Pojacala svjetlost na max, javila se cijeloj familiji na viber, pootvarala u pozadini razne stranice, forumam....dakle, uzimam mu dusu. Pa da vidimo

Bio si u pravu.Džaba je kupila,u međuvremenu se pokvarila i matična ploča i ...na kraju daj nov mobitel.Krokodil Behko wrote: 31 May 2019, 18:13Nice try wrote: 31 May 2019, 14:55 Crkla mi baterija od LG-a, sad sam na onom starom, again![]()
Valjda ima kupiti nova![]()
Kupi telefon.
Da ti preporucim spigen proizvodestorm wrote: 13 Jun 2019, 21:17 Ja baš moram... Cijeli je od tog stakla nekog a često završi u hrpi šute![]()
Thx
Dzaba se ja derem po forumu...Nice try wrote: 04 Jul 2019, 12:15Bio si u pravu.Džaba je kupila,u međuvremenu se pokvarila i matična ploča i ...na kraju daj nov mobitel.
Nije baš džaba,ali kad ti pišeš i objašnjavaš,a i sam kažeš da ti često ispada mobitel,nepažljiv si i td.,nekako ne djeluje da je do dijelova ili baterijastorm wrote: 04 Jul 2019, 16:35Dzaba se ja derem po forumu...Nice try wrote: 04 Jul 2019, 12:15
Bio si u pravu.Džaba je kupila,u međuvremenu se pokvarila i matična ploča i ...na kraju daj nov mobitel.
Kad je kraj, kraj je
Na tri sam sf mijenjao bateriju... Nakon mjesec dva tri... Smrt iz tog ili nekog drugog razloga.
Nice try wrote: 05 Jul 2019, 09:30Nije baš džaba,ali kad ti pišeš i objašnjavaš,a i sam kažeš da ti često ispada mobitel,nepažljiv si i td.,nekako ne djeluje da je do dijelova ili baterijastorm wrote: 04 Jul 2019, 16:35
Dzaba se ja derem po forumu...
Kad je kraj, kraj je
Na tri sam sf mijenjao bateriju... Nakon mjesec dva tri... Smrt iz tog ili nekog drugog razloga.![]()
Zato si mi malo nepouzdan,a one dvije riječi našeg moderatora...nakon svih troškovabile su efektne
![]()
Nevažno,mislim,moj stari mobitel je imao pet-šest godina,prošao kroz nekoliko ruka,dobro je išta jadan i mogao.Nije čudo ni za bateriju,matičnu i sl.
Kad je kraj,kraj je,u njegovom slučaju je bilo zaista tako i bez preuveličavanja.
Je li nova verzija sa (npr.) Androida 8.0 na Android 9.0, ili je update bio sa (npr.) 8.0 na 8.1?Maja wrote: 05 Jul 2019, 14:28 Od kako mi se mob apdejtovao na novu verziju, kad pisem na viberu pa pogrijesim slovo, ne mogu da ga obrisem jer nema iza ove linije koja blica na kraju rijeci | pa moram kliknuti tu gdje bi trebala biti da se pojavi i tek onda na x.
Znam da dzaba pisem i da mi nece niko znati pomoci al nema veze.
Ne pratis na casu
Vanilla wrote: 14 Jul 2019, 18:08Ne pratis na casu![]()
Zamijenili su mi bateriju na onom tel. Evo ga, tu je....ali...teska srca moram reci da se i dalje brzo trosi bat. Ne kao onda, ni blizu ali nisam sretna ni ovako. Za par mj ce isteci ovaj (kupila ga na ugovor) pa cu kupiti drugi.
Ne mogu tako cesto da mijenjam, emotivno se vezem za sve pa i za mobKrokodil Behko wrote: 14 Jul 2019, 19:03Vanilla wrote: 14 Jul 2019, 18:08
Ne pratis na casu![]()
Zamijenili su mi bateriju na onom tel. Evo ga, tu je....ali...teska srca moram reci da se i dalje brzo trosi bat. Ne kao onda, ni blizu ali nisam sretna ni ovako. Za par mj ce isteci ovaj (kupila ga na ugovor) pa cu kupiti drugi.
Evo, ne može jeftinije. Mijenjaš svakih pola godine i to je to
https://www.google.com/search?q=viko+mo ... 80&bih=606
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests