On ovdje samoostvaren (whatever the fuck that means

Uzivo je jos gore sto se manipulacije tice. Ovdje je ipak jedan pristojan kolektiv. Vani su zvijeri

Moderator: Krokodil Behko
Forum se nikad nije oglasio po pitanju samopromoviranja. Tako da, podrzavamElTriconi wrote: 22 Sep 2019, 14:28Cuj radi nedjeljom?rethna wrote: 22 Sep 2019, 14:26 A ako je sve ovo trolanje, cekaj da se podrinjac vrati s posla. Da, s posla, "kapitalizam" ga ubi.Prvo sacekaj ustvari dok prebrise sliku druga Tita
Mada Amaya rece da nijeKo zna kakva je tu koalicija
![]()
Ne valja se sa takvim momcima zabavljat, treba ganjat one iz drzavnih firmi![]()
Sudis ljudima na osnovu forumskih postova.
Prijavljen ti je postrethna wrote: 22 Sep 2019, 14:30 Eto vidis sve glumci. O tome sam ti pricao snowie.
On ovdje samoostvaren (whatever the fuck that means), karakterno se prikazuje drugacije, a tamo patka. Ona od duminja.
Uzivo je jos gore sto se manipulacije tice. Ovdje je ipak jedan pristojan kolektiv. Vani su zvijeri![]()
Cuj samoostvaren, jaro ni deke svoje nemam, sve mamino i babinorethna wrote: 22 Sep 2019, 14:30 Eto vidis sve glumci. O tome sam ti pricao snowie.
On ovdje samoostvaren (whatever the fuck that means), karakterno se prikazuje drugacije, a tamo patka. Ona od duminja.
Uzivo je jos gore sto se manipulacije tice. Ovdje je ipak jedan pristojan kolektiv. Vani su zvijeri![]()
Kazem ja dobar kolektiv.ElTriconi wrote: 22 Sep 2019, 14:34Cuj samoostvaren, jaro ni deke svoje nemam, sve mamino i babinorethna wrote: 22 Sep 2019, 14:30 Eto vidis sve glumci. O tome sam ti pricao snowie.
![]()
Elektrika se ne broji
I pored svega navedenog jos si i nesigurna u sebe.
Ne mislimo. Ja gledo neki film pa o njemu mislim
kazes curi da su ti je doktori propisali i tvoja jeMutevelija wrote: 22 Sep 2019, 14:08 Ja ne znam bil meni vjerovali kad bi rekao da su mi doktori propisali da moram imat curu
Ne na pismeno na usmeno
I porodicne medicine i oni ostali![]()
Bas me zanima kakav je Chloe stekla utisak..Mutevelija wrote: 22 Sep 2019, 14:27 Nek vam Chloe rekne k akav sam u 4 oka.
Ni nalik na sebe ođe.
Dvije stavke kad si u 4 oka sa nekim.
Moras postovati vrijeme koje je taj izdvojio da se sastanes, pa nema glupih tema.
Drugo moras postovati putovanje te osobe koja je odlucila da se sastane da dodje na odredjenu lokaciju.
Ti na forumu imas hejbet tema pa biraj.
U reali ne.
Odlican ulet, odavno nisam cula (procitala) nesto simpaticnijeHannibal wrote: 22 Sep 2019, 14:38kazes curi da su ti je doktori propisali i tvoja jeMutevelija wrote: 22 Sep 2019, 14:08 Ja ne znam bil meni vjerovali kad bi rekao da su mi doktori propisali da moram imat curu
Ne na pismeno na usmeno
I porodicne medicine i oni ostali![]()
![]()