za svaki slučaj obratite pažnju na viskoznost i teksturu dodira jezikom
gornja površina jezika nije sasvim glatka, zato samo pero-laki dodiri
svaki intenzivniji dodir traži savršenu viskoznost
a ovo uopšte nije klizavoModerators: spacebound, Duminjo

a ovo uopšte nije klizavo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
mudzizuREMB wrote: 27 Aug 2019, 16:04 Ozareno lice zenu odaje - kad vidim da me gleda kao da sam ne znam kakvo dobro djelo uradio - tad je jasno.

Boga mi ako ti ona tako odmah skoci, nista to nije valjaloedo_79 wrote: 30 Aug 2019, 12:57 Ako se prevrne na leđa i počne otpuhivat .... glumi .... a ako ustane, počne po kući čistit, usiavat, kuhat, peglat, brisat i još pjevuši .... E onda si pos'o napravio![]()

Šta ja znam .... nemam ti ja baš nekih iskustava sa tim orgazminizmimaspacebound wrote: 30 Aug 2019, 14:06Boga mi ako ti ona tako odmah skoci, nista to nije valjaloedo_79 wrote: 30 Aug 2019, 12:57 Ako se prevrne na leđa i počne otpuhivat .... glumi .... a ako ustane, počne po kući čistit, usiavat, kuhat, peglat, brisat i još pjevuši .... E onda si pos'o napravio![]()
![]()

Gleda te kao kad fino okrečišREMB wrote: 27 Aug 2019, 16:04 Ozareno lice zenu odaje - kad vidim da me gleda kao da sam ne znam kakvo dobro djelo uradio - tad je jasno.
Evo htjedoh nešto o višestrukom orgazmu ali k'o da nije teren još dobar,mislim na temi

Hajd veceras oko osam.. Cuj višestruki