Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Divlja_u_srcu wrote: 27 Aug 2019, 13:56
Prestala sam da dozvoljavam ljudima da me uzimaju zdravo za gotovo i počela da im krajnje otvoreno i sa punim (znači, ne dužim, već punim i potpunim) poštovanjem to stavljam do znanja. Bez ljutnje, bez optuživanja, bez ikakve želje za konfliktom i sa svakom željom i namjerom da uspostavim otvorenu komunikaciju i (iz)gradim lijep i iskren odnos. Posljedica toga je da ljudi odlaze iz mog života,,
Htjedoh da napišem da je posljedica toga da sam počela da gubim ljude, ali kad malo bolje razmislim, rekla bih da nisam na gubitku i da njihovim odlaskom stvarno ne gubim ništa.
A možda sam i ja samo egocentročni kreten, pa su riješili da me odhebu i ovo im je bila idealna prilika.
Sve je moguće.
Bilo kako bilo, mislim da nam ovo svima odgovara. Manje isforsiranog i vještačkog odnosa sa ljudima zarad ispunjavanja socijalnih normi je ono što nam svima koristi. Ako ništa drugo, imamo više vremena za stvari i ljude koji nam zaista nešto znače.
Podrzavam
Kome se ne svidja iskrenost i tko te ne moze prihvatiti onakvu kakva stvarno jesi pa taj ti i ne treba u zivotu.
Ja godinama nosim slicno
Doduse nekad mi je i to predugo pa skratim
Malo me strah osisati toliko jer mi je bas porasla
Al bas je slatka skroz
Sta ce te biti strah...ne budali
Porast ce opet
Ja tebe ionako zamisljam sa siskama...ne znam zasto
Ima jedna reklama za neku mobilnu mrezu...i neka crna cura sa siskama se pojavljuje u pozadini...nesto plese
E to si meni ti
Malo me strah osisati toliko jer mi je bas porasla
Al bas je slatka skroz
Sta ce te biti strah...ne budali
Porast ce opet
Ja tebe ionako zamisljam sa siskama...ne znam zasto
Ima jedna reklama za neku mobilnu mrezu...i neka crna cura sa siskama se pojavljuje u pozadini...nesto plese
E to si meni ti
Divlja_u_srcu wrote: 27 Aug 2019, 13:56
Prestala sam da dozvoljavam ljudima da me uzimaju zdravo za gotovo i počela da im krajnje otvoreno i sa punim (znači, ne dužim, već punim i potpunim) poštovanjem to stavljam do znanja. Bez ljutnje, bez optuživanja, bez ikakve želje za konfliktom i sa svakom željom i namjerom da uspostavim otvorenu komunikaciju i (iz)gradim lijep i iskren odnos. Posljedica toga je da ljudi odlaze iz mog života,,
Htjedoh da napišem da je posljedica toga da sam počela da gubim ljude, ali kad malo bolje razmislim, rekla bih da nisam na gubitku i da njihovim odlaskom stvarno ne gubim ništa.
A možda sam i ja samo egocentročni kreten, pa su riješili da me odhebu i ovo im je bila idealna prilika.
Sve je moguće.
Bilo kako bilo, mislim da nam ovo svima odgovara. Manje isforsiranog i vještačkog odnosa sa ljudima zarad ispunjavanja socijalnih normi je ono što nam svima koristi. Ako ništa drugo, imamo više vremena za stvari i ljude koji nam zaista nešto znače.
Davno si to trebala tako
Ljudi koji odlaze od nas tek tako,,to su ljudi oni koji su nebitni u nasem zivotu,kao vjerovatno ni mi u njihovom! Prema tome pusti neka idu ni slucajno da se pokoris svojom dobrotom da ih zaustavis.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Mala_Mu wrote: 26 Aug 2019, 20:43
Kako da stignem jesti, okupati se, osusiti kosu, uraditi zadacu i leci u 10
Jel polazes njemacki onako da znas kad odes sestri ili planiras preseliti tamo.
Seka ima u planu to drugo
A ja jos nisam rascistila sama sa sobom.. Nikad me nije vuklo tamo a koliko dugo idem, ne mogu ni zamisliti da ostavim roditelje, Zenicu.. Odma knedla u grlu, al jbg sto se mora..
A kako god ispadne poznavanje jezika dobro dodje :d
A ja jos nisam rascistila sama sa sobom.. Nikad me nije vuklo tamo a koliko dugo idem, ne mogu ni zamisliti da ostavim roditelje, Zenicu.. Odma knedla u grlu, al jbg sto se mora..
Jebo zenicu bona, kako sam ja za konjic tako i ti za minken, ha ja
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio