Intervjui sa slavnim forumašima
Moderator: Krokodil Behko
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Intervjui sa slavnim forumašima
Jesmo
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Još uvijek si lijen za čitanje
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5427 times
- Been thanked: 7789 times
Evo je k'o prava vip.statebriga wrote: 29 Aug 2019, 11:22 Cupava hvala Merci Dnke spasiba Thank You![]()
sad samm na turneji hodanja, kad se vratim iz Svedske , sa zadovoljstvom odgovoriti na pitanja , a postavit cu jos bolja pitanja![]()
Ina, ja i ti biramo slvano forumsko lice , dogovorimo se![]()
Ja bih sad odgovorila, dok sam u elementu...ali tipkam sa mob. A laptop nisam odavno koristila, pa bi mi bilo nezgodno u svakom slucaju.
Svijest ima sidrište.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 47 times
jednostavnije bi bilo da si i ti rekla da si u Švedskoj 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- ina
- Mjesečarka

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8778 times
- Been thanked: 20692 times
Nek jedna sad postavi nekom pitanja pa odgovarajte i nakon dvije godine, ne smeta.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10634 times
- Been thanked: 12512 times
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Ina, draga, koga cemo izabratti, javi mi svoju listu na moj pp, bum ti odgovoril na tvoj e mailina wrote: 29 Aug 2019, 14:56Evo je k'o prava vip.statebriga wrote: 29 Aug 2019, 11:22 Cupava hvala Merci Dnke spasiba Thank You![]()
sad samm na turneji hodanja, kad se vratim iz Svedske , sa zadovoljstvom odgovoriti na pitanja , a postavit cu jos bolja pitanja![]()
Ina, ja i ti biramo slvano forumsko lice , dogovorimo se![]()
Cuj kad se vratim iz Svedske.
Ja bih sad odgovorila, dok sam u elementu...ali tipkam sa mob. A laptop nisam odavno koristila, pa bi mi bilo nezgodno u svakom slucaju.
obje smo VIP
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
sefice, nismo se jos dogovorile kome cemo postaviti pitanjaMaja wrote: 29 Aug 2019, 21:21 Nek jedna sad postavi nekom pitanja pa odgovarajte i nakon dvije godine, ne smeta.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- ina
- Mjesečarka

Čupava wrote: 29 Aug 2019, 08:57 Dobro jutro dame i gospodo cast mi je ugostiti meni dvije drage dame sa moje lijeve strane je Ina a sa desne je Statebriga, tesko mi se bilo odluciti koju odaberem i odlucih se za obje jer n znam koja mi je draza..
Pa da pocnem ovaj intervju sa Inom..
Dobro jutro/dan Ina, nadam se da si lijepo zapocela dan, lijepo sto znaci naspavano i odmorno ..
Dobro jutro Forumasice i Forumasi, a pogotovo tebi Cupava, zahvaljujem na pozivu. Nisam se nadala papirnoj posti, pa su mi se obrve nemilo i brzo priblizavale, misleci na jos jednu saobracajnu kaznu. A sta bi to moglo drugo i biti! Naravno da nisam vozila brzo. Sigurno bahato parkiranje! Dovidjenja nova zavjeso... pomislih u sebi, a govoreci: Dobar dan! piljeci pomalo u onog umornog postara... koji mrzi svakog psa ispred kapije. I tek onda posao koji radi. A ko bi mu i pretjerano zamjerio... Taj dan, ja nisam. A malo je falilo.
Dan zapocinjem otvaranjem prozora. Mislim da bih isto radila cak i da imam ona moderna drndala, filtriranja, dindiranja. Volim vidjeti sta nebesa govore. Polovicom jutra zalijem kapucinom. To je jedina crnina, pomijesana nestedecim mlijekom, koju vec neko vrijeme, rado popijem.Da ll dan pocinjes sa crnim napikom ili cajem ?
Kada ides parkovima,ili kroz cvijetnjak koristis li male precice preko zelenila ili ides putem koji je predviden za to ?
Inace putem koji je obiljezen, precice samo ako su vec staze prisutne. Pogotovo ako sam sa djecom. Oni su nasi mali mi. A ako sam sama.. I ako me nesto bas posebno zanima... onda se krecem poput iskusnog lopova.
To zadnje. Prije bih rekla. Volim drvece, boje, suskanje lisca i onaj trz na nesvakodnevne zvukove, u alterniranju potpune tisine.U sumu ides da pronades inspiraciju ili rekreaciju ?
Generalno, s ljudima se volim osjecati slobodno, u postivanju njihovog ja i prostora (a i zajednickog). Da ne moram paziti hocu li reci ovo ili ono. Da mozemo nesuglasice rijesiti noseci popola: (ja laksu stranu,Kada bi imala samo 5 dana da provedes sa nekim od clanova foruma ko bi to bio ?
Da budem "djetinjastog" duha, a da mi se to ne prigovara odraslim tonom. Dakle...U trenutnom raspolozenju i osjecajima: Mala mu, ti Cupava jer vec je poznato koliko mi prija tvoja energija. Srculence i Behko. Bla.. iako ponekad toliko hlupi da bas pomislis: Jesi li ti stvarno normalan... A tu je i statebriga koja bi ga usmjerila... ili gurnula u dubidus. Srculence bi im u slucaju pomogla, a i meni... sto sam ih izabrala.
Prljavost.. za koju je jako tesko pronaci sapun i odredjenu spuzvicu, a pogotovo vodu.Kad kazem "korupcija", na sto te prvo asocira?
Razgovor sa bliskim ljudima. Sms moze biti spas od ostalih.Preferiras li vise Sms poruke ili razgovor ?
Jedna Villa Veneta. Zbog ogromnog skupa ruza koji sam prvi put u zivotu vidjela.Najljepse mjesto koje si posjetila do sada koje je to i zasto ?
Firenze. U doba Leonardo Da Vinci. Da ga povucem za bradu.Ako bi imala mogucnost da za 15 minuta odputujes do tebi izabrane destinacije koja bi to bila ?
Je li pises dnevnik ?
Dugooo godina jesam.
vise ne. A sacuvala sam dosta toga. Neki od ovih imaju vise od 20 godina. Prisjetila si me puno toga.
Nasi roditelji su odrastali u jednoj okolini, na drugaciji nacin. Sasvim je normalno i da imamo i razlicite metode edukacije. A i plod toga. Izmedju ostalog.Je li mislis da mi kao roditelji ne vaspitava,o djecu onako kako bi trebali po misljenju "nasih roditelja" ?
I ne i da.Slazes li se sa ovim citatom ?
Nema ništa bolje od prijatelja, osim od prijatelja s čokoladom.“ ? Linda Grayson
Prijatelji nas inace podrzavaju i vole onakvim kakvi smo. Daju blizinu i secera.
A vala i soli u odredjenoj dozi, kad nam zatreba. Od previse meda mozemo predozirati.
Redovno ne, na dobre preskoke da. Politika je krvopija. Smara me. AJe li redovno pratis zbivanja u BiH?
da se niko nije smijao rukopisu. A ako bas mora, neka to ucini tiho.
Well (foliram ) Zakoni postoje, ali su male brojke osoba koje ih vide, iako nisu coravi, niti totalno neuki. Nedostaju (a ako su i prisutni postupaju vrlo rado isto tako za vlastiti profit) zaduzene strane koje bi te zakone odrzavale, ili s vremenom usavrsavale. Za dobrobit naroda.. ne vlastite koristi. Ovo bi bio treci, cetvrti korak.Da si predsednica Bosne i Hercegovine, sta i koji problem bi prvo rijesila ?
Prvi: noga u straznjicu lopovima i voz sa funkcije. A sudeci po stanju hrpa ih je. Cak i neki nezagadjeni studenti, pohvalnih torba, mogli bi predloziti itekako tepih promjene. Drugi, ili u korak s prvim: Posao.
Imalo bi se za reci... A Bosni nisu potrebne rijeci. Nego djelovanje.
I muz i ja volimo Ribu. Svi. I tu sam i jaca.Za romanticnu veceru sta bi pripremila dragom ?
Ne zivimo puno daleko od mora, i nije toliko skupa. Zamislit' cu ipak da smo uspjeli kupiti jedan kutak uz more, i da veceramo slusajuci talase. Nece vise nesto da mi postavlja fotke.
Za rizoto treba vremena pa bismo se u intervalima ljubili.
Jesam. Dugo godina smo o tome govorile, ali uz neka desavanja odgadjale. Pamticu one dane vjecno.Jesi li kada provela odmor sa samo jednom prijateljicom ?
Nekad sam znala izabrati I zimu. U poslednjih godina.. Onu koja je inace u toku.znamo da volis prirodu, cvijece sume, planine i more... koju sezonu preferiras ?
Hvala lijepa, predajem rijec nasoj statebriga koja se maksuz vratila prije iz Svedske, zbog ovog finog druzenja.I za kraj jedan egzoticni buket
kao poklon za odaziv na ovu temu i hvala na strpljenju..![]()
I ja vama poklanjam jednu posebnu pjesmu
##########################################################################
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svijest ima sidrište.