EURO 2012

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: EURO 2012

24 Jun 2012, 13:09

france wrote:FRANCUSKA je najbolja,a spanci nek crknu,gadovi!!!!!!!!!
A sto li to kolega "france" da najbolji fudbalski tim posljednjih par godina crkne ?
Ne moramo mi nekoga voljeti, ali moramo imati toliko soprtskog duha i razuma i odati postovanje najboljima.
Meni se smuci kada pomislim ili vidim dobar dio Hrvatskih navijaca i njihov stil bodrenja njihove reprezentacije, ali reprezentacija igra prilicno dobar fudbal, cak sta vise,
puno su kvalitetniji od nase reprezentacije (bih).

Dakle, moze se nekome sistem Spanske igre ne dopadati, ali budemo li bar malo u fudbal razumjeli, moramo priznati
da su oni vrhunski majstori kako kondiciono, tehnicki i takticki.
Jos niko ih nije uspio kopirati, moguce da Italijani imaju slican sistem.

A Francuska sa njenim takozvanim nogometnim zvijezdama Karem, Bilal i Samir su nista drugo sem umisljeni egoisti,
dvije identicne reprezentacije ...Francuska i Holandija...copor egoista....tu nema napretka.

Uostalom izhod juceranje cetvrtfinalne utakmice Spanija - Francuska 2 : 0 .... :respekt
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud

Toruk Makto
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

24 Jun 2012, 13:56

Njemačka će ih sve pregaziti :cool
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14303 times
Been thanked: 9887 times

24 Jun 2012, 13:59

tutnplock wrote:Njemačka će ih sve pregaziti :cool
slazem se, tutne... a Majore, france je djevojcica,nova... ona navija srcem ;)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

24 Jun 2012, 14:05

i ja navijam za njemacku ali ne zaboravite portugal
pravo su nezgodni
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

24 Jun 2012, 14:14

Julia-Klara wrote:
tutnplock wrote:Njemačka će ih sve pregaziti :cool
slazem se, tutne... a Majore, france je djevojcica,nova... ona navija srcem ;)
Aha, Njemacka ce da ih pregazi .. :jok
Bild Zeitung i razni Talk show-i su mi itekako poznati u posljednjeh deset godina koji sire ovu tezu.

Imali su u vise navrata da ih pregaze, rezultat je poznat.
Njemacka kao prvo mora da savlada (nadam) se Italiju njima jako neugodnog protivnika, cak sta vise, mislim da ce ih Italijani
u polufinalu eliminisati.
Da se ipak uozbiljimo, Njemacka je zaista macht, igraju kolektivni fudbal i funkcionisu kao shwicarski sat, tipicni Nijemci
marljivi, tacni i ne predaju se do 93 minute igre.
Nijemci koji su u posljednje vrijeme uspjesno integrirali igrace sa emigrantskom pozadinom postali su zaista odlican tim,
kondiciono su uvjek bili na nivou ali sada su i tehnicki jako dobri.

Ipak, budu li Italiju savladali, i pored toga prednost dajem Spanjolcima.

*sorry djevojcice @france, mahom su muski nogometni fanatici, ali kako ono Julia sarmanto naglasi, djevojke/zene navijaju sa srcem. :klanja

Blackhawk

24 Jun 2012, 16:21

france wrote:FRANCUSKA je najbolja,a spanci nek crknu,gadovi!!!!!!!!!

Bilo da je musko ili djevojcica, ovo je neki isfrustrirani 'Rvat/'rvatica, koji su kivni na spaniju sto je izbacila njihovu repku 'rvatsku :)

Njemacka dosad najubjedljivija.. 4 utakmice 4 pobjede, i to zadnju nije ni igrala sa cijelom prvom postavom..

Pobjeda nad portugalom, Holandijom, Danskom, pa i Grckom, daje im razlog da se smatraju glavnim favoritom ovog evropskog prvenstva..

A spanija... Ona ce se dobro namuciti sa Portugalom..

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

24 Jun 2012, 16:25

ako uopste prodje
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

tetovirane_ruke
Sitna buranija
Sitna buranija

25 Jun 2012, 09:42

al šta skide Buffon bogte... :aplauz
i kako čovjek igra srcem za svoju zemlju. :respekt
od 12 golmanskih apostola koji su trenutno top 12 na svijetu (Hart, Casillas, Neuer, Čech.....),
Buffon im je definitivno tatica i sveti petar, utemeljitelj. krunu mu na glavu treba stavit' kad brani.
tetovirane ruke, tetovirane ruke, tetovirane ruke moj budi mi silan i dobro mi stoj.

france

25 Jun 2012, 16:31

ne,ne oprostite ja sam djevojicica,djevojka kako hocete,i nisam iz hrvatske iz bosne sam i znate sta moja ljubav prema francuskoj je toliko velika da kada su igrali protiv bosne da sam navijala za francusku,i da necu nikad priznati da su spanci najbolji nikad,a alonsu zelim sve najgore,llorisu usrani casillas nije ni do koljena isto kao ni legendarnom barthezu,mandandi,coupetu,carrasu,landreau,....zatim stoperi rami i mexes,bekovi evra,clichy,debuchy, ili vezni igraci malouda,valbuena,gourcuff,ribery!i ne vuciteme za jezik mozete pricati tek kada vasi bosanci budu u stanju da se makar plasirali!!!!!!!!!hahahahahaha ko je sad isfrustiran!!!!!!ALLEZ FRANCE,tu su skoro svi koje volim moje srce kuca za francusku a ne za bosnu!!!!!!!!!!!!

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

25 Jun 2012, 17:35

france wrote:ne,ne oprostite ja sam djevojicica,djevojka kako hocete,i nisam iz hrvatske iz bosne sam i znate sta moja ljubav prema francuskoj je toliko velika da kada su igrali protiv bosne da sam navijala za francusku,i da necu nikad priznati da su spanci najbolji nikad,a alonsu zelim sve najgore,llorisu usrani casillas nije ni do koljena isto kao ni legendarnom barthezu,mandandi,coupetu,carrasu,landreau,....zatim stoperi rami i mexes,bekovi evra,clichy,debuchy, ili vezni igraci malouda,valbuena,gourcuff,ribery!i ne vuciteme za jezik mozete pricati tek kada vasi bosanci budu u stanju da se makar plasirali!!!!!!!!!hahahahahaha ko je sad isfrustiran!!!!!!ALLEZ FRANCE,tu su skoro svi koje volim moje srce kuca za francusku a ne za bosnu!!!!!!!!!!!!
:respekt fakat ne znam ko je isfrustriran :hihi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

25 Jun 2012, 17:35

Deutschland ueber alles!!! Oleee oleeeeeeeeee

france

25 Jun 2012, 18:28

Julia-Klara wrote:
france wrote:ne,ne oprostite ja sam djevojicica,djevojka kako hocete,i nisam iz hrvatske iz bosne sam i znate sta moja ljubav prema francuskoj je toliko velika da kada su igrali protiv bosne da sam navijala za francusku,i da necu nikad priznati da su spanci najbolji nikad,a alonsu zelim sve najgore,llorisu usrani casillas nije ni do koljena isto kao ni legendarnom barthezu,mandandi,coupetu,carrasu,landreau,....zatim stoperi rami i mexes,bekovi evra,clichy,debuchy, ili vezni igraci malouda,valbuena,gourcuff,ribery!i ne vuciteme za jezik mozete pricati tek kada vasi bosanci budu u stanju da se makar plasirali!!!!!!!!!hahahahahaha ko je sad isfrustiran!!!!!!ALLEZ FRANCE,tu su skoro svi koje volim moje srce kuca za francusku a ne za bosnu!!!!!!!!!!!!
momenat,nista protiv tebe julija klara,samo pisem ono sto osjecam,da sam daleko od onoga cemu pripadam,nazalost takva sam i ne mogu se promjeniti,bila ja u bosni ili bilo gdje,samo na jednom mjestu osjecam kao kuci,vecina koju volim su na tom mjestu,u FRANCUSKOJ,vi to ne razumijete,ali priznajem da frustrirana sam zbog mnogo razloga,ali i dalje stojim iza onoga sto sam rekla

Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

25 Jun 2012, 18:38

Polako bona @france da ti nece nuditi, pa eto ti belaja da ti stravu nebudemo morali saljevati.
U koliko nisi znal, Crevene Furije uvalise bengalskim pjetlovima cistu dvojku i spremise ih u Normandiju...
ne hateri mi france, evo sledeceg rasporeda utakmica, pjetlice nigdje medju njima ne vidim... :jupi

Srijeda.,27.juni 2012, 21.45 h u Donezk

Portugal _ Spanija

Cetvrtak., 28- juni 2012, 21.45 h u Warsavi

Njemacka _ Italija

Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

25 Jun 2012, 18:41

france wrote:
Julia-Klara wrote:
momenat,nista protiv tebe julija klara,samo pisem ono sto osjecam,da sam daleko od onoga cemu pripadam,nazalost takva sam i ne mogu se promjeniti,bila ja u bosni ili bilo gdje,samo na jednom mjestu osjecam kao kuci,vecina koju volim su na tom mjestu,u FRANCUSKOJ,vi to ne razumijete,ali priznajem da frustrirana sam zbog mnogo razloga,ali i dalje stojim iza onoga sto sam rekla
Sve je to ok. mlada curice,
samo, molim lijepo, malo vise fudbalskog razuma... :kafa

Blackhawk

25 Jun 2012, 19:53

Spance ne volim, takodjer ni Real, pa tako ni Casillasa, ali reci da on nije ni do koljena Lorisu, to samo moze najveci idiot na svijetu reci...

Jedno je navijati za neku zemlju, a drugo je biti realan i reci ono sto jeste..

A Bosanci bi se plasirali da iza francuske nije stojala cijela uefa pa im sude nevidjeni penal :)

Ili kad se plasirala Francuska na svjetsko prvenstvo pogotkom rukom, koju su svi vidjeli osim sudije...
itd.. itd....

Plavetnilo
Sitna buranija
Sitna buranija

25 Jun 2012, 21:58

Na početku prvenstva rekoh Njemačka i za sada im dobro ide :)
Žao mi je što Englezi ispadoše na penale ali onakvom igrom nisu ni zaslužili ništa bolje. Nadam se da će slijedeći kojima ćemo reći pa-pa biti žabari jer njih nikako ne volim, ali i Španci jer me nitko kao oni ne uspava.

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

25 Jun 2012, 22:18

Italija bi mogla osvojit ovo prvenstvo,nisam neki strucnjak ali jaki su na svim pozicijama,a Spanija ce imat problema sa portugalcima..

Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

25 Jun 2012, 22:26

I meni se cini da bi Italijani mogli iznenaditi, sta znaci iznenaditi..
Italijani su uvjek u fudbalu bili sila i u odlucujucim momentima su izlazili kao pobjednici.

Swabe nimalo nisu odusevljeni da moraju igrati protiv njih.

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

25 Jun 2012, 22:38

Major wrote:I meni se cini da bi Italijani mogli iznenaditi, sta znaci iznenaditi..
Italijani su uvjek u fudbalu bili sila i u odlucujucim momentima su izlazili kao pobjednici.

Swabe nimalo nisu odusevljeni da moraju igrati protiv njih.
mah dosta mi vise i svaba,nek su i oni konacno naisli na svog "majstora" inace su vec poceli biti skoro pa arogantni sa svojim fudbalom..ako nista drugo bar ce morat sve da dadnu od sebe a mogu samo sa puno srece proci italijane...

france

25 Jun 2012, 22:57

Major wrote:Polako bona @france da ti nece nuditi, pa eto ti belaja da ti stravu nebudemo morali saljevati.
U koliko nisi znal, Crevene Furije uvalise bengalskim pjetlovima cistu dvojku i spremise ih u Normandiju...
ne hateri mi france, evo sledeceg rasporeda utakmica, pjetlice nigdje medju njima ne vidim... :jupi

Srijeda.,27.juni 2012, 21.45 h u Donezk

Portugal _ Spanija

Cetvrtak., 28- juni 2012, 21.45 h u Warsavi

Njemacka _ Italija
ok,nema tu francuza,galskih careva,trikolora kako hoces,ali ja znam razloge zbog kojih je prokleta furija prosla,malo istrazi pa se javi,znam ja odlicno raspored utakmica ne trebas mi govoriti,a ako si slucajno gledao utakmicu, da takozvana "furija" nije nista uradila osim dala gol,a kada je debuchy bio gurnut u kaznenom prostoru nije svirano nista,a kad reveillere gurne nekog debila onda jeste,ne znam ja ko je namjestio 1.utakmicu protiv italije,a meni se ne treba saljevati strava,hvala bogu treba li tebi imam super komsinicu?eto ti fudbalski razum,trebas jos nesto? :hop

Locked

Return to “Kontejner”