Oo jebote Fudo, jes cuoVrag wrote: 10 Aug 2019, 01:05Nisam ozenjen.Mister No wrote: 10 Aug 2019, 00:52
A zasto ozenjeni muskarci postavljaju outfit?
Zasto ne das lozinku sestri, bratu, muzu, zeni od FB-a?
Zasto na mobu postavis zastitu?
Stvar je u tome da neko dobar dio privatnosti zadrzava za sebe dok su drugi otvoreniji.
Vecina ljudi ipak zadrzava dio privatnosti samo za sebe.
Time zadrzavaju i dio slobode pa se zbog toga osjecaju ugodnije.
Ne znaci da se jebu i traze da se jebu odmah po objavi slike.
Na FB-u imaju svakakve grupe sa razlicitim profilima gdje se pise i komentira.
Po tvom pitanju se sugerise da bi pri udaji/zenidbi svi trebali napraviti totalni log out sa neta.
One/oni koji ne postavljaju javno slike nisu posteniji ili bolji od ovih koji postavljaju, nego se samo malo drugacije (zatvorenije) odnose prema drugima.
Pitanje ti je besmisleno.
Nisu mi jos trazili.
Zato sto imam stvari koje nisu za nepoznate oci.
Rijec je o partneru, sa kojim dijelis zivot.
Ne treba napraviti log out. Kako dodje do toga?
Privatnost od cega?
Odgovor ti je besmislen.
Evo i za tebe pitanje
Da li bi ti volio da ti se zena/cura postavi na mjesecnoj bazi 25x, a jedan je Fudo izbali komentarima ko dijete?![]()
Škakljiva pitanja
Moderator: VIP
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14109 times
- Been thanked: 23402 times
- Status: Offline
Re: Škakljiva pitanja
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14109 times
- Been thanked: 23402 times
Pa to rocko, cisto sa strucnog stanovista.Hannibal wrote: 10 Aug 2019, 01:07 ja vala kad nadjem neku ozbiljnu curu prvo cu joj rec haj ti cora stavi jednu sliq na autfit da vidimo sta fudo kaze, ako fudo da prolaznu ocjenu mozes se nadat cemu
Dozvolite da se obratimo
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Zavisi i od prirode posla.Fuddo wrote: 10 Aug 2019, 00:21Nadjes poso na kojem nista ne radis.Sheval wrote: 10 Aug 2019, 00:14 Ako radno vrijeme( u prosjeku) traje 8 sati, ako nam za san (u prosjeku ) treba isto tako 8 sati...ako imamo te sve obaveze koje imamo, drustvo, porodicu, higijenu, drustvene aktivnosti, milion obaveza...kako uspijevate u sve to ugurati visesatno dnevno rekreativno surfanje?
Ovo pitam bas ozbiljno, jer stvarno imam gotovo hronican problem sa nedostatkom vremena.
Eto, bas bih volio kad bi mi mogli ponuditi rijesenje...ja vazda ko navijen:)
I opet mi fali...vremena.
Sedmicno radim 4 dana 3 dana od kuce i jedan u ordinaciji (sam sebi odredio toliko da se ne opterecujem previshe).Ta 3 dana "razvucem" na 6 ,ostavljam vremena za sve ostale(jutarnje/dnevne/vecernje aktivnosti po potrebi).
Vrijeme za djecu (narocito),socijalni zivot,putovanja bilo poslovna ili odmor ...na pretek.
Znaci,kad me "vidish" na forumu..znaj da radim.
KIAORA
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8960 times
- Been thanked: 5702 times
Ponovo si nejasan.Vrag wrote: 10 Aug 2019, 01:05Nisam ozenjen.Mister No wrote: 10 Aug 2019, 00:52
A zasto ozenjeni muskarci postavljaju outfit?
Zasto ne das lozinku sestri, bratu, muzu, zeni od FB-a?
Zasto na mobu postavis zastitu?
Stvar je u tome da neko dobar dio privatnosti zadrzava za sebe dok su drugi otvoreniji.
Vecina ljudi ipak zadrzava dio privatnosti samo za sebe.
Time zadrzavaju i dio slobode pa se zbog toga osjecaju ugodnije.
Ne znaci da se jebu i traze da se jebu odmah po objavi slike.
Na FB-u imaju svakakve grupe sa razlicitim profilima gdje se pise i komentira.
Po tvom pitanju se sugerise da bi pri udaji/zenidbi svi trebali napraviti totalni log out sa neta.
One/oni koji ne postavljaju javno slike nisu posteniji ili bolji od ovih koji postavljaju, nego se samo malo drugacije (zatvorenije) odnose prema drugima.
Pitanje ti je besmisleno.
Nisu mi jos trazili.
Privatnost od cega?
Odgovor ti je besmislen.
Evo i za tebe pitanje
Da li bi ti volio da ti se zena/cura postavi na mjesecnoj bazi 25x, a jedan je Fudo izbali komentarima ko dijete?![]()
Nije sustina sta bi ja volio?
The Dark Side Of The Forum...
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Sta ti ima biti nejasno. Tema skakljiva pitanja. Postavio pitanja, zanimaju me odgovori. Eto ti sustine. Ti si dobio isto pitanje, volio bi ili ne bio volio. Odgovor od 2 ili 3 rijeci. Ne znam sta se pravis englez.Mister No wrote: 10 Aug 2019, 01:10Ponovo si nejasan.Vrag wrote: 10 Aug 2019, 01:05
Nisam ozenjen.
Nisu mi jos trazili.
Privatnost od cega?
Odgovor ti je besmislen.
Evo i za tebe pitanje
Nije sustina sta bi ja volio?
I da se nesto razumijemo, ne osudjujem nikog niti donosim neke zakljucke unaprijed kakve si ti shvatio iz pitanja. Mogu odgovoriti, a i ne moraju. Nisam im stavio pistolj na celo.
- Vrag
- Forum [Bot]
Ne obecaji. Mene kad tako pozovu, samo im kazem cucemo se. Pa ako stignem zovem.Sheval wrote: 10 Aug 2019, 01:13Pa to je to. Nisam na nikakav udarnik, niti se trudim takvim predstaviti ...ja dnevno vise presjedim za sankom nego sto imam radnog ucinka:)
Taj problem...organizacije...
Pocnem nesto raditi, obecam kolegi da cu doci po njega na aerodrom u Split npr...u isto vrijeme kazem drugom da me ceka u Sarajevu![]()
I tako to, ludilo, hiperaktivnost:)
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2743 times
- Been thanked: 8582 times
- shark-attack
- Inventar foruma

eeeeVrag wrote: 10 Aug 2019, 01:21Ne obecaji. Mene kad tako pozovu, samo im kazem cucemo se. Pa ako stignem zovem.Sheval wrote: 10 Aug 2019, 01:13
Pa to je to. Nisam na nikakav udarnik, niti se trudim takvim predstaviti ...ja dnevno vise presjedim za sankom nego sto imam radnog ucinka:)
Taj problem...organizacije...
Pocnem nesto raditi, obecam kolegi da cu doci po njega na aerodrom u Split npr...u isto vrijeme kazem drugom da me ceka u Sarajevu![]()
I tako to, ludilo, hiperaktivnost:)![]()
razocar'o si me i kao co'ek i k'o mashinovodza...
KIAORA
- Vrag
- Forum [Bot]
sta pricas ti, da ne bi nase lokomotive igrali bi pred prazne tribineshark-attack wrote: 10 Aug 2019, 01:23eeeeVrag wrote: 10 Aug 2019, 01:21
Ne obecaji. Mene kad tako pozovu, samo im kazem cucemo se. Pa ako stignem zovem.![]()
razocar'o si me i kao co'ek i k'o mashinovodza...
- shark-attack
- Inventar foruma

to je drushtvena imovina....opet prisvajash tudjeVrag wrote: 10 Aug 2019, 01:24sta pricas ti, da ne bi nase lokomotive igrali bi pred prazne tribine
KIAORA
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Mister No

Tu ti nije nista skakljivo i odgovoreno ti je.Vrag wrote: 10 Aug 2019, 01:19Sta ti ima biti nejasno. Tema skakljiva pitanja. Postavio pitanja, zanimaju me odgovori. Eto ti sustine. Ti si dobio isto pitanje, volio bi ili ne bio volio. Odgovor od 2 ili 3 rijeci. Ne znam sta se pravis englez.
I da se nesto razumijemo, ne osudjujem nikog niti donosim neke zakljucke unaprijed kakve si ti shvatio iz pitanja. Mogu odgovoriti, a i ne moraju. Nisam im stavio pistolj na celo.
Ti kad se ozenis odma sve transparentno uvedi.
Mladoj nalozi da ti sve sifre preda od Instagrama preko Fb - a pa do telefona, da joj ne bi Fudo rekao da dobro izgleda.
Razvodi su inace super stvar, i emotivna a i financijska. Tebi ce se tako transparentnom prvi smijesiti ubrzo nakon medenog mjeseca.
- Vrag
- Forum [Bot]
Ako nije skakljivo, nece biti problema ni da se odgovori.Mister No wrote: 10 Aug 2019, 01:28Tu ti nije nista skakljivo i odgovoreno ti je.Vrag wrote: 10 Aug 2019, 01:19
Sta ti ima biti nejasno. Tema skakljiva pitanja. Postavio pitanja, zanimaju me odgovori. Eto ti sustine. Ti si dobio isto pitanje, volio bi ili ne bio volio. Odgovor od 2 ili 3 rijeci. Ne znam sta se pravis englez.
Ti kad se ozenis odma sve transparentno uvedi.
Mladoj nalozi da ti sve sifre preda od Instagrama preko Fb - a pa do telefona, da joj ne bi Fudo rekao da dobro izgleda.
Razvodi su inace super stvar, i emotivna a i financijska. Tebi ce se tako transparentnom prvi smijesiti ubrzo nakon medenog mjeseca.
Ti nisi nista odgovorio, samo postavio kontra pitanja. I nisam znao da si zensko.
Opet kakve veze ima fb i forum. Jedno je javno, i nije anonimno. Ukucas ime i prezime vidis slike, a nije ni tesko reci ljubavi de da ti vidim poruke.
I razvodi su za ljude. Nista strasno, nije islo, svako svojim putem.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
evoVrag wrote: 10 Aug 2019, 00:05 Zbog cega udate forumasice tako cesto postavljaju outfit?
Zna li vam partner za forum i sta radite na njemu?
Ako ne zna, zasto onda ne zna?
Znaju li vam prijatelji da pisete na forumu?
Da li cu ikad dobiti odgovore na pitanja?
🐽
Jesam se ismijao sinoc kad je postavio 

1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
Soc s kim si otisao na godisnji?
I hoces li postaviti neke fotke s plaze ovde na forum?
I hoces li postaviti neke fotke s plaze ovde na forum?
- Mister No

On je zauzet.Merlin246 wrote: 10 Aug 2019, 13:56 Soc s kim si otisao na godisnji?
I hoces li postaviti neke fotke s plaze ovde na forum?![]()
Postavice slike Heidi.