Samo me ... sto je 2% baterije.. Nikad sve da stima..

Moderator: VIP
Preko bare
hani brate,nisi morao bash detaljno..privatnost/ovo/onoHannibal wrote: 05 Sep 2019, 01:35 joj kad je dumke htio da mi pusi ispred kuce, jbt da me stari vidi u 2-3 ujutru da pusim sa sumnjivim likovima naslonjen na crno zatamnjeno auto konto bi da se drogiramo, otjero bi nas svu trojicu![]()
Gledam i ne vjerujem.. Stvarno hani brt. Reci Jos da sam vraga htio opalit u parkushark-attack wrote: 05 Sep 2019, 01:43hani brate,nisi morao bash detaljno..privatnost/ovo/onoHannibal wrote: 05 Sep 2019, 01:35 joj kad je dumke htio da mi pusi ispred kuce, jbt da me stari vidi u 2-3 ujutru da pusim sa sumnjivim likovima naslonjen na crno zatamnjeno auto konto bi da se drogiramo, otjero bi nas svu trojicu![]()
pa i opalio si ga poslije duzeg opiranjaDuminjo wrote: 07 Sep 2019, 12:26Gledam i ne vjerujem.. Stvarno hani brt. Reci Jos da sam vraga htio opalit u parku![]()
Sjecas se kad smo pusili u konjicu ispred "moje" kuce?Duminjo wrote: 07 Sep 2019, 12:26Gledam i ne vjerujem.. Stvarno hani brt. Reci Jos da sam vraga htio opalit u parku![]()
Users browsing this forum: klanac23 and 15 guests