iduce godine,porezi na vecinu auta i do 250% idu gore ....?

Moderator: Krokodil Behko
I ja dijelim to mišljenje
Ma pored puta.. Usput. Gledam ga svako jutro. ja sam vise za Ford.. Dok ne zaradim šta
B klasa se meni već svidja... Složen auto kako trebagreeneyes wrote: 08 Sep 2019, 09:20 A i inace skoro svaki majstor ce ti reci da ih zaobilazis, ali opet, svakom svoje
A inace sam u udesu zgrnuo A klasu, ni sam ne znam kako je vozacica A klase onako dobro prosla. S obzirom da sam joj dosao do sajbe..
Mislila sam na vintage vozila.
ina wrote: 08 Sep 2019, 10:15Mislila sam na vintage vozila.
Auta inace nisu investicija (osim u nekim uskim poljima) nego trosak. Velike kupovine bolje receno.
Registracija, osiguranje, amortizacija vrijednosti, odrzavanje. Zamijeni gume ljeti/zimi, pa crklo ovo ili ono, garaza ili parking, gorivo, kazne itd![]()
Kako mislis?Krokodil Behko wrote: 08 Sep 2019, 10:20ina wrote: 08 Sep 2019, 10:15
Mislila sam na vintage vozila.
Auta inace nisu investicija (osim u nekim uskim poljima) nego trosak. Velike kupovine bolje receno.
Registracija, osiguranje, amortizacija vrijednosti, odrzavanje. Zamijeni gume ljeti/zimi, pa crklo ovo ili ono, garaza ili parking, gorivo, kazne itd![]()
Jel istina da je Fiatima zabranjeno u Venice?![]()
ina wrote: 08 Sep 2019, 10:36Kako mislis?
Do prvog parkinga mogu.Dalje nikakvo.
Mada postoje rekviziti nekih auta, koji moraju biti ispunjeni za slobodnu kretnju.
Ma bjezi tamo.. Sad gledam i oci mi ispadose.. Za ono što se meni svidja, treba mi 35.000€.. Bo te Mercedes
Ma ne treba mi.. Nako pricamo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest