Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
eno je,znala sam ja odmah sta ce biti......hani dobićes i ti,no sikiriki,znas da ces dobitiLuna. wrote:madam Bovary wrote:ma znam ja da ces ti to meni na pp
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
reci joj bolan da ce dobiti i ona,da me ne grdi,boji se da neće dobitiSheval wrote:Luno đavle
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14520 times
- Been thanked: 10029 times
burek67 wrote:uskoro ce veliko nevrijeme...,na forumu
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7900 times
- Been thanked: 18686 times
- Status: Online
ona na Majinom avataru k'o da govori tj. misli:"hebo ti sve svoje, da hebo!" 
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
konacno sam sredio sve u vezi zuba..
.---fala ti Boze da je i to proslo...
o kostanju da i ne pricam..
((
o kostanju da i ne pricam..
gledam anketu, ubedljivo najvise navijaca njemacke

al ga brko spuca, k'o da je muha nije pecila ...
- String
- Legenda foruma

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Kako mi je dosadilo slusati stereotipe... "Jedva cekam godisnji da idem na more"...
Pored toliko stvari u zivotu svi iz godine u godinu zive na isti nacin...iste zelje...iste navike...pomalo dosadno...Meni barem jeste...
Dosadilo mi je to....pravila...iste stvari koje te okruzuju...koje ti se desavaju...predvidivo i dosadno. Dosadilo mi je to da svi vise vole suncano vrijeme od oblacnog, kisnog vremena...da slusam kako svi pljuju na zimu i mrze istu...Dosadilo mi je unovcavanje morala...pridike...religijski sukobi..."Kod nas se smije...kod njih se ne smije"....Dosadili su mi trendovi, moda...sve sto cini da ti zivot samo prodje u tim besmislenim i beznacajnim stvarima...
Dosadilo mi je "priblizavanje sevdaha mladima preko jazz-a"...ma daaaajjj ne seri....
Dosadilo mi je ici na posao samo zato sto "mora se raditi"...ma nista se ne mora....
Sve je to najobicnije zivotarenje da nekome poput mene kome to smeta na kraju padne na pamet to da zivis otprilike do 20-e...ovo ostalo poslije je sve totalno isto i bezrazlozno se ponavlja...
Kada sve poslozim jedino se muzika ne ponavlja...uvijek imas izbora na vratu gitare i zicama bez da sebe ili nekoga drugog povrijedis ili bilo kako drugacije mu naskodis...
Zabacim glavu nazad i pustim da note teku...i jebe mi se za novi svjetski poredak..pravila, moral, civilizovanost...sve nek' ide u kurAc...
Pored toliko stvari u zivotu svi iz godine u godinu zive na isti nacin...iste zelje...iste navike...pomalo dosadno...Meni barem jeste...
Dosadilo mi je to....pravila...iste stvari koje te okruzuju...koje ti se desavaju...predvidivo i dosadno. Dosadilo mi je to da svi vise vole suncano vrijeme od oblacnog, kisnog vremena...da slusam kako svi pljuju na zimu i mrze istu...Dosadilo mi je unovcavanje morala...pridike...religijski sukobi..."Kod nas se smije...kod njih se ne smije"....Dosadili su mi trendovi, moda...sve sto cini da ti zivot samo prodje u tim besmislenim i beznacajnim stvarima...
Dosadilo mi je "priblizavanje sevdaha mladima preko jazz-a"...ma daaaajjj ne seri....
Dosadilo mi je ici na posao samo zato sto "mora se raditi"...ma nista se ne mora....
Sve je to najobicnije zivotarenje da nekome poput mene kome to smeta na kraju padne na pamet to da zivis otprilike do 20-e...ovo ostalo poslije je sve totalno isto i bezrazlozno se ponavlja...
Kada sve poslozim jedino se muzika ne ponavlja...uvijek imas izbora na vratu gitare i zicama bez da sebe ili nekoga drugog povrijedis ili bilo kako drugacije mu naskodis...
Zabacim glavu nazad i pustim da note teku...i jebe mi se za novi svjetski poredak..pravila, moral, civilizovanost...sve nek' ide u kurAc...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14520 times
- Been thanked: 10029 times
ah sto mi je miiilooo em draaaago ( sto se zagorcina vrno ) zagor 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija