Ono jest...
Ljubav je ljubav, ali je burek "burek"
Moderator: Krokodil Behko

Ono jest...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A imamo mi jednog jako finog momka ovdje

Pa znas,,vrlo skroman je

Ne mozes se tako igrati sa mojim srcom cas me odbacivati a cas me prihvatati, moje srce nije papir, kad se jednom ugravira ime, srce krvari ,ali ime i nakon tog krvarenja ostaje upisano
Mutevelija wrote: 19 Sep 2019, 22:17Ne mozes se tako igrati sa mojim srcom cas me odbacivati a cas me prihvatati, moje srce nije papir, kad se jednom ugravira ime, srce krvari ,ali ime i nakon tog krvarenja ostaje upisano![]()

1. Nema ovdje izbora. Davno je receno s kim si sparen tu si. Pa nismo mi pcelicevila wrote: 19 Sep 2019, 09:511.kakva zamjena...to ti je bolan,psikički sto bi reka matan špalatrinrethna wrote: 19 Sep 2019, 03:14
Jel' te to briga naucila?
Kao prvo - Dobro me pogledaj i kazi, jel' ti ja licim na neku zamjenu? Privremeno rjesenje za sitne strasti, mozda?
Kao drugo - Dodjes tu i uvaljujes me kome stignes. Nigdje konsultacija sa mnom u pp. Zamisli neka psiho tu dodje i ti mene njoj. Ali sta se musko danas pita. Eto biti cu zensko od sad, spari me s Fudom Kalacem
Kao trece - Ubaci te emotikone da narod bar pomisli da se salis.
Kao cetvrto - Pise se FemeaZnas li ti kakve ce to birokratijske komplikacije kasnije donijeti
Sok, nevjerica i ogorcenost![]()
,ono kao teoretski ostavljam mogucnost izbora,cisto da ne proradi feminizam
2.znam te djecace
I zato viruj mi..a plus toga merlinka je u nekim aspektima mlada verzija mene
Pa di ces bolje?
3.narod ni ne mora znati salim li se ili ne
4.ajd razguli
Ili ukratko
Moras slusati starije
@merlinka
Ne zamjeri mu
Mlado ludo![]()
Pršćalo bi na sve strane
Samo ti piši unedogledrethna wrote: 20 Sep 2019, 03:301. Nema ovdje izbora. Davno je receno s kim si sparen tu si. Pa nismo mi pcelicevila wrote: 19 Sep 2019, 09:51
1.kakva zamjena...to ti je bolan,psikički sto bi reka matan špalatrin,ono kao teoretski ostavljam mogucnost izbora,cisto da ne proradi feminizam
2.znam te djecace
I zato viruj mi..a plus toga merlinka je u nekim aspektima mlada verzija mene
Pa di ces bolje?
3.narod ni ne mora znati salim li se ili ne
4.ajd razguli
Ili ukratko
Moras slusati starije
@merlinka
Ne zamjeri mu
Mlado ludo![]()
2. Mladja verzija kazes, ha? Vidis, imam ovdje jedan PC. I dan danas ga koristim za sve ono sto moze odraditi. Zapravo mi je drazi od svih drugih tehnikalija, cak i od brata mu i nema sanse da bih ga dao ili mijenjao za nesto. Zanimljiva stvar u vezi njega je sto i dalje koristi XP.
3. Narod sve zna. Ne budi naivna.
4. Ja cu i razguliti. Ali ti ces itekako znati o cemu sam govorio kad ti ta Famea ukaze na gresku. Nije nimalo lipo, viruj mi. Bar nesto
Za kraj... ma nista, star(ij)a si![]()
![]()