Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Merlin246 wrote: 21 Aug 2019, 22:51
Pa cao eto hajde razguli
Merlin, ponašaj se...
Ako se ne znaš šaliti i prihvatiti šalu sa odraslima tj starijima, onda se i ponašaj kao djevojčica.
Sto uključuje i pristojno ophođenje prema starijima... A ne biti dio toga samo do mjere koja bi tebi odgovarala, a nakon toga sipas uvrede...
Nadam se da smo se razumjeli.
Naš (hajmo reć' brčanski) "profesor" (drugarica @JK bi možda mogla tj. trebala znati o komu je riječ) Osim (svojedobno (iz)vrstan odbojkaš, čini mi se čak i reprezentativac SFRJ) je znao reči: "De se malo ponašaj"!
Merlin246 wrote: 21 Aug 2019, 22:51
Pa cao eto hajde razguli
Merlin, ponašaj se...
Ako se ne znaš šaliti i prihvatiti šalu sa odraslima tj starijima, onda se i ponašaj kao djevojčica.
Sto uključuje i pristojno ophođenje prema starijima... A ne biti dio toga samo do mjere koja bi tebi odgovarala, a nakon toga sipas uvrede...
Kakva je uvreda reci nekome razguli?
Cuj sipam uvrede. Nisu to uvrede nego istine, nisam nikakve ruzne rijeci govorila samo rekla kako i jest.
Vanilla wrote: 21 Aug 2019, 23:25
Sou program
Kako se neka raja upali ako ih se ne spari s kim oni zele
To vrijedjanje, to teske rijeci, to pucanje...
Tbjrb
Kakvo vrijedjanje teske rijeci i pucanje.. to si ti izmislila
Merlin, ponašaj se...
Kakva je uvreda reci nekome razguli?
Cuj sipam uvrede. Nisu to uvrede nego istine, nisam nikakve ruzne rijeci govorila samo rekla kako i jest.
Nećemo sad polemizirati oko toga i uvjeravati se. Ja sam ti rekao što sam mislio. Odoh razguliti sad.