To ne znači ništa ili skoro ništa.
Traži se sistemsko rješenje, a ne trud pojedinca. Bolji je i efikasniji dobar sistem gdje se ljudi ne trude naročito nego loš sistem gdje se mnogo trude.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To ne znači ništa ili skoro ništa.

Chloe wrote: 28 Jun 2019, 11:42Sve to stoji kod njegovih ideja.ina wrote: 28 Jun 2019, 11:27 Covjek je samo pokrenuo razlicit pristup obrazovanju. Meni se ideja svidja. A obrazovanje, kao i temelj kucne edukacije i cine progres zemlje i osobnosti.
A posto vec imate problem koji si i sama navela (drustvo i sistem) od koga bi trebale promjene da zapocnu, ako ne prvo pojedinacno....
I ne skontah to kamenje... S kim si to prigustila?![]()
Koliko para treba za takvu edukaciju?
Nije geografija jedini predmet.
Nije teško na forumu prigustiti, to sam.. ono..... iz zeze stavila ...![]()
I prije sam znala staviti kamenje i napisati evo leđa .. ... ako se sjećaš.
A fora mi ova foto sa kamenim srčekom na sredini.

Znaš kad je insan svjestan da nije pametan, a usudi se komentarisati?ina wrote: 29 Jun 2019, 08:16
Ah to nesto kao prevencije radi.
Nisam upratila, ili se ne sjecam.
Imalo bi se ovdje dosta za reci, ali ne da mi se.![]()
Poranila sam... i ljetnji mirisi mame li mame.

Chloe wrote: 29 Jun 2019, 08:42Znaš kad je insan svjestan da nije pametan, a usudi se komentarisati?ina wrote: 29 Jun 2019, 08:16
Ah to nesto kao prevencije radi.
Nisam upratila, ili se ne sjecam.
Imalo bi se ovdje dosta za reci, ali ne da mi se.![]()
Poranila sam... i ljetnji mirisi mame li mame.
E to ti je?
Vani je prelijepo ujutro, mada se već sad osjeti vrućina. Ja sam osjetila i miris zemlje radeći u bašti.![]()

ina wrote: 30 Jun 2019, 08:53Chloe wrote: 29 Jun 2019, 08:42
Znaš kad je insan svjestan da nije pametan, a usudi se komentarisati?
E to ti je?
Vani je prelijepo ujutro, mada se već sad osjeti vrućina. Ja sam osjetila i miris zemlje radeći u bašti.![]()
U noci, oci pojacavaju svaki izvor svjetlosti.
Pogotovo u dubokom mraku. Hvalim se, kako
sam sinoc uzivala u mrakaci.
Mjesec, zvijezde i nocni cuvari zauzimaju istovazno mjesto. A miris pokopane zemlje volim i ja, poslije kise.
![]()
Presutjet' cu ti nesto i ovaj put. Sledeci, sigurno necu. I dodat' cu samo da nam se misljenja u tematici nisu srela, i uopste nije frka.![]()

Meni više dosadilo donositi ovamo sva zbivanja, ispalo bi da sam opsjednut sa hr, da nemam što drugo u životu raditi, a može se fin portal popunjavati samo glupostima iz lijepe našeMirelam wrote: 22 Aug 2019, 21:05 Citam vijesti iz Lijepe Nase. Prebili srbe kod Knina jer su gledali Zvezdu, portali i komentatori pljuju Mlinarevicku gdje stignu i kako stignu (hoce i drugu sisu da joj otkinu kazu), KGK je vec konstanta. Nesto kontam da bi trebalo promijeniti naslov teme "Hrvatska unutar U"![]()

...nemogu da se sjetim ...storm wrote: 22 Aug 2019, 21:22Meni više dosadilo donositi ovamo sva zbivanja, ispalo bi da sam opsjednut sa hr, da nemam što drugo u životu raditi, a može se fin portal popunjavati samo glupostima iz lijepe našeMirelam wrote: 22 Aug 2019, 21:05 Citam vijesti iz Lijepe Nase. Prebili srbe kod Knina jer su gledali Zvezdu, portali i komentatori pljuju Mlinarevicku gdje stignu i kako stignu (hoce i drugu sisu da joj otkinu kazu), KGK je vec konstanta. Nesto kontam da bi trebalo promijeniti naslov teme "Hrvatska unutar U"![]()
Deset, petnaest godina unazad, to je bila mnogo ozbiljnija zemlja...
Katastrofa...
Sjećam se, mislim čak da sam stavio članak... I ako se ne varam Gordan Duhacek / index. hrPasaga wrote: 22 Aug 2019, 21:28...nemogu da se sjetim ...storm wrote: 22 Aug 2019, 21:22
Meni više dosadilo donositi ovamo sva zbivanja, ispalo bi da sam opsjednut sa hr, da nemam što drugo u životu raditi, a može se fin portal popunjavati samo glupostima iz lijepe naše
Katastrofa...
neko rece.... bolje bi bilo da su hrvatsku strefile 2-3 invazije skakavaca
negoli da se desio adeze .....
Opsjednut nego sta!storm wrote: 22 Aug 2019, 21:22Meni više dosadilo donositi ovamo sva zbivanja, ispalo bi da sam opsjednut sa hr, da nemam što drugo u životu raditi, a može se fin portal popunjavati samo glupostima iz lijepe našeMirelam wrote: 22 Aug 2019, 21:05 Citam vijesti iz Lijepe Nase. Prebili srbe kod Knina jer su gledali Zvezdu, portali i komentatori pljuju Mlinarevicku gdje stignu i kako stignu (hoce i drugu sisu da joj otkinu kazu), KGK je vec konstanta. Nesto kontam da bi trebalo promijeniti naslov teme "Hrvatska unutar U"![]()
Katastrofa...
Nimalo, više tužan u koji se klozet pretvorila...vila wrote: 22 Aug 2019, 21:36Opsjednut nego sta!storm wrote: 22 Aug 2019, 21:22
Meni više dosadilo donositi ovamo sva zbivanja, ispalo bi da sam opsjednut sa hr, da nemam što drugo u životu raditi, a može se fin portal popunjavati samo glupostima iz lijepe naše
Katastrofa...
Al u bosni sunce sija a u sloveniji tek...uf...prižeglo
Pa u hr je medijska klima takva, ostali samo preuzmu vijesti.vila wrote: 22 Aug 2019, 21:37 Ali ne vazi to za tebe samo....citava medijska klima je takva
Pumpaj samo negativnostima pa ti se negativnosti i vracaju

Tema je hrvatska, bezveze usporedjivati. A o nasoj zemlji svaki dan slušamo i gledamo
Kao da i zivimstorm wrote: 22 Aug 2019, 21:46Pa u hr je medijska klima takva, ostali samo preuzmu vijesti.vila wrote: 22 Aug 2019, 21:37 Ali ne vazi to za tebe samo....citava medijska klima je takva
Pumpaj samo negativnostima pa ti se negativnosti i vracaju
A nisam siguran da je do medija baš sve, slučajno mi 80% obitelji tamo živi, pa čujem ponešto.
Uostalom, ne živiš ni ti u hr (zasad)
Ja mislio ti svake nedilje idešvila wrote: 22 Aug 2019, 21:49Kao da i zivimstorm wrote: 22 Aug 2019, 21:46
Pa u hr je medijska klima takva, ostali samo preuzmu vijesti.
A nisam siguran da je do medija baš sve, slučajno mi 80% obitelji tamo živi, pa čujem ponešto.
Uostalom, ne živiš ni ti u hr (zasad)
Necemo na tu temu...rekla bi ti šporke riči a ispovid je tek oko bozica
![]()

Draga moja ....vila wrote: 22 Aug 2019, 21:36Opsjednut nego sta!storm wrote: 22 Aug 2019, 21:22
Katastrofa...
Al u bosni sunce sija a u sloveniji tek...uf...prižeglo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest