Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Upratio sam to s Fudom danas, pa reko možda ti se posreći s Malom. Ali šta misliš ti ju skontaš a ona te otpili s izjavom moram ići gledati utakmicu. Miruj ti, bolje ti je...
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Upratio sam to s Fudom danas, pa reko možda ti se posreći s Malom. Ali šta misliš ti ju skontaš a ona te otpili s izjavom moram ići gledati utakmicu. Miruj ti, bolje ti je...
Bplje joj je odabrat lijepu ženu nogo ružnog muškarca.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Bplje joj je odabrat lijepu ženu nogo ružnog muškarca.
Ova ti je za misao dana.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Jes dva put u istom danu da mi se desi, ne znam kako bih preživjela.
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
Znam kad sam bio mali da su mi govorili da se komsinca Zineta zove tako jer moze puno da zine. Jes me bilo strah proci pored njezinog dvorista, ti jarca
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.