si opet kriv
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Coconuts wrote: 28 Jul 2019, 16:32Nije to moje maslo, ona je odvela malenu na foru.Veca wrote: 28 Jul 2019, 16:27 ...ajde bjezi, preko djece se zajebavate...sve je to moglo drugacije, da ste oboje bili pametni...dijete je vjerojatno culo negativne price o mami, zato tako i reagira ...ovo ne mislim samo za tate, nego i mame, da se ne misli, sto se djece tice, da zauzimam jednu stranu
![]()
Da ne ulazim u detalje ovdje javno ...![]()

Tebi je krivvnja samo iskljucivo vezana za zakon?Socrates wrote: 28 Jul 2019, 16:54 Last time I checked niko nije pocinio krivicno djelo, pa niko nije ni kriv.
Za sta kriva? Sto vise ne voli nekoga?![]()
Razvedi se i rijesi problema i sebe i njuMelek wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Šta žele? Evo jutros kenjka crkla joj veš mašina a samo 3 godine stara. Ja je resetovo, radi ko zmaj. Ni hvala, ništa. Onda, znoji se u Španiji u kuhinji kad nešto pravi, veli hoće onaj plafonski ventilator. Kupim ventilator, namontiram, uz dozu bogaranja jer tako mora, vas u goloj vodi ovdje na 49++ i kaže - dobro je meni onaj tvoj ćaća govorio da ti je sve teško. Mrš!

Naravno da ce imati traume....svako dijete razvod prozivljava traumaticnoVeca wrote: 28 Jul 2019, 16:57Coconuts wrote: 28 Jul 2019, 16:32
Nije to moje maslo, ona je odvela malenu na foru.
Da ne ulazim u detalje ovdje javno ...![]()
...mati, da odvede svoje rodjeno dijete na foru?...jos tako maleno?...mogu se samo nadati da ta djeca, posebno starija djevojcica, nece imati traumu za cijeli zivot!

Nemoj pola će ti uzeti. Prvo prepiši svu imovinu na amidzu ili oca il brata pa se onda razvodiJulia-Klara wrote: 28 Jul 2019, 17:00Razvedi se i rijesi problema i sebe i njuMelek wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Šta žele? Evo jutros kenjka crkla joj veš mašina a samo 3 godine stara. Ja je resetovo, radi ko zmaj. Ni hvala, ništa. Onda, znoji se u Španiji u kuhinji kad nešto pravi, veli hoće onaj plafonski ventilator. Kupim ventilator, namontiram, uz dozu bogaranja jer tako mora, vas u goloj vodi ovdje na 49++ i kaže - dobro je meni onaj tvoj ćaća govorio da ti je sve teško. Mrš!

Julia-Klara wrote: 28 Jul 2019, 17:00Razvedi se i rijesi problema i sebe i njuMelek wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Šta žele? Evo jutros kenjka crkla joj veš mašina a samo 3 godine stara. Ja je resetovo, radi ko zmaj. Ni hvala, ništa. Onda, znoji se u Španiji u kuhinji kad nešto pravi, veli hoće onaj plafonski ventilator. Kupim ventilator, namontiram, uz dozu bogaranja jer tako mora, vas u goloj vodi ovdje na 49++ i kaže - dobro je meni onaj tvoj ćaća govorio da ti je sve teško. Mrš!

Plus još, novi šlauf vani za navodnjavanje pa buši fasadu, montirajJulia-Klara wrote: 28 Jul 2019, 17:00Razvedi se i rijesi problema i sebe i njuMelek wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Šta žele? Evo jutros kenjka crkla joj veš mašina a samo 3 godine stara. Ja je resetovo, radi ko zmaj. Ni hvala, ništa. Onda, znoji se u Španiji u kuhinji kad nešto pravi, veli hoće onaj plafonski ventilator. Kupim ventilator, namontiram, uz dozu bogaranja jer tako mora, vas u goloj vodi ovdje na 49++ i kaže - dobro je meni onaj tvoj ćaća govorio da ti je sve teško. Mrš!
Kazes li ti hvala kad skuha rucak?Melek wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Šta žele? Evo jutros kenjka crkla joj veš mašina a samo 3 godine stara. Ja je resetovo, radi ko zmaj. Ni hvala, ništa. Onda, znoji se u Španiji u kuhinji kad nešto pravi, veli hoće onaj plafonski ventilator. Kupim ventilator, namontiram, uz dozu bogaranja jer tako mora, vas u goloj vodi ovdje na 49++ i kaže - dobro je meni onaj tvoj ćaća govorio da ti je sve teško. Mrš!

vila wrote: 28 Jul 2019, 17:04Kazes li ti hvala kad skuha rucak?Melek wrote: 28 Jul 2019, 16:55 Šta žele? Evo jutros kenjka crkla joj veš mašina a samo 3 godine stara. Ja je resetovo, radi ko zmaj. Ni hvala, ništa. Onda, znoji se u Španiji u kuhinji kad nešto pravi, veli hoće onaj plafonski ventilator. Kupim ventilator, namontiram, uz dozu bogaranja jer tako mora, vas u goloj vodi ovdje na 49++ i kaže - dobro je meni onaj tvoj ćaća govorio da ti je sve teško. Mrš!
Ajde ne kenjkaj bezveze...svi znamo da volis svog akrepića
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests