Eto rekao si, i zavrsi pricu. ne pricaj lose o njoj jer i sam postajes los u ocima ljudi.Coconuts wrote: 28 Jul 2019, 17:51vila wrote: 28 Jul 2019, 17:03
Naravno da ce imati traume....svako dijete razvod prozivljava traumaticno
Samo mi nije jasno zasto si posebno naglasila za stariju djevojcicu?
Zato sto je ona sa ocem?
Ne treba uvijek ni biti coporativno na strani zena zato sto smo i same zene
Ima i zena koje su i lose osobe i lose majke i manipulativne osobe koje su pojam emanticipacije shvatile samo povrsno i hedonisticki![]()
Jebiga hajd da kazem do kraja ... kad je odvela malenu ostavljala je materi i dolazila kasno, muz njene starije sestre mi je govorio kako malena place po cijeli dan, govori Ja sam sajajka i hocu tatu i seku ... zasto mi nema mame ... ja sam isao kad god sam mogao, vozio devet sati samo da je obidjem, baba im dala neku sobu memljivu, drugo krilo kuce gdje je sve uredjeno i cisto drzala prazno ako se pojavi neko da mu izda ... i malena je dobila leukemiju ... od stresa, od mema u sobi, ja sam ih napadao zbog te sobe prije toga ali babi bitnije pare. I onda sam provodio dane sa malenom na klinici, osam mjeseci, putuj na kliniku, vracaj se da budem sa starijom ... na kraju je i to proslo, ozdravila ... sestre kazu da mene nije bilo da ne bi izdrzala, da sam joj ja davao snagu, a da je svoju mater tukla i bacala hranu na nju. Sad ova glumi sveticu i dobru majku.
Toliko sranja covjek dozivi jer je htio da bude dobar prema svima, dobar muz, dobar otac. Mene curice vole, to mi je njaveca satisfakcija, i ne napustam ih, to su moje ljubavi male, i uvijek cu biti uz njih. I ne mislim se mijenjati radi jedne pogresne osobe, hocu da ostanem primjer svojim djevojcicama, da znaju da postoje i dobri ljudi oko njih.
A meni je dovoljan njihov osmijeh i jedan motorcic od nekih 150 konjcica ...![]()
To sve sto kazes nije za svacije usi, pogotovo ne za nase, jer te i ne poznajemo, i veliki broj ce poceti osudjivati iz bilo kojeg razloga.
Dobrodosao na forum, pogled naprijed, mani se proslosti.
Budi dobar tata, i samo hrabro!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)