EURO 2012

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: EURO 2012

Post by Major »

france wrote:
Major wrote:Polako bona @france da ti nece nuditi, pa eto ti belaja da ti stravu nebudemo morali saljevati.
U koliko nisi znal, Crevene Furije uvalise bengalskim pjetlovima cistu dvojku i spremise ih u Normandiju...
ne hateri mi france, evo sledeceg rasporeda utakmica, pjetlice nigdje medju njima ne vidim... :jupi

Srijeda.,27.juni 2012, 21.45 h u Donezk

Portugal _ Spanija

Cetvrtak., 28- juni 2012, 21.45 h u Warsavi

Njemacka _ Italija
ok,nema tu francuza,galskih careva,trikolora kako hoces,ali ja znam razloge zbog kojih je prokleta furija prosla,malo istrazi pa se javi,znam ja odlicno raspored utakmica ne trebas mi govoriti,a ako si slucajno gledao utakmicu, da takozvana "furija" nije nista uradila osim dala gol,a kada je debuchy bio gurnut u kaznenom prostoru nije svirano nista,a kad reveillere gurne nekog debila onda jeste,ne znam ja ko je namjestio 1.utakmicu protiv italije,a meni se ne treba saljevati strava,hvala bogu treba li tebi imam super komsinicu?eto ti fudbalski razum,trebas jos nesto? :hop
Ne, netreba mi bas nista sem da te na jedno podsjetim, a to je da su Francuzi umalo pa izletjeli i prvom kolu.
Za malo ih Ibrahimovic ne uvali u velike belaje, ne zaboravimo onog sudiju sto je Ukrajincima ponistio cisti pogodak protiv Engleza.

Dakle, manje vazna tvoja pozadina zasto su tebe francuzi ocarali, sa stravom sam se naravno malo nasalio.
Francuzi su odnosno imaju u redovima vrsnih igraca, ali ja ih poredim sa Holandjanima...
umisljeni egoisti i kao takvi ne funkcioniraju kao ekipa,
i na osnovu toga kao i Holandjani sasvim zasluzeno su iskljuceni iz daljnjeg takmicenja.

*polako sumnjam u tvoje curinstvo...polako ali sigurno mislim da si momcic.... :ble
od kuda jednoj curici tolika euforicnost, cak sta vise i razumijevanje o fudbalu...neobicno, jel' tako ?
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
france

Post by france »

BlackHawk wrote:
france wrote:ne,ne oprostite ja sam djevojicica,djevojka kako hocete,i nisam iz hrvatske iz bosne sam i znate sta moja ljubav prema francuskoj je toliko velika da kada su igrali protiv bosne da sam navijala za francusku,i da necu nikad priznati da su spanci najbolji nikad,a alonsu zelim sve najgore,llorisu usrani casillas nije ni do koljena isto kao ni legendarnom barthezu,mandandi,coupetu,carrasu,landreau,....zatim stoperi rami i mexes,bekovi evra,clichy,debuchy, ili vezni igraci malouda,valbuena,gourcuff,ribery!i ne vuciteme za jezik mozete pricati tek kada vasi bosanci budu u stanju da se makar plasirali!!!!!!!!!hahahahahaha ko je sad isfrustiran!!!!!!ALLEZ FRANCE,tu su skoro svi koje volim moje srce kuca za francusku a ne za bosnu!!!!!!!!!!!!
Spance ne volim, takodjer ni Real, pa tako ni Casillasa, ali reci da on nije ni do koljena Lorisu, to samo moze najveci idiot na svijetu reci...

Jedno je navijati za neku zemlju, a drugo je biti realan i reci ono sto jeste..

A Bosanci bi se plasirali da iza francuske nije stojala cijela uefa pa im sude nevidjeni penal :)

Ili kad se plasirala Francuska na svjetsko prvenstvo pogotkom rukom, koju su svi vidjeli osim sudije...
itd.. itd....
ok,tebe razumijem volis svoju zemlju itd...ali nekim cudom uefa je stojala iza francuske i na kosevu 2010 kada benzema i malouda zabise,i protiv portugala je uefa bila protiv bosne svih 4 puta,zatim protiv norveske,ma jednostavno imaju nesto protiv nas,a uefa stoji ispred francuske i njenih klubova pa neznam ako se sjecas marseille vs man utd prosle sezone lige prvaka kad su ponistili cist go marseja a 2 pogotka chicarita bila iz ofsajda,pa platini(izdajica) prije eura 2012 reko francuzi mogu uspjeti ako izadu iz autobusa,pa namjestili da bosna izgubi protiv irske ove godine u prijateljskoj....sto se tice henryieve ruke o tome je suvisno pricati,i englezi su bili osteceni 2010 na SP kada je ponisten lampardov go,ili sada ukrajinci protiv engleza,a irci su se pokazaili kako bi daleko dogurali tako sto su osvojili svega 0 bodova,ma ja da su prosli oni bi osvojili SP,jos nesto? :apl
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

curice @france...ti se zaista razumijes u fudbal, a ja udario mahom po sali.
sa ovim posljednjim postom si zaista u pravu...haman komplet u pravu... :aplauz
france

Post by france »

Major wrote:
france wrote:
Major wrote:Polako bona @france da ti nece nuditi, pa eto ti belaja da ti stravu nebudemo morali saljevati.
U koliko nisi znal, Crevene Furije uvalise bengalskim pjetlovima cistu dvojku i spremise ih u Normandiju...
ne hateri mi france, evo sledeceg rasporeda utakmica, pjetlice nigdje medju njima ne vidim... :jupi

Srijeda.,27.juni 2012, 21.45 h u Donezk

Portugal _ Spanija

Cetvrtak., 28- juni 2012, 21.45 h u Warsavi

Njemacka _ Italija
ok,nema tu francuza,galskih careva,trikolora kako hoces,ali ja znam razloge zbog kojih je prokleta furija prosla,malo istrazi pa se javi,znam ja odlicno raspored utakmica ne trebas mi govoriti,a ako si slucajno gledao utakmicu, da takozvana "furija" nije nista uradila osim dala gol,a kada je debuchy bio gurnut u kaznenom prostoru nije svirano nista,a kad reveillere gurne nekog debila onda jeste,ne znam ja ko je namjestio 1.utakmicu protiv italije,a meni se ne treba saljevati strava,hvala bogu treba li tebi imam super komsinicu?eto ti fudbalski razum,trebas jos nesto? :hop
Ne, netreba mi bas nista sem da te na jedno podsjetim, a to je da su Francuzi umalo pa izletjeli i prvom kolu.
Za malo ih Ibrahimovic ne uvali u velike belaje, ne zaboravimo onog sudiju sto je Ukrajincima ponistio cisti pogodak protiv Engleza.

Dakle, manje vazna tvoja pozadina zasto su tebe francuzi ocarali, sa stravom sam se naravno malo nasalio.
Francuzi su odnosno imaju u redovima vrsnih igraca, ali ja ih poredim sa Holandjanima...
umisljeni egoisti i kao takvi ne funkcioniraju kao ekipa,
i na osnovu toga kao i Holandjani sasvim zasluzeno su iskljuceni iz daljnjeg takmicenja.

*polako sumnjam u tvoje curinstvo...polako ali sigurno mislim da si momcic.... :ble
od kuda jednoj curici tolika euforicnost, cak sta vise i razumijevanje o fudbalu...neobicno, jel' tako ?
nisam musku Bogami,ma i ja se salim za stravu,ali Ibrahimovic je veci egoista od bilo koga,ne znam jesi li citao njegovu knigu procitaj bice ti jasno ko je on,u francuskoj ima par egoista kao sto su nasri,novajlija ben arfa,benzema nije bas ali eto i on je ok,ali ne mozes govoriti da je npr. valbuena egoist koji je zaplakao kad je vidio da je pozvan,ili ribery koji je igrao sa poderanim dresom da nebi imali manje igraca,ili cabaye,ili borbeni alou diarra koji igra srcem,ha sta kazes na ovo,cekam odgovor?
france

Post by france »

Major wrote:curice @france...ti se zaista razumijes u fudbal, a ja udario mahom po sali.
hvala ti :cool
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

france wrote:
Major wrote:curice @france...ti se zaista razumijes u fudbal, a ja udario mahom po sali.
Slazem se sa misljenjem o Ibrahimovicu.
Par isjecaka sam procitao iz njegove proslosti, meni licno se ne dopada, mislim, pitam se sto mu je to bilo potrebno,
da iznosi detalje njegovih roditelja iz njegovog djetinjstva.

Moze si to dozvoliti jer je fudbalski genijalac u protivnog svaki normalan insan bi ga otjerao u TPM.
Ibrahimovic je i pored toga naj pozitivniji ludjak.

Nego, de ti meni odnosno nama reci, od kuda tebi tolika ljubav i znanje o fudbalu ? :kafa
france

Post by france »

Major wrote:
france wrote:
Par isjecaka sam procitao iz njegove proslosti, meni licno se ne dopada, mislim, pitam se sto mu je to bilo potrebno,

Moze si to dozvoliti jer je fudbalski genijalac u protivnog svaki normalan insan bi ga otjerao u TPM.

Nego, de ti meni odnosno nama reci, od kuda tebi tolika ljubav i znanje o fudbalu ? :kafa
ok otkrit cu ti moju tajnu,moj otac kad je zivio sa nama uvijek je gledao fudbal,ne znam SP,EP,liga prvaka...i ja sam pocela gledati sa njim,a rodak mi imao play station pa smi igrali fudbal,uzivo na livadi,ili na plejki,ili sam gledala sa tatom,a ljubav prema Francuskoj je pocela na SP 2006,cula sam komentatora kako govori o djibrilu cisseu i meni bilo smjesno,i ja ih pocnem pratiti,pa otkrijem zizua,henrya,gallasa,makeleleta,...i od tad svaku utakmicu placem kad izgube,smijesno ha,a sta midlis domenech ili blanc,meni je blanc super?
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

france wrote:
Major wrote:
france wrote:

ok otkrit cu ti moju tajnu,moj otac kad je zivio sa nama uvijek je gledao fudbal,ne znam SP,EP,liga prvaka...i ja sam pocela gledati sa njim,a rodak mi imao play station pa smi igrali fudbal,uzivo na livadi,ili na plejki,ili sam gledala sa tatom,a ljubav prema Francuskoj je pocela na SP 2006,cula sam komentatora kako govori o djibrilu cisseu i meni bilo smjesno,i ja ih pocnem pratiti,pa otkrijem zizua,henrya,gallasa,makeleleta,...i od tad svaku utakmicu placem kad izgube,smijesno ha,a sta midlis domenech ili blanc,meni je blanc super?[/quote]

Aaaaa Blanck je bio legenda...ooooodlican igrac.
Vjerodostojna je tvoja ljubav i nacin kako si dosla do tolikog znanja o fudbalu,
ali teska srca ti vjerujem da si curica... :haha , ali vjerujem ti

ok.za veceras dosta , nastavimo posle utakmice da kada Furije pregaze Portose a Azuri Shwabe.
france

Post by france »

Aaaaa Blanck je bio legenda...ooooodlican igrac.
Vjerodostojna je tvoja ljubav i nacin kako si dosla do tolikog znanja o fudbalu,
ali teska srca ti vjerujem da si curica... :haha , ali vjerujem ti

ok.za veceras dosta , nastavimo posle utakmice da kada Furije pregaze Portose a Azuri Shwabe.[/quote]
ok,obavezno cujemo se
niska grana
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by niska grana »

Jest da su me produžeci & jedanaesterci koštali propuštenog zadnjeg tramvaja i kratkog sna, ali vrijedilo je....forza Italia :ok :ok :ok

Buffon je svakako za posebno istaći, ali mislim da je naročito Pirlo onom bravuroznom izvedbom penala na neki način presudno psihološki utocao na konačni ishod.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
Dust
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Dust »

Forza Italia :srce
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9036 times
Been thanked: 5790 times

Post by Mister No »

Dust wrote:Forza Italia :srce
:srce :srce :ok
The Dark Side Of The Forum...
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

Sada cu da fasujem od mojih ovdasnjih dijasporaca, ipak...

Forza Azzurri... :jupi
Forza Tifosi... :srce
Forza Italia.... :pivo
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer »

bit ce to za pamtit kad se sretnu Italija i Njemacka,nijemci valjda jos nikad do sad nisu uspjeli pobijedit italijane u polufinalu...bit ce veoma vruce...
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

burek67 wrote:bit ce to za pamtit kad se sretnu Italija i Njemacka,nijemci valjda jos nikad do sad nisu uspjeli pobijedit italijane u polufinalu...bit ce veoma vruce...
Evo upravo gledam reprizu polufinala Njemacka : Italija sa WM 2006.
Nijemci se vec sada preznojavaju do cetvrtka..

*SPORT1
france

Post by france »

Major wrote:
burek67 wrote:bit ce to za pamtit kad se sretnu Italija i Njemacka,nijemci valjda jos nikad do sad nisu uspjeli pobijedit italijane u polufinalu...bit ce veoma vruce...

*SPORT1
dabogda,da italijani izdrze,ali eto navijamo za italijane!i naravno portugalce!!!!!!!!!!
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9871 times
Been thanked: 11666 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Španci, koji će izgubiti u finalu.
Nebitno ko će proći iz sljedećeg para :lopta
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

france wrote:
Major wrote:

*SPORT1
dabogda,da italijani izdrze,ali eto navijamo za italijane!i naravno portugalce!!!!!!!!!!
Spanci su prvi finalisti EP 2012.
Italijani bi mogli biti finalni pobjednici.... :)
paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci »

portugalci pushionaaaaaaaaa :jupi :jupi :jupi :cool

danas zabari, ako Bog da!!

naprijed ELF!! :hop