Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5118 times
- Been thanked: 6651 times
- Status: Offline
Re: Ubijeno šestero ljudi u Zagrebu, ubojica u bijegu
Bože sačuvaj, tuga 
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
strašno.
a, čuj motiv ubistva šestero ljudi, a kasnije i samoubistva.. ljubomora.
a, čuj motiv ubistva šestero ljudi, a kasnije i samoubistva.. ljubomora.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Pa u vecini slucajeva kad muz ubuje zenu i djecu pa sebe, razlog je sto je zena bivsa i sto se usudila da moze dalje u zivotu bez njega.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Našli su tioa navodno je izvršio samoubojstvo , iskreno mislim da je smaknut prilikom lišenja slobode
Ostalo je cutanje.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
kad se smaknu onda to bude "u razmjeni vatre"
kad se kaže da je samoubistvo onda bi i trebalo da je isto jer je lako dokazati da nije
kad se kaže da je samoubistvo onda bi i trebalo da je isto jer je lako dokazati da nije
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Otkriven identitet ubice: Taksista Igor Nađ ubio šest osoba u Zagrebu

Igor Nađ počinio je strašni zločin na Kajzerici u Novom Zagrebu. Sinoć je ubio tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete. Na adresi na kojoj se dogodilo ubistvo registrirana je kompanija "Juri Žuri", čiji je vlasnik Igor Nađ, prenose hrvatski mediji.
U NOVOM ZAGREBU u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo beba stara nekoliko mjeseci, koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece.
Policija je u 4:10 potvrdila da je ubojica lociran još tijekom očevida te da je počinio samoubojstvo.
Na mjestu višestrukog ubojstva jutros još uvijek traje očevid.
10:15 Policija je u deset sati održala konferenciju za medije. Otkrili su da je ubojica imao 36 godina, a s jednom od žrtava je imao bebu. Riječ je o preživjelom djetetu.
09:50 "Tragedija je to velika za ovaj grad, šest mrtvih. Policija radi svoj posao, dogodilo se to što se dogodilo. Sućut obiteljima, taj nesretnik je presudio drugima pa sebi. Žao nam je, Zagreb je danas obavijen u crno, to me pogodilo sinoć oko 12:15. To je cijena življenja u velikom gradu, to je pojedinačni incident. A ta obiteljska tragedija, vidjet ćemo što je povod i uzrok", komentirao je masakr gradonačelnik Bandić.
09:35 Objavljeni su identiteti žrtava masakra. Opširnije...
09:10 Otkriven je identitet šesterostrukog ubojice.
08:55 Policija će u 9:45 održati konferenciju za medije.
08:15 Očevid je još uvijek u tijeku, ali otkrivene su neke nove pojedinosti. Tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće, javlja Jutarnji.
8:00 Neslužbeno se doznaje da je motiv šesterostrukog ubojstva ljubomora. Jedna od žrtava navodno je ubojičina bivša žena. Policija te informacije zasad nije potvrdila.
07:30 "U šoku smo, ovo je inače miran kvart", pričaju jutros stanovnici kvarta u kojem se dogodio masakr za Dnevnik.hr.
"Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je prestrašno. Evo, tresem se otkad sam čula", rekla je uznemirena stanovnica Kajzerice.
"Vraćali smo se iz grada sinoć oko 23.30. Cijela ulica bila je puna policije. Za ovakvo nešto čitaš da se događa po svijetu, ali kod nas ne", kaže drugi susjed.
Opisali su što se sinoć događalo. "Odjednom su svi nahrupili, policija i hitna. Čuli su se pucnjevi, a trenutak prije nego što su počeli odjekivati čuli su se ženski krikovi", kazali su stanovnici Kajzerice.
07:00 Na mjestu na kojem je počinjen masakr još uvijek traje očevid.
06:30 U Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se u četvrtak nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece.
Policija je dojavu dobila oko 21:30. Uskoro je velik dio Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cijevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil. Oko 1 sat ujutro pojavila se informacija da je ubojica uhvaćen, no to je uskoro na presici demantirala sama policija. Tada je rečeno da se potraga proširila na cijelu zemlju. Na kraju je ubojica na području Brezovice počinio samoubojstvo. Tijekom jutra trebalo bi biti poznato više detalja.

Igor Nađ počinio je strašni zločin na Kajzerici u Novom Zagrebu. Sinoć je ubio tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete. Na adresi na kojoj se dogodilo ubistvo registrirana je kompanija "Juri Žuri", čiji je vlasnik Igor Nađ, prenose hrvatski mediji.
U NOVOM ZAGREBU u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo beba stara nekoliko mjeseci, koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece.
Policija je u 4:10 potvrdila da je ubojica lociran još tijekom očevida te da je počinio samoubojstvo.
Na mjestu višestrukog ubojstva jutros još uvijek traje očevid.
10:15 Policija je u deset sati održala konferenciju za medije. Otkrili su da je ubojica imao 36 godina, a s jednom od žrtava je imao bebu. Riječ je o preživjelom djetetu.
09:50 "Tragedija je to velika za ovaj grad, šest mrtvih. Policija radi svoj posao, dogodilo se to što se dogodilo. Sućut obiteljima, taj nesretnik je presudio drugima pa sebi. Žao nam je, Zagreb je danas obavijen u crno, to me pogodilo sinoć oko 12:15. To je cijena življenja u velikom gradu, to je pojedinačni incident. A ta obiteljska tragedija, vidjet ćemo što je povod i uzrok", komentirao je masakr gradonačelnik Bandić.
09:35 Objavljeni su identiteti žrtava masakra. Opširnije...
09:10 Otkriven je identitet šesterostrukog ubojice.
Kako piše Jutarnji list, ubojica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice. Policija je i jutros tamo te provodi očevid.
Na adresi na kojoj se dogodilo ubojstvo registrirana je tvrtka Juri Žuri J.D.O.O., čiji je vlasnik Igor Nađ. Tvrtka je registrirana 2019. godine.
Kako Vijesti.hr doznaju, među ostalima, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin.
Nesretna je Maja za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan.
Prema prvim i neslužbenim informacijama, ubojica je najvjerojatnije Majin dečko.
08:55 Policija će u 9:45 održati konferenciju za medije.
08:15 Očevid je još uvijek u tijeku, ali otkrivene su neke nove pojedinosti. Tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće, javlja Jutarnji.
8:00 Neslužbeno se doznaje da je motiv šesterostrukog ubojstva ljubomora. Jedna od žrtava navodno je ubojičina bivša žena. Policija te informacije zasad nije potvrdila.
07:30 "U šoku smo, ovo je inače miran kvart", pričaju jutros stanovnici kvarta u kojem se dogodio masakr za Dnevnik.hr.
"Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je prestrašno. Evo, tresem se otkad sam čula", rekla je uznemirena stanovnica Kajzerice.
"Vraćali smo se iz grada sinoć oko 23.30. Cijela ulica bila je puna policije. Za ovakvo nešto čitaš da se događa po svijetu, ali kod nas ne", kaže drugi susjed.
Opisali su što se sinoć događalo. "Odjednom su svi nahrupili, policija i hitna. Čuli su se pucnjevi, a trenutak prije nego što su počeli odjekivati čuli su se ženski krikovi", kazali su stanovnici Kajzerice.
07:00 Na mjestu na kojem je počinjen masakr još uvijek traje očevid.
06:30 U Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se u četvrtak nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece.
Policija je dojavu dobila oko 21:30. Uskoro je velik dio Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cijevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil. Oko 1 sat ujutro pojavila se informacija da je ubojica uhvaćen, no to je uskoro na presici demantirala sama policija. Tada je rečeno da se potraga proširila na cijelu zemlju. Na kraju je ubojica na području Brezovice počinio samoubojstvo. Tijekom jutra trebalo bi biti poznato više detalja.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Ej zbilja nekak ide na zivce sto se lik ubio ko zadnja pizda tako da ne moze odgovarat ni za sto,nekak i shvatit da ga ljubomora sjebala ubio zensku tog ima oduvijek iako i za to moras bit zadnji sljam,al ubit toliko ljudi i dijete medju njima pa majku ti ima da goris na lomaci i patis lagano a ne da si mozak prosviras dzukelo 
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
pa to, na takvim primjerima, a ima ih dosta, vidi se muška fragilnost, slabost, egoizam i nesposobnost....Maja wrote: 02 Aug 2019, 09:05 Pa u vecini slucajeva kad muz ubuje zenu i djecu pa sebe, razlog je sto je zena bivsa i sto se usudila da moze dalje u zivotu bez njega.
hej, ljubomora motiv
nešto ne znam za primjere žena u takvoj ulozi.
a baš strahota.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Mnogo vishe,nego shto mislish druze.storm wrote: 02 Aug 2019, 06:15 Strahota
Uvijek se na takve vijesti pitam, koliko ima tih "tempiranih bombi" medju nama... Svaki dan ih susreces...
Čitam, samo je sedmomjesecna beba preživjela u kući... Gdje ode njen daljnji život?
Nazalalost.
Zakazujemo i mi svi kao drushtvo.Mnogi slucajevi mogu se sprijeciti/prepoznati/djelovati preventivno/pomoci...
Ali,vecini je lakshe ismijavati na drushtvenim mrezama "dijeliti",'lajkovati" tudzu muku i nevolju..
Nadam se da ce bebica imati nekog da vodi adekvatnu brigu o njoj.
Inace....
Kada (pro)citam neke komentare (ne vezano samo za ovu temu),volio bih da pojedini mogu BAR JEDAN DAN provesti pored mene u ordinaciji,slushati,zajedno sa njima prozivljavati njihovu proshlost,sadashnjost,razmishljati o buducnosti i onom shta ih ceka.Pokushati ostati normalan kada ti dodje dijete koje je bilo fizicki i seksualno zlostavljano, trazi toplinu i zagrljaj,a u ocima i tuga i strah,zelja za necim njima nepoznatim, zeljna malo njeznosti i paznje...nishta vishe.
Ili,bar malo "spustiti loptu",razmisliti,nije teshko.
p.s. ne mislim na nekog sa foruma,da ne bi bilo zabune...
KIAORA
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
a kako natjerati osobu koja pokazuje tendenciju ka izrazito nasilnom ponašanju da prihvati pomoć?
ako prijaviš policiji, ide info razgovor i nakon toga ništa.
ako se desi da se pošalje kod doktora, samo se propišu medikamenti i niko ne nadgleda ni osobu ni stanje, a na kontroli izda novi recept.
ako prijaviš policiji, ide info razgovor i nakon toga ništa.
ako se desi da se pošalje kod doktora, samo se propišu medikamenti i niko ne nadgleda ni osobu ni stanje, a na kontroli izda novi recept.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1245 times
- Been thanked: 3998 times
Silom, lejla, brutalnom silom.lejlamo wrote: 02 Aug 2019, 11:35 a kako natjerati osobu koja pokazuje tendenciju ka izrazito nasilnom ponašanju da prihvati pomoć?
Ako neće fino, strpaš ga u ludaru i tamo ga dosyebeš.
Ali, nikog nije briga. A koga bi trebalo bit briga, ili sleže ramenima ili počne nešto prznit o ljudskim pravima.
Klanjam džematile po parkovima.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Koliko kao društvo snosimo odgovornost za stanje koje jeste ... 
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Uveliko snosimo odgovornost.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Šta misliš, hoče li biti posljedica na psihi djece koju mi odrasli ( ja ne, ali toliko je postalo prošireno da su se međusobno počeli poklapati tako ) ušutkujemo sa riječima drama, kmečanje, patetisanje?
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Šta god im govorila, bit će posljedica.
Ako kmeče i drame bezveze, zašto im ne reći?
Sa druge strane, kriteriji su vrlo različiti. Ja sam tokom cijelog rata bio gladan, neispavan, prljav i umoran. Kad se danas sjetim uslova takvog života, sve oko mene mi dođe ko neka šega. Sve podnosim kao od šale. Ali, drugi nemaju takva iskustva, pa je njihov prag kmečanja i dramljenja vrlo nizak.
I konačno, upitna je i sama definicija kmečanja i dramljenja. Kad je kmečanje a kad utemeljena pritužba? Kad je nepotrebno dramljenje, a kad je razložna zabrinutost?
Uglavnom, teško je dati kratak odgovor na pitanje.
Jel se ubio?
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Chloe
- Žena za sva vremena

Laser wrote: 02 Aug 2019, 12:38Šta god im govorila, bit će posljedica.Chloe wrote: 02 Aug 2019, 12:15
Šta misliš, hoče li biti posljedica na psihi djece koju mi odrasli ( ja ne, ali toliko je postalo prošireno da su se međusobno počeli poklapati tako ) ušutkujemo sa riječima drama, kmečanje, patetisanje?
Ako kmeče i drame bezveze, zašto im ne reći?
Sa druge strane, kriteriji su vrlo različiti. Ja sam tokom cijelog rata bio gladan, neispavan, prljav i umoran. Kad se danas sjetim uslova takvog života, sve oko mene mi dođe ko neka šega. Sve podnosim kao od šale. Ali, drugi nemaju takva iskustva, pa je njihov prag kmečanja i dramljenja vrlo nizak.
I konačno, upitna je i sama definicija kmečanja i dramljenja. Kad je kmečanje a kad utemeljena pritužba? Kad je nepotrebno dramljenje, a kad je razložna zabrinutost?
Uglavnom, teško je dati kratak odgovor na pitanje.
Moja starija kćerka je zatvorena, puno mi je trebalo da je "naučim" da govorio o onom što je muči,
da podijeli sa mnom da bih mogla biti uz nju, onda dođe neki trend gdje se svi prave psiholozi i psihijatri, pa se djeca međusobno surovo i nemilosrdno poklapaju i ušutkavaju.
Mi odrasli smo zlo. Loši primjeri.
Nismo svi od istog materijala satkani niti smo istiim putevima hodali, a empatija postaje strani pojam.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Koliko god tesko bilo zamislit kako neko moze biti toliko bolestan da tako pobije ljude, nebitan motiv (nema ga opravdavajuceg, ublazujuceg, mrvu suvislog) jos puno stepenica iznad je takvo zlo u covjeku da vlastito dijete osakati.Kolika to mrznja mora biti da nadjaca ljubav prema vlastitom djetetu, da ga ostavis bez igdje ikoga?Koja bezumnost.
Strasno je sto se tim ljudima desilo, sto se desilo tom malom djecaku, sto je cijela jedna porodica u trenu nestala, a sta ovo jadnice koje jos nije ni svjesno da zivi, a ostalo je samo na svijetu ceka...
Strasno je sto se tim ljudima desilo, sto se desilo tom malom djecaku, sto je cijela jedna porodica u trenu nestala, a sta ovo jadnice koje jos nije ni svjesno da zivi, a ostalo je samo na svijetu ceka...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.