Moze bolan, ima to.
Polako, nece poso pobjec, naradices se...ima vremena.
Sad dok si u snazi prioritet ti je kurvanje, jebo te poso.
Moderator: VIP
Moze bolan, ima to.
Ja znam po tri dana smrdit u hotelu, a budalasi me placaju ko da radim....i haj ostani normalan.Hannibal wrote: 10 Aug 2019, 00:26 jedan arap imo problema sa imigracionim i da bi osto u bih moro je da osnuje firmu i da zaposli nekog. lik zaposli mog druga i jedina obaveza mu je da sjedi u kancelariji i da jednom u tri mjeseca obnovi par oglasa na pikubrat je pregledo sve klipove na youtubeu sto postoje, sta ce, dosadno
![]()
mozes li bar da mu se posteno nacugas dok si u hoteluFuddo wrote: 10 Aug 2019, 00:29Ja znam po tri dana smrdit u hotelu, a budalasi me placaju ko da radim....i haj ostani normalan.Hannibal wrote: 10 Aug 2019, 00:26 jedan arap imo problema sa imigracionim i da bi osto u bih moro je da osnuje firmu i da zaposli nekog. lik zaposli mog druga i jedina obaveza mu je da sjedi u kancelariji i da jednom u tri mjeseca obnovi par oglasa na pikubrat je pregledo sve klipove na youtubeu sto postoje, sta ce, dosadno
![]()
Pijes, jedes, gledas televizor, i na kraju dodjem maltretirat posten svijet po forumu.
Kome da se nacugam?Hannibal wrote: 10 Aug 2019, 00:31mozes li bar da mu se posteno nacugas dok si u hoteluFuddo wrote: 10 Aug 2019, 00:29
Ja znam po tri dana smrdit u hotelu, a budalasi me placaju ko da radim....i haj ostani normalan.
Pijes, jedes, gledas televizor, i na kraju dodjem maltretirat posten svijet po forumu.![]()
Nemam pojma
Pa ok, mozda si workaholic.Sheval wrote: 10 Aug 2019, 00:38 Bez zafrkancije, strasan mi je to problem...cak i kad ne radim.
Nikako da sastavim par sati da mogu ono lezati.
Genetika, sta li...ko ce ga znati...
Vazda kentra...
Aha,
Pa par poslova je nista. To je ok, a ne kako ti napisa da imas samo vremena za pisati. Ti ko i ja, poceo kreciti, kositi, sisati, raspremati podrum sve u isto vrijemeSheval wrote: 10 Aug 2019, 00:40Sta cu sad...takav mi karakter.Vrag wrote: 10 Aug 2019, 00:38
Nemam pojma![]()
Ma salu na stranu, moraju naci oduska. To sto si ti poceo 16 poslova, jbg zajebo si se. I ja sam ko mahnit letao, jos mladji od tebe.![]()
Ko da nece biti sutra. Bio sam ko zvijer, sad sam ljut i nervozan, a tada sam se samog sebe bojao![]()
Ja ako necu danas odraditi par poslova, osjecam se glupavo.
Beskorisno, sta ja znam.
A kurvanje?Fuddo wrote: 10 Aug 2019, 00:29Ja znam po tri dana smrdit u hotelu, a budalasi me placaju ko da radim....i haj ostani normalan.Hannibal wrote: 10 Aug 2019, 00:26 jedan arap imo problema sa imigracionim i da bi osto u bih moro je da osnuje firmu i da zaposli nekog. lik zaposli mog druga i jedina obaveza mu je da sjedi u kancelariji i da jednom u tri mjeseca obnovi par oglasa na pikubrat je pregledo sve klipove na youtubeu sto postoje, sta ce, dosadno
![]()
Pijes, jedes, gledas televizor, i na kraju dodjem maltretirat posten svijet po forumu.