Sad moram zivjeti s tom gorkom spoznajom
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16857 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1662 times
- Been thanked: 3135 times
Google is your friend
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
Ona moja opet navalila da joj kupim mačku...i tako je to drži danima..i ponavlja... i ponavlja...A i ja..da sam protiv... 
.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
neki dan ja u onom nasem kaficu na faksu ceko druga kad uleti mala maca, ja je uzmem u ruke, igro se malo s njom i dam joj cigaru da povuce dim a ona ne zna nego uze da lize filter haha kad skoci neka profesorica, nisam ni skonto da me gleda, kaze sta radis to pusti je na miruČupava wrote: 23 Sep 2019, 21:11 Ona moja opet navalila da joj kupim mačku...i tako je to drži danima..i ponavlja... i ponavlja...A i ja..da sam protiv...![]()
🐽
- Chloe
- Žena za sva vremena

Kupi joj. Čista i zdrava životinja, pozitivno utječe na djecu. Da vidiš kako naš mačak pazi malecku. Bolesna je od juče, ne odmiče se od nje...Čupava wrote: 23 Sep 2019, 21:11 Ona moja opet navalila da joj kupim mačku...i tako je to drži danima..i ponavlja... i ponavlja...A i ja..da sam protiv...![]()
- Čupava
- Forum [Bot]
Pravi šejtan... sreća pa je reagovala profesorica na vrijeme, inače ko zna šta bi bilo sa macom...Hannibal wrote: 23 Sep 2019, 21:19neki dan ja u onom nasem kaficu na faksu ceko druga kad uleti mala maca, ja je uzmem u ruke, igro se malo s njom i dam joj cigaru da povuce dim a ona ne zna nego uze da lize filter haha kad skoci neka profesorica, nisam ni skonto da me gleda, kaze sta radis to pusti je na miruČupava wrote: 23 Sep 2019, 21:11 Ona moja opet navalila da joj kupim mačku...i tako je to drži danima..i ponavlja... i ponavlja...A i ja..da sam protiv...![]()
![]()
.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
a sta bi joj biloČupava wrote: 23 Sep 2019, 21:22Pravi šejtan... sreća pa je reagovala profesorica na vrijeme, inače ko zna šta bi bilo sa macom...Hannibal wrote: 23 Sep 2019, 21:19
neki dan ja u onom nasem kaficu na faksu ceko druga kad uleti mala maca, ja je uzmem u ruke, igro se malo s njom i dam joj cigaru da povuce dim a ona ne zna nego uze da lize filter haha kad skoci neka profesorica, nisam ni skonto da me gleda, kaze sta radis to pusti je na miru![]()
![]()
🐽
- Čupava
- Forum [Bot]
Ma sve ja to znam i razumijemvjem, samo ne volim svoje dlake kad se rasipaju po kući a tek od mačke... ne... i obavezu nekome da stvaram kad nismo kući ne volim, a da je vodimo sa sobom ni to mi nije solucija...Chloe wrote: 23 Sep 2019, 21:22Kupi joj. Čista i zdrava životinja, pozitivno utječe na djecu. Da vidiš kako naš mačak pazi malecku. Bolesna je od juče, ne odmiče se od nje...Čupava wrote: 23 Sep 2019, 21:11 Ona moja opet navalila da joj kupim mačku...i tako je to drži danima..i ponavlja... i ponavlja...A i ja..da sam protiv...![]()
![]()
Proći će je ova želja,periodično to njoj dođe...
Kad se osamostali neka zoo u kući napravi ako želju ima...neću ja odlučivati...
.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Ma svezi ko salicChloe wrote: 23 Sep 2019, 20:55dobila sam maramu iz Turske, nešto novo, sa biserčićima na onim resama i valjda se umotava kao turban, a ja nikako skontati kako to izvesti...
![]()
Samo sabura
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1662 times
- Been thanked: 3135 times
Što volim što me utakmice ne tangiraju 
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Chloe
- Žena za sva vremena

Ama ide uz haljinu za džamije ...
Da nekome nešto uradim...
Smiren sam, kratko disem, prisjecam se najljepših trenutaka života, pokušavam se osmjehnuti...
Presjekli mi dovodni kabal za objekt, sanirao sam štetu, čekam elektro da vrati napon...
Imam nasilne misli..
Dobro sam, hajd nije kraj svijeta, glavu ću mu otkinuti, haj nije namjerno, ja budale bože dragi... Odoh na kavu...
Smiren sam, kratko disem, prisjecam se najljepših trenutaka života, pokušavam se osmjehnuti...
Presjekli mi dovodni kabal za objekt, sanirao sam štetu, čekam elektro da vrati napon...
Imam nasilne misli..
Dobro sam, hajd nije kraj svijeta, glavu ću mu otkinuti, haj nije namjerno, ja budale bože dragi... Odoh na kavu...
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Nije da vas zavadjam, ali to se samo sipkom moze rijesiti
Ali ono, neke stvari, zarad zanimljivosti zivljenja, trebaju ostati nerazrijesene. Zato, haj ti na kafu
Ali ono, neke stvari, zarad zanimljivosti zivljenja, trebaju ostati nerazrijesene. Zato, haj ti na kafu
Samo sabura
Bolje mi je... Njemu pogotovo, sijevam, neka vas smajliji tu ne zavaraju...greeneyes wrote: 24 Sep 2019, 08:46 Nije da vas zavadjam, ali to se samo sipkom moze rijesiti![]()
Ali ono, neke stvari, zarad zanimljivosti zivljenja, trebaju ostati nerazrijesene. Zato, haj ti na kafu![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
Ja sam odustala od objašnjavanja.Čupava wrote: 23 Sep 2019, 21:11 Ona moja opet navalila da joj kupim mačku...i tako je to drži danima..i ponavlja... i ponavlja...A i ja..da sam protiv...![]()
Sad im kažem kad se udaju da sebi nabave
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Sjedi,zapali...storm wrote: 24 Sep 2019, 08:47Bolje mi je... Njemu pogotovo, sijevam, neka vas smajliji tu ne zavaraju...greeneyes wrote: 24 Sep 2019, 08:46 Nije da vas zavadjam, ali to se samo sipkom moze rijesiti![]()
Ali ono, neke stvari, zarad zanimljivosti zivljenja, trebaju ostati nerazrijesene. Zato, haj ti na kafu![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti