Na foru

Moderator: VIP
Kako tvoja drugarica prodje?
Ej, super sve proslo. Ona je toliko uzbudjena bila, da je rusila i zapinjala za sve sto se naslo oko nje
Meni je to neshvatljivotoxic wrote: 14 Sep 2019, 15:44Ej, super sve proslo. Ona je toliko uzbudjena bila, da je rusila i zapinjala za sve sto se naslo oko nje
Mladozenja se cini bas fin momak, vaspitan, lep. Ono kako su se gledali izgledaju zaljubljeni, haha:)
Eto, nadam se da ce dobro slagati u buducnosti:)
Ok je komentarisati, samo ne treba osudjivati nekog jer se razlikuje.spacebound wrote: 14 Sep 2019, 15:47 Meni je to neshvatljivoBolje da ne komentarisem, ali sta znam valjda onima koji su tako odgojeni to dodje kao nesto normalno
![]()
Pa i meni je to neshvatljivo, o tome i pisem.I ne mogu da ne osudjujem, zato i rekoh da necu komentarisatitoxic wrote: 14 Sep 2019, 15:54Ok je komentarisati, samo ne treba osudjivati nekog jer se razlikuje.spacebound wrote: 14 Sep 2019, 15:47 Meni je to neshvatljivoBolje da ne komentarisem, ali sta znam valjda onima koji su tako odgojeni to dodje kao nesto normalno
![]()
Ono sto je meni neshvatljivo je da rodbina sklapa brak, i to bliska rodbina, pa eto, opet, oni kazu normalno im![]()
spacebound wrote: 14 Sep 2019, 16:02Pa i meni je to neshvatljivo, o tome i pisem.I ne mogu da ne osudjujem, zato i rekoh da necu komentarisatitoxic wrote: 14 Sep 2019, 15:54
Ok je komentarisati, samo ne treba osudjivati nekog jer se razlikuje.
Ono sto je meni neshvatljivo je da rodbina sklapa brak, i to bliska rodbina, pa eto, opet, oni kazu normalno im![]()
Dobro je prosla pa joj ne izabrase ocevog vrsnjaka ili i starijeg, nije da se ne desava, i to cesto.
Users browsing this forum: spacebound and 23 guests