Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
carobnjak N wrote: 01 Jul 2019, 16:12
Ja sam na forumu 10 godina, a jednom sam bio forumas mjeseca. Mozete li mi otkriti vasu tajnu, sta treba uraditi ? Lajkati sve postove moderatorima ? Diviti se njihovim potezima i slicno
Nije da mi to nesto znaci al cisto sam radoznao koji su kriteriji.
Inace, Lanci je simpa zenska, nema veze ovo s tim
I za tih 10 godina napisao manje od 8000 postova sto neko napise za godinu dana.
Uzmimo prosjek 2 ipo posta dnevno. Lose Carobnjak lose. Tj malo
Aktivnost i samo aktivnost. Ni po babi ni po stricevima.
Ja sam na forumu 10 godina, a jednom sam bio forumas mjeseca. Mozete li mi otkriti vasu tajnu, sta treba uraditi ? Lajkati sve postove moderatorima ? Diviti se njihovim potezima i slicno
bio si forumaš mjeseca isto puta koliko i ja... :
čestitke Lanci...
Majo,kad ću ja opet biti fm..
halo,kooperativan...
Vala nemoguce je da se svi zale kako su jednom samo bili, forum bivstvuje devet godina, a saka forumasa aktivna. Ne vadite mi se na one koji su otisli . Na banovane mozete
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Pitam se je li ljeto kad bilo forumas mjeseca. Definitivno bih naveo 333 razloga da bude. Osjecam ga kao zivo bice na ovom forumu.
Status forumasa ljeto: kmeee
Vanilla wrote: 01 Jul 2019, 22:51
I ja sam samo jednom bila
Sa ovim profilom
Jedini, fyi
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Pa eto od 2011 sam ovdje i ovo mi je prvi put da sam forumas mjeseca,iskreno nisam ocekivala ni sada zaista nisam od tih osoba koji se slepaju itd da bih samo bila nesto vise od ostalih ovdje.
Uvijek sam bila za i voljela da se ne razlikujem od ostalih clanova,da budem ono sto jesam.
Ali ipak kazem hvala na tome da su odlucili ovaj mjesec da ja tu titlu preuzmem od fude Dosta i njega vise
Last edited by Lanci on 01 Jul 2019, 22:58, edited 1 time in total.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Još malo pa će šest godina kako sam tu... Prosjek postova 30+... Nikad nisam bio fm
(da i ja malo kukam )
Fudo čestitam, dobar fm si bio... Do kraja su izbili na vidjelo tvoji modni kapaciteti, (jebtito lakše je sa titulom) .
Lanci čestitam...
Pa eto od 2011 sam ovdje i ovo mi je prvi put da sam forumas mjeseca,iskreno nisam ocekivala ni sada zaista nisam od tih osoba koji se slepaju itd da bih samo bila nesto vise od ostalih ovdje.
Uvijek sam bila za i voljela da se ne razlikujem od ostalih clanova,da budem ono sto jesam.
Ali ipak kazem hvala na tome da su odlucili ovaj mjesec da ja tu titlu preuzmem od fude Dosta i njega vise
Na forumu sam evo 6 i poL godina, napisao sam, ne znam koliko sam postova napisao(provjerite uostalom). Bio sam fm milion puta. Ja sam pobjednik, vi ste luzeri.
Pozdravljam babu, mamu, hugu, hugolinu i male hugice