Pa imam ja to al svejedno zna se da su za uloskeČupava wrote: 26 Feb 2019, 10:28Imaju kutijice za uloške - tanke .. metalne ...može stati par uložaka u njih.. sympa...Merlin246 wrote: 26 Feb 2019, 10:23 A sta sve moze stati u ovaj dzep to je cudo jedno. Samo sto je glupo kad otvoris dzep svi vide sta imas u torbici.
Kako uloske da nosimo u ovome?![]()
![]()
Modni trendovi
Re: Djevojke na Twitteru "poludjele" za kratkim hlačama na koje je zašivena torbica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9542 times
- Been thanked: 11282 times
- Status: Offline
Re: Djevojke na Twitteru "poludjele" za kratkim hlačama na koje je zašivena torbica
Ja bih volio da imam ovako nešto. Sve je bolje od one torbice 

- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Ma jojjjj pa neka zna... svi znamo čemu ulošci služe ...nije to sramota ...
.

.
Staa

Pa nije valjda da i to nosis u torbi? To sta ja mislim da ti mislis

- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times

.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
- Status: Online
Moozda

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7777 times
- Been thanked: 18294 times
Njujorški brend Syro donosi kolekciju štikli dizajniranih isključivo za muškarce

Za Shaoboa Hana i Henryja Baea, suosnivače brenda Syro, muškarci u štiklama predstavljaju poprilično rizičan trend.
Stvarajući nosive visoke potpetice za muškarce i rodno neusaglašene ljude, oni njeguju zajednicu kreativnih queer osoba, zainteresiranih za eksperimentisanjem sa petama u svakodnevnim prilikama. Ovaj proces je, kažu, također bio od velike važnosti u njihovim vlastitim pričama o rodnom identitetu.
Naime, Han i Bae željeli su nositi razne štikle u njihovoj veličini. Međutim, na tržištu gotovo nikako nisu mogli pronaći ono što bi im odgovaralo. Prije dizjaniranja vlastitih štikli, dizajnerski dvojac štikle je uglavnom nosio za Halloween ili paradu ponosa. Nakon testiranja tržišta koje je počelo 2016. godine, dobili su ogromnu podršku širom svijeta zbog čega su se odlučiti učiniti štikle dostupnim muškarcima svakodnevno. Među onima koji ih podržavaju je i popularni muzičar Sam Smith koji ne krije da je homoseksualac.
"Prve štikle u velikim brojevima postaju stvarnost. Mi smo dio mnogo većeg generacijskog pokreta", kaže Shaobo.
Kako kažu njujorški dizajneri, nihovi kupci su osobe koje uzbuđuje život i koje žude za slobodom.
"To su osobe koje se svađaju, prave probleme i buntovne su, a mi ih volimo zbog toga", kaže Shaobo.
U kolekciji Syro mogu se pronaću razni modeli štikli, od onih klasičnih do ekstravagantnih sa visokim punim ili tankim petama. Shaobo i Henry kažu kako inspiraciju za nove modele pronalaze u svakodnevnom razgovoru o ličnim željama.
"Dijalog obično ide u smjeru: 'Želim ženske čizme na štiklu ali sa krupnom petom koja će biti čvršća. Prednji dio također mora biti širi da bi mi bilo udobnije...'", otkriva Shaobo.
Upravo takve i jesu njihove štikle, udobne i stabilne, tvrde njihovi brojni kupci. Svi modeli mogu se kupiti putem Syro online trgovine, a koštaju između 160 i 250 dolara.

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3251 times
Re: Njujorški brend Syro donosi kolekciju štikli dizajniranih isključivo za muškarce
O je*o te dan 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Re: Njujorški brend Syro donosi kolekciju štikli dizajniranih isključivo za muškarce
Ma nisu ovo muskarci.. 

1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
definitely would wear it
🐽
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49571 times
- Been thanked: 8810 times
Omfg 
Biz bolan polomit se da te ni skomorac (doktor u kbz) ne sastavi

Biz bolan polomit se da te ni skomorac (doktor u kbz) ne sastavi

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Ovako,kad ih nose sa stilom,jao kako lijepo sjede
i ne izgledaju loše 

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ovdje mi tolerancija pucketa pomalo...:
Šta je ovo

Šta je ovo

Habibti, ya nour el - ain... 

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13891 times
- Been thanked: 22834 times
Bogo mili...
Al staS sad, nek to ide kako ide, jebajiga.
Al staS sad, nek to ide kako ide, jebajiga.
Dozvolite da se obratimo
Aha,pa de malo kritike

Nije valjda da je to sve što imaš reći?
Ništa.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13891 times
- Been thanked: 22834 times
Sto bi reko nas narod,
Speechless sam.

Dozvolite da se obratimo
Pa i ranije su muškarci nosili pete.Doduše,mogli su stajati na njima

Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Pa hajde jesu... Kauboji i kiss

Šta je ovo majko mila

Habibti, ya nour el - ain... 

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49571 times
- Been thanked: 8810 times
Ove druge ozdola se ubile za ceranje ovaca po cuhovicima, samo treba petu skratit dvajs centi

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao