Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Krokodil Behko wrote:Nije udobno ni za nju ni za njega.
Radije bih opaljivO u pozi, dogy - udraci strogi
Varas se jebeno. probaj prvo...
Doggy poza mi je nekako sebicna previse...niti vidim facu svoje drage....samo mlatim bezveze....
Lopta je lopta. ...a tek kad malo ispuses loptu
Najbolja poza na ovoj lopti je kada sjedes na nju a ona se nasadi i samo se ljuljuskas naprijed/nazad.
Doggy poza mi je nekako sebicna previse...niti vidim facu svoje drage....samo mlatim bezveze....
Meni jednom jedna iranka ( a bila je mlada nedje 18 g) ne da doggy pa Bog a da sta je zenska glavo ,kaze meni je to nekako bezlicno(unpersönlich)
Al navikla se vremenom
Last edited by Mic-Sokoli on 14 Jun 2012, 20:02, edited 1 time in total.
Najbolja poza na ovoj lopti je kada sjedes na nju a ona se nasadi i samo se ljuljuskas naprijed/nazad.
Ma ništa. Najviše volim doggy i njene noge, na mojim ramenima.
A može i ona "tiharet poza" Kleknemi lagano je navlačim uz svoje noge.
meni ovo ne izgleda lose... sva seca imam vaku loptu, samo da djecu rastjeram od kuce
Krokodil Behko wrote:
String wrote:
Ma ništa. Najviše volim doggy i njene noge, na mojim ramenima.
A može i ona "tiharet poza" Kleknemi lagano je navlačim uz svoje noge.
al´ ne u jednoj pozi ili ? savitljiva jesam, al ovo ne bi mogla izvest zajedno da ga jebes
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
i ja sad razmisljam o doggpozi i njenim nogama na ramenima,,,ma Luna drzi se ti kasicice sigurnije je i dublje a usput moze i da ljubi sise mazi klitoris do besvjesti a posle orgazma moze komotno i da ostane u tebi a da tebi ne postane neprijatno zbog njegove tezine na tvom tjelu,,onako visila bi jadnica u zraku i prehladila se na tolikoj visini bez gacica u blizini
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
e kad si vec kod löffelchen (bocna poza).. ja volim tako, pa onda iz te u makaze i na krajuiz makaza zavrsit s nogama na njegovom vratu... al opet bocno, samo znaci naopoako
joj sramota me al lajem
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Sheval wrote:Ti si as,ti si moj idol!
Kako dižeš ove teme iz pepela,za pola ih nisam ni znao da postoje
Dakle,definitivno sa zada ili ti ga po narodski zguza,zanimljivo baš kao i većina
inace,zvali su me animator... ... ...vidis,mislim da bi trebalo i to uvesti u forumski svijet...naime kad moze administrator,moderator zasto ne bi i animator ili jos bolje afirmator...tu se negdje bas vidim...@
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
eh da mi je znati koju pozu upraznjavaju ove dve stoke iznad mene, pu kako mi se gade, zato sto znam kako izgledaju pa ocu da povratim kad pomislim da se oni , da prostite, karaju, fuj
sta stenje ON onoliko kao da ga kolje, boze sacuvaj, kad sam ih prvi put cula mislila sam da siroma ima bolove.
a necu zbog budala da zatvaram prozore, vrucina je. A oni bi mogli da zatvaraju, ali neeeee,,njima to dodatni + kad ih svi slusaju. Na pocetku je bilo interesantno, pa smesno..ali sad je brate odvratno i dosadno