Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Ja sam na forumu 10 godina, a jednom sam bio forumas mjeseca. Mozete li mi otkriti vasu tajnu, sta treba uraditi ? Lajkati sve postove moderatorima ? Diviti se njihovim potezima i slicno
Nije da mi to nesto znaci al cisto sam radoznao koji su kriteriji.
Inace, Lanci je simpa zenska, nema veze ovo s tim
A ustipak ti ja neb pobjedio ni da sam jedini na forumu i to na vlastitom forumu
Al nea veze ja cem ko pravi sportski gubitnik cestitat pobjednici,svaka cast malo je potapsat po ramenu...klepnut po gujci..pa jos jednom pa uhvatit se ko macak objema rukama dok me zastitari vuku za noge prema izlazu..al ja gujcu ne puscam
carobnjak N wrote: 01 Jul 2019, 16:12
Ja sam na forumu 10 godina, a jednom sam bio forumas mjeseca. Mozete li mi otkriti vasu tajnu, sta treba uraditi ? Lajkati sve postove moderatorima ? Diviti se njihovim potezima i slicno
Nije da mi to nesto znaci al cisto sam radoznao koji su kriteriji.
Inace, Lanci je simpa zenska, nema veze ovo s tim
Moras biti dobar sa Rumom.
Od njega sve nepravde krecu.