TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times
Status: Offline

Re: TROSJED

Post by Heidi »

koji kralj :haha

i've never been touched like this before, my hands are magic :haha
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14460 times
Been thanked: 10004 times

Post by Julia-Klara »

Heidi wrote:koji kralj :haha

i've never been touched like this before, my hands are magic :haha
to ja sebi svaki put kazem :naklon
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

[media]mUGXcuKbGlc&feature=related[/media] i ovo je predobro :haha umirem
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

odoh ja laganini, drage dame... bilo mi je lijepo veceras s vama, nadam se da cemo uskoro ponoviti

:pusa svima
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

laku noc i od mene :mah :pusa
Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust »

laku noc drage moje :mah
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer »

svaka treca rijec kod zena je orgazam...,bem mu vraga,zar je toliko na cijeni taj orgazam?!.. :pusi :D.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

burek67 wrote:svaka treca rijec kod zena je orgazam...,bem mu vraga,zar je toliko na cijeni taj orgazam?!.. :pusi :D.
jel tebi tvoj? :ble
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer »

Julia-Klara wrote:
burek67 wrote:svaka treca rijec kod zena je orgazam...,bem mu vraga,zar je toliko na cijeni taj orgazam?!.. :pusi :D.
jel tebi tvoj? :ble
jok,ne znam ni sta je to... :hihi
String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String »

VADI BUDALU!!!!!!!!!!!! :poludio
Image
nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Re: Brutalne ubice su oko nas

Post by nezaboravna »

Podignuta i potvrđena optužnica protiv dobrinjske koljačice: Škrba sjedila fotografu na leđima dok ga je klala
Glavna teza odbrane je da se ubistvo desilo u nužnoj odbrani, tvrdi Midhat Kočo, Škrbin branilac

Autor A. ALJIMI | Objavljeno 27.06.2012. u 06:10

Škrbino privođenje u Tužilaštvo Zločin koji je potresao bh. javnost konačno dobiva i sudski epilog, jer je Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio optužnicu koja Danu Škrbu tereti da je 23. februara ove godine skalpelom brutalno zaklala sarajevskog fotografa Mustafu Bukvića, s kojim je bila u ljubavnoj vezi.
thumb.jpg
Navodi optužnice

Prema navodima iz optužnice, Škrba je oko 14.10 sati sati došla u fotografsku radnju "Foto San" u ulici Omladinskih brigada do broja sedam u sarajevskom naselju Dobrinja, u kojoj je radio fotograf Bukvić. Nakon što je ušla, Bukvić je zaključao ulazna vrata. Škrba je sišla s njim u podrumske prostorije, pa ga je, koristeći stanje intimnosti i njegovo povjerenje, svirepo ubila.

Kako smo ranije pisali, ubistvo se dogodilo pod veoma čudnim okolnostima, jer je Bukvić navodno bio jedna od Škrbinih mušterija, a ona je odranije poznata kao jedna od sarajevskih prostitutki.

Prema optužnici, Škrba se u momentu ubistva nalazila na žrtvinim leđima, a on je bio nag do pojasa i ležao je na dušeku. Bio je okrenut trbuhom prema podu, a kako se navodi u optužnici, Škrba je smišljeno i neočekivano Bukvića uhvatila za glavu, koju je naglo povukla prema gore, a onda i prema nazad razdvajajući mu trupove između šestog i sedmog vratnog pršljena.

Bezosjećajno, ne osvrćući se na njegove muke, u namjeri da ga ubije skalpelom dužine devet centimetara, nanijela mu je smrtonosne povrede po vratu.

Prema tvrdnjama Tužilaštva, Škrba je šesterostrukim povlačenjem i pritiskom oštrice pravila rane na vratu žrtve. Nesretni fotograf svjesno je pružao otpor hvatajući se rukama za sječivo skalpela i trpio je jake bolove.

Šest rana

Koljačica mu je nanijela najmanje šest reznih rana u gornjoj trećini vrata, neposredno iznad jezične kosti, koje su spojene u jednu veliku ranu. Skalpelom mu je hladnokrvno prerezala sve mišiće prednje strane vrata, obje vanjske vene, arteriju, desnu podviličnu žlijezdu i ždrijelo u potpunosti.

Uz dvije rezne rane stražnje stijenke ždrijela i trećeg vratnog pršljena, nesretnom čovjeku nanesene su smrtonosne povrede. Ni nakon stravičnog klanja, brutalnost nije prestala. Škrba je nastavila svoj krvavi pir stežući žrtvin vrat rukama te mu je tako uzrokovala prijelom hrskavice štitne žlijezde s lijeve strane. Na obje strane vrata, prilikom vanjskog pregleda tijela, pronađeni su tačkasti podljevi na sljepoočnicama te oguljotine lijeve strane vrata.

Uviđaj ispred fotografske radnje gdje se desio zločin

Nakon što ga je ubila, Škrba je fotografovo tijelo okrenula na leđa i neko vrijeme nakon toga ga je pokrila dekom. Oko 15.05 sati napustila je radnju. Uhapšena je u Mostaru, na autobuskoj stanici.

Kontaktirali smo i Midhata Koču, Škrbinog advokata, koji nam je kazao da činjenično stanje opisano u optužnici ne odgovara u potpunosti događaju koji se u stvarnosti desio.

- Glavna teza odbrane bit će nužna odbrana. Tokom procesa dokazat ću da se moja klijentica branila od napada - kazao nam je Kočo.

Ogorčenje i strah građana

Tužilaštvo je predložilo da, nakon potvrđivanja optužnice, Škrbi bude produžen pritvor. Razloga za to su okolnosti pod kojima je počinila zločin. Njeno puštanje izazvalo bi ogorčenje i strah građana, jer je ubistvo počinjeno usred dana u gusto nasljenom i frekventom dijelu grada. Njen izlazak iz pritvora rezultiralo bi prijetnjom narušavanju javnog reda i mira, a dodatni razlog je da se za ovo djelo može izreći kazna zatvora u trajanju od najmanje deset godina ili dugotrajni zatvor.

Sedmi mjesec trudnoće

Škrba je u sedmom mjesecu trudnoće. Kako je ranije naš list pisao, ponovo joj se aktivirao rak crijeva od kojeg je ranije bolovala, pa je ljekari redovno posjećuju u ćeliji u pritvoru. Ona je svojevremeno kazala da za sada ne želi otkriti identitet oca svog djeteta, ali će to učiniti kada za to dođe vrijeme. Špekulira se da je otac djeteta razuzdani sin jednog od poznatih bh. političara.

Bračni par iz pakla

Elvir Korać, Škrbin muž koji na duši nosi svoju kompletnu porodicu, nedavno je pušten s neuropsihijatrijskog liječenja, gdje se javio dan nakon ubistva, dok je policija još tragala za njim. On je uoči rata trnokopom ubio svog oca, dok je majku i sestru ubio ratne 1993. iz pištolja.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 37 times
Been thanked: 870 times

Post by Sibila »

[quote="Heidi"]paaa, kontam :oo tantricki keks je skladan ritam cula obje strane :oo produbljuje se :oo intima :oo na duhovni nacin i unistavaju se barikade (kompljeksi, ego i tako to :oo ) usklade se sve moguce razine sretnih protagonista ovog divnog cina :hm :123 :plavi i s tim je orgazam zagarantovan... :hm mislim ko zna rasporedit energiju :oo ko nema kad, on zajase ko kauboj na kokainu ajd mante me se

jah... :zijeva nista ne kontam, hebem ti ja i zvjezde i svemir i kosmos i planete i Velikog medvjeda...........kompetan mlijecni put :pusi

to ti je veri simpl : misionarski :srce ( ne bole te noge, ne bole te ledja, ne bole te krsta :hihi ) krai price :cvijece
sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann »

:ooo :ooo :ooo :ooo
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by nezaboravna »

558018_377962875577205_212906422082852_1131170_820534158_n.jpg
Vidim da je posjeta ovdje opala ,pomislih mozda da ubacim krevetic za spavanje u mjesto trosjeda :D. :D.
nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Re: Brutalne ubice su oko nas

Post by nezaboravna »

PUCNJAVA U NAJSTROŽEM CENTRU SARAJEVA: Napadač pucao na goste caffea Promenada, teško ranjen 35-godišnjak | 04.07.2012. - 20:23:02
--------------------------------------------------------------------------------

Večeras oko 19.30 sati zasad nepoznata osoba pucala je u pravcu caffea Promenada u ulici Ferhadija, u najstrožem centru glavnog bosanskohercegovačkog grada.
pucnjava-Ferhadijaa-300x208.jpg
Odmah nakon dojave na lice mjesta su izašli pripadnici policije kako bi obavili uviđaj. Uzimaju se izjave svjedoka i prikupljaju forenzični tragovi koji bi trebali dovesti do otkrivanja počinitelja ovog krivičnog djela.

Na lice mjesta je stiglo pet vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) i jedno vozilo Hitne pomoći Sarajevo.

- U 19:45, na raskrsnici ulica Ćemaluša i Ferhadija, došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznate osobe. Prema raspoloživim podacima možemo reći da je jedna osoba najvjerovatnije povrijeđena, a da su policijski službenici na licu mjesta i prikupljaju potrebne detalje u vezi ovog događaja, izjavio je portparol MUP-a KS Irfan Nefić.

“U 19:55 časova zaprimili smo mušku osobu inicijala I.Ž. (1977.) sa ustrelnom povredom lijevog stopala. Upućen je na kliniku za ortopediju i traumatologiju gdje će mu metak biti izvađen i tamo će biti hospitaliziran”, izjavila je Kliničkog Centra Univerziteta (KCUS) u Sarajevu Biljana Jandrić, prenosi Agencija Anadolija. Jandrić je povrede ranjenog mladića okarakterisala kao teške.
pucnjava-Ferhadija2.jpg
Kako doznajemo, ranjeni muškarac u vrijeme incidenta sjedio je u bašti spomenutog kafića, koji se nalazi na najprometnijoj sarajevskoj šetnici.
IM_ex
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 3 times

Post by IM_ex »

ovog hadalja satima ne znam gdje smjestiti ... mah, vala, neka ga u Trosjedu hihi
[ytube][/ytube]

:noga
E sad necu ni kako ja hocu
Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 37 times
Been thanked: 870 times

Post by Sibila »

minder prazan...danima........eh, taman noge u lavor tigris i i izvali se :hihi
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Re: Celibat

Post by Lavlje_srce »

Krokodil Behko wrote: Evo imam ja!
Možemo to zajedno prevazići ako želiš :p
Znaci smatras se dobrim materijalom za brak? :oo

Pravicu se da na puno tema nisam citala o tvojim vrtolomijama medju plahtama, i narocito nacinu na koji si opsivao te cure/zene. :ble
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9703 times
Been thanked: 11438 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Lavlje_srce wrote:
Krokodil Behko wrote: Evo imam ja!
Možemo to zajedno prevazići ako želiš :p
Znaci smatras se dobrim materijalom za brak? :oo

Pravicu se da na puno tema nisam citala o tvojim vrtolomijama medju plahtama, i narocito nacinu na koji si opsivao te cure/zene. :ble
Ma naravno da sam dobar za te stvari.
Možda ti se učinilo, da su to moji postovi. Ja nisam imao,
nikakve vratolomije medju plahtama. A i fin sam skroz,
pa fino opisujem žene. :andjeo
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Post by Lavlje_srce »

Krokodil Behko wrote: Ma naravno da sam dobar za te stvari.
Možda ti se učinilo, da su to moji postovi. Ja nisam imao,
nikakve vratolomije medju plahtama. A i fin sam skroz,
pa fino opisujem žene. :andjeo
Halal ti bilo sto me zezas, jer mislim da si u sustini ok. ;)
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Post Reply

Return to “Pričaona”