Nesto se krupno iza brda valja.
Nece ovo na dobro.
Moderator: VIP

Nesto se krupno iza brda valja.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

nijemi posmatraci

Treba nam vise zena.

Ma jok,

Nisam, ne znam ni gdje pisete. Znam samo da nisi na sportuFuddo wrote: 06 Sep 2019, 16:26Ma jok,
Sa havanom se cujem telefonom.
Ako si upratio, a ne sumnjam da jesi![]()
Ono je bilo za krivicne.
Par luzera lijeci svoje komplekse na meni.
Onaj sto me banovao isprdio 50 godina, i za sve svoje promasaje nahranio ego banujuci mene, u medjuvremenu tusi jeftine satove u bbi ili kako se vec zove onaj mall kod vas. Zbljoha koja je sve nalozila, samoproglasena feministkinja koja u kasnim tridesetim jos nije upoznala hargiju isto tako. Mislim da ti ne trebam objasnjavati o kome se radi.
Uglavnom, jebat ih.![]()
Fino nam je ovdje.![]()

Na sportu nisam pisao kako je Safet dobio otkaz.Vrag wrote: 06 Sep 2019, 16:39Nisam, ne znam ni gdje pisete. Znam samo da nisi na sportuFuddo wrote: 06 Sep 2019, 16:26
Ma jok,
Sa havanom se cujem telefonom.
Ako si upratio, a ne sumnjam da jesi![]()
Ono je bilo za krivicne.
Par luzera lijeci svoje komplekse na meni.
Onaj sto me banovao isprdio 50 godina, i za sve svoje promasaje nahranio ego banujuci mene, u medjuvremenu tusi jeftine satove u bbi ili kako se vec zove onaj mall kod vas. Zbljoha koja je sve nalozila, samoproglasena feministkinja koja u kasnim tridesetim jos nije upoznala hargiju isto tako. Mislim da ti ne trebam objasnjavati o kome se radi.
Uglavnom, jebat ih.![]()
Fino nam je ovdje.![]()
![]()

Ma dobro, to sa nepracenjem reprezentacije je furka likova koji su umislili da je lokalna kukuruz liga nesto.
A tvoja prica ona prava dijasporska, sve zna, a nista ne zna. Sta ce domaci levatiFuddo wrote: 06 Sep 2019, 16:45Ma dobro, to sa nepracenjem reprezentacije je furka likova koji su umislili da je lokalna kukuruz liga nesto.
Ono, kao, voljeni tim sa 11 rahiticara, ovo ono...taaa ce preplaceni dijasporci nama lopte igrat![]()

Ma nije, samo sto ti sebi neces da priznas.Vrag wrote: 06 Sep 2019, 16:47A tvoja prica ona prava dijasporska, sve zna, a nista ne znaFuddo wrote: 06 Sep 2019, 16:45
Ma dobro, to sa nepracenjem reprezentacije je furka likova koji su umislili da je lokalna kukuruz liga nesto.
Ono, kao, voljeni tim sa 11 rahiticara, ovo ono...taaa ce preplaceni dijasporci nama lopte igrat![]()
![]()