Ne benavi...
E jesi našao koga ćeš pitati...

Ne benavi...

uvijek_kontra wrote: 25 Aug 2019, 20:57 storm, majica ti je bas fora.
Super outfit!
Moj danasnji, jos koji dan haljinice pa bunda.I macak, naravno. Ne mogu ni sjest, ni lec da se ne usunja.

Pa ja, samo Bosanac moze biti tako fin, umiljato osluskivati rad srca i pluca.uvijek_kontra wrote: 25 Aug 2019, 21:39 To je moj Bosanac. Udomili ga prije dvije godine i doveli iz Bosne.... i
hvala.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Neka si, haj sta te briga, pasalo ti tako.Duminjo wrote: 25 Aug 2019, 20:09O tome kako sam sam kuci Jos Sedam dana..
I sto se tice kosulje i majice.. Nemam smislen ni Komentar ni odgovorjednostavno mi svedno.
Zna svaka budala da ovo ne ide.. Nedavno smo o ovim kosuljama i cipelama isto. Mislim da ce se Vanila sjetiti. Ja htio ovako, naopako i et..
Ne znam u cemu je problem![]()

E vala hocu.. EtoVanilla wrote: 25 Aug 2019, 22:21Neka si, haj sta te briga, pasalo ti tako.Duminjo wrote: 25 Aug 2019, 20:09
O tome kako sam sam kuci Jos Sedam dana..
I sto se tice kosulje i majice.. Nemam smislen ni Komentar ni odgovorjednostavno mi svedno.
Zna svaka budala da ovo ne ide.. Nedavno smo o ovim kosuljama i cipelama isto. Mislim da ce se Vanila sjetiti. Ja htio ovako, naopako i et..
Drugi put dodji ovdje da aminujemo prije izlaska![]()
A od koga si trazio dozvolu da ides vani?
Meni je on skroz simpa sa svojim outfitimaVanilla wrote: 25 Aug 2019, 22:21Neka si, haj sta te briga, pasalo ti tako.Duminjo wrote: 25 Aug 2019, 20:09
O tome kako sam sam kuci Jos Sedam dana..
Drugi put dodji ovdje da aminujemo prije izlaska![]()

Jok nisu to gluposti nikakva