Sibila wrote: 01 Sep 2019, 19:00
ma jesam ...dala ...i sta ?![]()
doticni je isto dao i sta ....nije lak ?
ovo pitanje ne treba postavljati.....zaostalo je...![]()
Pa jes, al sad ispadaš još lakši plijen
Žiku Pašage
Moderators: spacebound, Duminjo

Sibila wrote: 01 Sep 2019, 19:00

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Krokodil Behko wrote: 01 Sep 2019, 20:32Sibila wrote: 01 Sep 2019, 19:00
Pa jes, al sad ispadaš još lakši plijen
Žiku Pašage![]()

Ispravno razmisljas, svaka cast lepotice.Sibila wrote: 02 Sep 2019, 17:52
pa jes klinac...
kako znas da nije obratno? da neki muskarac nije samo jedan topao cvrst zgodan komad ...samo tjelo koje se iskoristi ?![]()
zasto umisljate da ste samo vi famozni lovci .....jebaci a mi nemoralne drolje ili sta ?
i zasto se ne tako rijetko ponizi zensko koje da bilo nakon prvog ili 10 tog sudara....
a da nije zenska i da ne da....drkali biste na postere i filmove...
koje licemjerje.....![]()

Ja se tu slažem.Sibila wrote: 02 Sep 2019, 18:22 znate sta ?
jebite se.![]()
kad vam daju odma ne valjaju
kad vas izvozaju sa lafo necu valjaju....i sa malo vecera uz svjece ....onda se trud isplati....![]()
sad ja ispadoh pobornik davanja. ne nisam ali ne volim da se zenu naziva lakom....pa lak je onda i on sto je dao svoga milivoja....to je poenta....
hele nejse....valjda je bitno davanje i uzimanje....kad i kako dvoje zele
..a ovakva pitanja......po meni su zaostala....
Tačno.Sibila wrote: 02 Sep 2019, 18:45 poslije druge pive odgovorno tvrdim da je masa zena i na bf a i one sto nisu na bf dala na prvom dejtu..![]()
![]()
i boli me uvo sto sam ovo rekla![]()

Ti si imala damu to reci.Sibila wrote: 02 Sep 2019, 18:45 poslije druge pive odgovorno tvrdim da je masa zena i na bf a i one sto nisu na bf dala na prvom dejtu..![]()
![]()

Pa sto ne bi dale?Sibila wrote: 02 Sep 2019, 18:45 poslije druge pive odgovorno tvrdim da je masa zena i na bf a i one sto nisu na bf dala na prvom dejtu..![]()
![]()

Sibila wrote: 02 Sep 2019, 17:52
pa jes klinac...
kako znas da nije obratno? da neki muskarac nije samo jedan topao cvrst zgodan komad ...samo tjelo koje se iskoristi ?![]()
zasto umisljate da ste samo vi famozni lovci .....jebaci a mi nemoralne drolje ili sta ?
i zasto se ne tako rijetko ponizi zensko koje da bilo nakon prvog ili 10 tog sudara....
a da nije zenska i da ne da....drkali biste na postere i filmove...
koje licemjerje.....![]()

Ma haj bona, sta ima veze, nije saFun.Sibila wrote: 02 Sep 2019, 18:45 poslije druge pive odgovorno tvrdim da je masa zena i na bf a i one sto nisu na bf dala na prvom dejtu..![]()
![]()

Pa nakon kojeg mozeREMB wrote: 02 Sep 2019, 18:00 Pa da budemo iskreni - jesu lake.
Ako dobijes bez da si oblijetao ko mačak nekako mi nema drazi. A kad se potrudis oko nje, pa ona kao neda, pa ofo pa ono...i kad dobijes...ee onda znas da se trud isplatio.

Ma pusti ga, kenja bezveze.spacebound wrote: 02 Sep 2019, 18:56Pa nakon kojeg mozeREMB wrote: 02 Sep 2019, 18:00 Pa da budemo iskreni - jesu lake.
Ako dobijes bez da si oblijetao ko mačak nekako mi nema drazi. A kad se potrudis oko nje, pa ona kao neda, pa ofo pa ono...i kad dobijes...ee onda znas da se trud isplatio.Sto nas bacate u teske dileme i takticke igre
![]()
![]()

Eh sad mi je lakse, mislila sam da moras bit vrhunski strateg da ubodes pravi casFuddo wrote: 02 Sep 2019, 19:01Ma pusti ga, kenja bezveze.spacebound wrote: 02 Sep 2019, 18:56
Pa nakon kojeg mozeSto nas bacate u teske dileme i takticke igre
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests