Imam ja svog u Fojnici.
A imam i nanu jednu u Pazaricu što saljeva strave
Moderator: VIP
Samo fakat, kad se sjetim svojih salivanja strava i cuganja one olovne vode poslije, dobro sam ikako pametan. Dočim, buraza je izgleda malo zahvatilo
Bila jedna nana Šerifa, rahmet joj duši, u Fojnici i hajd odem ja sa rodjakom nako iz zajebancije... Kaze ona meni, gledajuci u ono olovo "ima jedna mala garava, tanka ko trklja, ne vidiš nista od nje. Moraš se malo trznuti"..
Ova Šerifa je bas znala i nije imala cijenu i nije biznis pravila od toga. Nego nako, odneses joj kilu voca, Malo kafe i to.. Ili nako pocastis kako Hoces.Hannibal wrote: 15 Aug 2019, 15:01 mene je mama vodila na to stalno dok sam bio manji jer sam se trzo dok spavamsad kad sam jaci od nje ne idem
![]()
ja sam iso kod neke karanfile, ne znam jel joj to pravo ime il umjetnickoDuminjo wrote: 15 Aug 2019, 15:06Ova Šerifa je bas znala i nije imala cijenu i nije biznis pravila od toga. Nego nako, odneses joj kilu voca, Malo kafe i to.. Ili nako pocastis kako Hoces.Hannibal wrote: 15 Aug 2019, 15:01 mene je mama vodila na to stalno dok sam bio manji jer sam se trzo dok spavamsad kad sam jaci od nje ne idem
![]()
Salije ti stravu, isprepada te i onda ti napravi kafu i popijes kafu s njom.
Bas ona stara razumna nana sa kojom si mogo pricati o svemu i svacemu..
Steta, preselila![]()
Trebao je neko od ovih muski ovdje da ti to popraviMerlin246 wrote: 15 Aug 2019, 17:42 Pukla mi ljuljacka u kojoj se izlezavam vani. I ja to uzmem i popravim sama, nekako ovo platno nadjem drugo i ucvrstim. I sad kad sam legla vidim da je bas lose napravljeno, upadnes skroz unutra i nazuljas se![]()
Kupila bih sebi onu sto je samo platno i sto se ucvrsti na dva kraja al to moram da stavim onda vamo ispred skroz,vidjeli bi me susjedi sto opet ne valja![]()
Hani ne zna ni sijalicu da zavrne sigurna sam a kamoli da uradi nesto takoLanci wrote: 15 Aug 2019, 17:51Trebao je neko od ovih muski ovdje da ti to popraviMerlin246 wrote: 15 Aug 2019, 17:42 Pukla mi ljuljacka u kojoj se izlezavam vani. I ja to uzmem i popravim sama, nekako ovo platno nadjem drugo i ucvrstim. I sad kad sam legla vidim da je bas lose napravljeno, upadnes skroz unutra i nazuljas se![]()
Kupila bih sebi onu sto je samo platno i sto se ucvrsti na dva kraja al to moram da stavim onda vamo ispred skroz,vidjeli bi me susjedi sto opet ne valja![]()
![]()
Evo recimo nek to bude hani on bi to najbolje za tebe uradio![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], spacebound and 6 guests