Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ma kakvi, ni ne pokusavam nego nije bilo, neki dan, ovih plavih pa uzela bijele. Evo suse se kuci
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ma kakvi, ni ne pokusavam nego nije bilo, neki dan, ovih plavih pa uzela bijele. Evo suse se kuci
Ja rekao jedan dan sad cu se prodjem, pa od tad pusim duplo vise
A jedan kiosk kraj kojeg sam cesto prolazio pa navracao da uzmem chestera, ima praksu da forsira promociju rothmansa, pa sam i ja imao praksu da dosadjujem njima Svaki put se sjetim i pomislim; pa nisam ja Vanilla
A jedan kiosk kraj kojeg sam cesto prolazio pa navracao da uzmem chestera, ima praksu da forsira promociju rothmansa, pa sam i ja imao praksu da dosadjujem njima Svaki put se sjetim i pomislim; pa nisam ja Vanilla
Isto mi... Od pokušaja prestanka, samo sam pojačao
Sjedi puši gdje jesi i oke
Isto mi... Od pokušaja prestanka, samo sam pojačao
Sjedi puši gdje jesi i oke
+1
Samo sam promijenio brend.
Mogu ti reci, prodiso sam.
Marlboro je smece.
Maja wrote: 11 Sep 2019, 15:01
Jel to onaj respo sto je jednoj nasoj forumasici prvi dan kad se registrovala na klix slao golisave fotke
Sad cu bas provjeriti.
ne znam da sam slao ikakve fotografije al ako te zanimaju posaljem ih tebi
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Maja wrote: 11 Sep 2019, 15:01
Jel to onaj respo sto je jednoj nasoj forumasici prvi dan kad se registrovala na klix slao golisave fotke
Sad cu bas provjeriti.
Pardon, nisi ti slao vec neki nebogori.
ti malo mene a?
ajde da se igramo serloka malo
nebogori se prijavio u maju i ja mislim da je to jedan od dvoje prijavljenih u zadnjih godinu dana na klixu
drugo prijavljeno je isto musko
tako da ti je tta prijateljica ili muskobanjasta ili ti prica malo smrdi
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis