Ne, netreba mi bas nista sem da te na jedno podsjetim, a to je da su Francuzi umalo pa izletjeli i prvom kolu.france wrote:ok,nema tu francuza,galskih careva,trikolora kako hoces,ali ja znam razloge zbog kojih je prokleta furija prosla,malo istrazi pa se javi,znam ja odlicno raspored utakmica ne trebas mi govoriti,a ako si slucajno gledao utakmicu, da takozvana "furija" nije nista uradila osim dala gol,a kada je debuchy bio gurnut u kaznenom prostoru nije svirano nista,a kad reveillere gurne nekog debila onda jeste,ne znam ja ko je namjestio 1.utakmicu protiv italije,a meni se ne treba saljevati strava,hvala bogu treba li tebi imam super komsinicu?eto ti fudbalski razum,trebas jos nesto?Major wrote:Polako bona @france da ti nece nuditi, pa eto ti belaja da ti stravu nebudemo morali saljevati.
U koliko nisi znal, Crevene Furije uvalise bengalskim pjetlovima cistu dvojku i spremise ih u Normandiju...
ne hateri mi france, evo sledeceg rasporeda utakmica, pjetlice nigdje medju njima ne vidim...![]()
Srijeda.,27.juni 2012, 21.45 h u Donezk
Portugal _ Spanija
Cetvrtak., 28- juni 2012, 21.45 h u Warsavi
Njemacka _ Italija
Za malo ih Ibrahimovic ne uvali u velike belaje, ne zaboravimo onog sudiju sto je Ukrajincima ponistio cisti pogodak protiv Engleza.
Dakle, manje vazna tvoja pozadina zasto su tebe francuzi ocarali, sa stravom sam se naravno malo nasalio.
Francuzi su odnosno imaju u redovima vrsnih igraca, ali ja ih poredim sa Holandjanima...
umisljeni egoisti i kao takvi ne funkcioniraju kao ekipa,
i na osnovu toga kao i Holandjani sasvim zasluzeno su iskljuceni iz daljnjeg takmicenja.
*polako sumnjam u tvoje curinstvo...polako ali sigurno mislim da si momcic....
od kuda jednoj curici tolika euforicnost, cak sta vise i razumijevanje o fudbalu...neobicno, jel' tako ?

, ali vjerujem ti