Plus sto ne bih izasla iz WCa da ne operem ruke, a znam neke muskarce koji to ne rade, kao "moj je, nije prljav"

Onda postoje one koje stoje ispred vas koje se sminkaju, cesljaju, pricaju, a vi samo zelite oprati ruke

Moderator: spacebound
Ja sam jednom tako iz busa izašao da pišam u flašu. Išao u Dubrovnik. Čekali dugo na hrvatskoj granici, a u Hrvatsskoj ne smiješ pišati u okoliš. Meni natužilo i uzmem flašu, i u flašu. Ee sad koja je zapremina flaše bila, ne sjećam se. Ali je bila napunjena.Krokodil Behko wrote: 29 Sep 2019, 19:40
U flašu.
Mora biti 0.5+ zapremine. Vjeruj, prvi put kad sam probao, s manjom flašom, mlad momak bio, u čudu se začudio kako nemere stati u 0.33![]()
Ko đe
probajMutevelija wrote: 29 Sep 2019, 22:33 Da li se moze uci u zenski WC i reci ja se izjasnjavam ko zena transđender i onda kasnije tuzit zene za homofobiju
Sto su te htjele istjerati iz zenskog WC-a![]()
Zaboravio si dodati i nekoliko selfia...Mister No wrote: 30 Sep 2019, 09:41 Zato sto muski wc koriste uglavnom za pisanje, a neki i za pranje ruku posle toga.
One ga koriste osim tog cina jos i za: Šminkanje, popravak frizure, obavezno pranje ruku, pregled sadrzaja torbice i tracanje prijateljica.![]()
Sad cu dopunitČupava wrote: 30 Sep 2019, 09:43Zaboravio si dodati i nekoliko selfia...Mister No wrote: 30 Sep 2019, 09:41 Zato sto muski wc koriste uglavnom za pisanje, a neki i za pranje ruku posle toga.
One ga koriste osim tog cina jos i za: Šminkanje, popravak frizure, obavezno pranje ruku, pregled sadrzaja torbice i tracanje prijateljica.![]()
![]()