Hocuuu i jaaaaaaaa

Moderator: VIP
Hocuuu i jaaaaaaaa
Chloe wrote: 02 Aug 2019, 13:45odem na profil, čisto da nekog citiram da se javim, tek nakon nekog vremena skontam na kojoj temi sam se javila, i šta sam napisala .... iako me niko ne vidi zacrvenila sam se i preznojila od srama ... A jesam smotana, tito dragi ...
Hurija wrote: 02 Aug 2019, 13:47Chloe wrote: 02 Aug 2019, 13:45odem na profil, čisto da nekog citiram da se javim, tek nakon nekog vremena skontam na kojoj temi sam se javila, i šta sam napisala .... iako me niko ne vidi zacrvenila sam se i preznojila od srama ... A jesam smotana, tito dragi ...
Ne zamaraj se sa tim Choe opusti se![]()
ušo na temu samo da se javim i da citiram nekog da zna da sam tuChloe wrote: 02 Aug 2019, 13:45odem na profil, čisto da nekog citiram da se javim, tek nakon nekog vremena skontam na kojoj temi sam se javila, i šta sam napisala .... iako me niko ne vidi zacrvenila sam se i preznojila od srama ... A jesam smotana, tito dragi ...
![]()
Smotljo ...mad_max_ba wrote: 02 Aug 2019, 14:15ušo na temu samo da se javim i da citiram nekog da zna da sam tuChloe wrote: 02 Aug 2019, 13:45odem na profil, čisto da nekog citiram da se javim, tek nakon nekog vremena skontam na kojoj temi sam se javila, i šta sam napisala .... iako me niko ne vidi zacrvenila sam se i preznojila od srama ... A jesam smotana, tito dragi ...
![]()
i et
![]()
brt bio si upravu za diskovemad_max_ba wrote: 02 Aug 2019, 14:15ušo na temu samo da se javim i da citiram nekog da zna da sam tuChloe wrote: 02 Aug 2019, 13:45odem na profil, čisto da nekog citiram da se javim, tek nakon nekog vremena skontam na kojoj temi sam se javila, i šta sam napisala .... iako me niko ne vidi zacrvenila sam se i preznojila od srama ... A jesam smotana, tito dragi ...
![]()
i et
![]()