Vidiš da su tvoje ljepše. Moje su bez platforme i peta automatski niža.
Ove lijevo sam danas obuvala, slične... njih obuvam češće.

Vidiš da su tvoje ljepše. Moje su bez platforme i peta automatski niža.

Smotljo mooooj...Veca wrote: 29 Jul 2019, 18:41 ...Chloe, greska...jbt. prepadoh se
...fine su, a mogu mislit kako su udobne

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Konsultant wrote: 01 Aug 2019, 12:42 Fina, kulturna, otmjena, sriktana. Idealna za vecericu, lagani klavir u pozadini... dok ne dodje konobar i ponudi vino. Onako pogledate se, nekulurno je odbiti, ko mogli bi po jednu da probamo samo, ona gleda i kaze: Vjerujem da je odlicno, ne znam ne bih smjela... Sta ces kad je vec doslo, de ti nama natoci po jednu samo da probamo. Nastavlja se pricica, pogled u casu prazna, pogled ka konobaru koji se momentalno stvara pored i toci jos jednu i jos.... Ujutro budjenje pored ormara, nepoznata soba, zvjeras, gdledas u nju sav izgubljen. Ona za stolom pijucka kaficu, turpija nokte, kosa racupana, nasmije se i sheretski kaze: Ooohooo ko ustao?! Pa rekla sam vino nije za mene.
Idealna za partija. Krenula zestoka muzika prva skace, povlaci te, gotovo. krenulo ludilo. Vracate se do stola, tacnije bjezis, casica zestokog na ex, pratis je, a oci ko fildzani. Ona jos jednu exira, blejis u nju kao u gospu. Ona opet otrcava na plesni, ostajes sjediti. Vraca se, skida stikle i opet ex. Povlaci te na podij. U neka doba dolazi murija, smirujes je, pokusavas zadrzati. Zoves mobitelom jarane u sitne sate da sklone prijavu. Ujutro se budis, svaka koska boli, kontas koji me belaj snadje. Sretnes je navecer, ona te potapse po ramenu i kaze pred svima: Sta je macak, nesto slobo u formi ovih dana.

Imam ... dezeni drugačiji ali to je to ... udobne i svi su oduševljini kad ih oblačim ...