Mislila sam na ovu djevojku sa slike, i tvoj komentar na stopalo.Konsultant wrote: 09 Aug 2019, 07:58 Forumasice? Nikad
A ove ublehasice sa slika... sta cu moram, nikakav sam karakter.
A forumasice to već znaš da se ne smije

Mislila sam na ovu djevojku sa slike, i tvoj komentar na stopalo.Konsultant wrote: 09 Aug 2019, 07:58 Forumasice? Nikad

Treba i forumasiceKonsultant wrote: 09 Aug 2019, 07:58 Forumasice? Nikad
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Lajkam haljinu...
Konsultant wrote: 09 Aug 2019, 07:58 Forumasice? Nikad

Ni ja nemam nista animal print. A volim vidjeti kad nekome lijepo stoji. Imam prijateljicu italijanku koja se super oblaci. Zadnji put je nosila dugu animal print haljinu, i doista je izgledala fantasticno.Chloe wrote: 26 Aug 2019, 10:56 Cipke sa animal printom, tj. štiklesam jedva ostavila iza sebe,
bilo mi žao dati pare kad znam da bi ih rijetko obuvala jer nisu prikladne za posao.
Inače, ovu sad trendi dužinu nosim, do pola lista ... a nikad prije nisam ...![]()

Ma imam ja i oblačim, samo ne stavljam na outfit da me ne bi gađali pokvarenim jajima i paradajzom ...ina wrote: 26 Aug 2019, 11:06Ni ja nemam nista animal print. A volim vidjeti kad nekome lijepo stoji. Imam prijateljicu italijanku koja se super oblaci. Zadnji put je nosila dugu animal print haljinu, i doista je izgledala fantasticno.Chloe wrote: 26 Aug 2019, 10:56 Cipke sa animal printom, tj. štiklesam jedva ostavila iza sebe,
bilo mi žao dati pare kad znam da bi ih rijetko obuvala jer nisu prikladne za posao.
Inače, ovu sad trendi dužinu nosim, do pola lista ... a nikad prije nisam ...![]()