EURO 2012

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: EURO 2012

Post by Major »

paparaci wrote:portugalci pushionaaaaaaaaa :jupi :jupi :jupi :cool

danas zabari, ako Bog da!!

naprijed ELF!! :hop

Image
Ako se pozivamo na statistiku, sto nije bas za zapostaviti,
Deutsche ELF jos nikada nije zabiljezila uspjet na jednom svjetskom ili evropskom takmicenju protiv Italije.

U sustrasnjem susretu naravno da je sve moguce, Nijemci su dobra ekipa, ali isto tako i Italijani,
onako spontano bih rekao, sretniji ima da pobijede.

*apropo..."danas zabari, ako Bog da"!!
Za sto bi Bog bio pristrasniji Shwabama a protiv Italijana....kod Boga smo svi podjednako voljeni,
meni licno je neukusno ako se opozivamo na pomoc Uzvisenog na stetu drugih.

Budimo dovoljno sportisti i cestitajmo boljima. :ok
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 »

mada navijam za nijemce, mislim da ce spanci pobijediti
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

Uz malo razuma u fudbalu, kada sve izvagamo moramo priznati da su Spanjolci jedna od najkompletnijih ekipa....
sto nije znacilo da malo prije nisu mogli izletjeti iz daljnjeg takmicenja.
Budu li Italijani dosli u finale, kao da bi mogli Spanjolce pobijediti, u predkolu je malo falilo.

Ali, mlada Njemacka ekipa uopste nije za podcijeniti.
blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 »

dobri su nijemci
vidjecemo sutra
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 1 time

Post by paparaci »

blento59 wrote:slazem se ali zabari su tradicionalno nezgodan protivnik svabama
znam da su. ali nije razlog da ne uspiju. ovaj put imam nekako dobar osjecaj, pa sad.....
Major wrote: Ako se pozivamo na statistiku, sto nije bas za zapostaviti,
Deutsche ELF jos nikada nije zabiljezila uspjet na jednom svjetskom ili evropskom takmicenju protiv Italije.
eto, danas hoce, ako Bog da!
a mozda bi i trebali odmah predati utakmicu, posto im eto do sad nije poslo za rukom :hm
Za sto bi Bog bio pristrasniji Shwabama a protiv Italijana....kod Boga smo svi podjednako voljeni,
pazi jednu stvar. za sve sto namjeravam uraditi ili za sve sto zelim - kazem ako Bog da. to mi je zelja i obaveza, jer sam tako svoj zivot usmjerio. pa "schmeckalo" to tebi ili ne :)

ja tebe takodjer ne prozivam zbog toga sto ti to ne cinis, pa zato i ti meni pusti moje. mojne mi glumiti prefinjenost. procitao sam ja tebe vec.
Budimo dovoljno sportisti i cestitajmo boljima.
ma necu zabarima da cestitam, sve da mi se ruka osusi. necu.

eto, ti budi fin, pa ih prigrli objerucke :oo :p
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

paparaci wrote:
blento59 wrote:slazem se ali zabari su tradicionalno nezgodan protivnik svabama
znam da su. ali nije razlog da ne uspiju. ovaj put imam nekako dobar osjecaj, pa sad.....
Major wrote: Ako se pozivamo na statistiku, sto nije bas za zapostaviti,
eto, danas hoce, ako Bog da!
a mozda bi i trebali odmah predati utakmicu, posto im eto do sad nije poslo za rukom :hm
pazi jednu stvar. za sve sto namjeravam uraditi ili za sve sto zelim - kazem ako Bog da. to mi je zelja i obaveza, jer sam tako svoj zivot usmjerio. pa "schmeckalo" to tebi ili ne :)

ja tebe takodjer ne prozivam zbog toga sto ti to ne cinis, pa zato i ti meni pusti moje. mojne mi glumiti prefinjenost. procitao sam ja tebe vec.
Budimo dovoljno sportisti i cestitajmo boljima.
ma necu zabarima da cestitam, sve da mi se ruka osusi. necu.

eto, ti budi fin, pa ih prigrli objerucke :oo :p
Pa pazi sada kolega paparaci....filozofija jednog casnog i postenog vjernika nije biti bijesan, cak sta vise surov.
Pusti ti mene kolega paparaci, vjernici se odlikuju po pitanju sabura, sabur i nista vise nego sabur.
Da jos jednom naglasim, haman stoti puta, ja posmatram fudbal drugim ocima i razumnije, ko je bolji neka i pobijedi,
nebi bilo lose kada bi citao izmedju redova pa cak sta vise i cijele recenice,

a ti uvazeni kolega prkosis jednom forumskom ljevicaru, upravo ti koji polaze veliku ako ne i najvecu vrijednost u Bozije davanje.

Tvojoj zelji i obavezi nedaj Boze da se ja suprostavljam nego sam bio misljenja da smo kod Velicanstvenog svi jednako voljeni.
I vidis jos jedno,nije meni taj vid tvoje kletve nepoznat, molim te lijepo uvazeni kolega,
insan treba tako nesto da izgovori.."ma necu zabarima da cestitam, sve da mi se ruka osusi"...grozno kolega paparaci.

Ali, nisi mala bebica pa da neznas sta cinis...prepustam to tebi, kakav uopste imas hajr da si me procitao "

Budi ti meni zdrav i veseo, pa ko vise zabije golova neka taj i pobijedi.... :kafa

*zelim Ti izrazito lijepo i interesantno danasnje polufinale ispred TV prijemnika..... :)
paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci »

Major wrote:Pa pazi sada kolega paparaci....filozofija jednog casnog i postenog vjernika nije biti bijesan, cak sta vise surov.

hehehehe. shupamo se, a?! ma nije meni bolan vazno kako ti mene vidis. dovoljno sam sabran, da znam kakav sam. najzad, On zna. ne znam najzad u cemu ti to vidis moj bijes?! a istina zaista zna biti surova i to dobro :)

Pusti ti mene kolega paparaci, vjernici se odlikuju po pitanju sabura, sabur i nista vise nego sabur.

nisi pric'o. pa ne drzim ja tebe, ali ti meni ne das dihat'. kontas?! jeste bolan. vjerniku se mozes i na glavu srati, a njegovo je samo da saburi. :stop :zid

on meni o saburu - a sabur mi drugo prezime :hihi

Da jos jednom naglasim, haman stoti puta, ja posmatram fudbal drugim ocima i razumnije, ko je bolji neka i pobijedi,
nebi bilo lose kada bi citao izmedju redova pa cak sta vise i cijele recenice,

pa razumni, gledaj ti fudbal i sve ostalo cijim i kojim god hosh ocima, ali mojne mene zamarati.
kao sto rekoh, procitao te vec. ti si lafo fin, tolerantan, kulturan - a zavlacis ga ta trane :sex :D.
pa ti ja kriv, sto nisam popushio tu tvoju spiku ;)

a ti uvazeni kolega prkosis jednom forumskom ljevicaru, upravo ti koji polaze veliku ako ne i najvecu vrijednost u Bozije davanje.

nemoj ti meni kolega, molim te. nikakve mi kolege nismo, niti cemo najvjerovatnije biti. eto, opet mi uvaljujes.
kako si mi tako fin i razuman :pusa

Tvojoj zelji i obavezi nedaj Boze da se ja suprostavljam nego sam bio misljenja da smo kod Velicanstvenog svi jednako voljeni.

moram te nazalost razocarati. nemoguce je da svi budemo jednako voljeni. ne znam da li si svjestan toga sto si izjavio?!

insan treba tako nesto da izgovori.."ma necu zabarima da cestitam, sve da mi se ruka osusi"...grozno kolega paparaci.

meni je super, "kolega" Major :hihi

Budi ti meni zdrav i veseo, pa ko vise zabije golova neka taj i pobijedi....

*zelim Ti izrazito lijepo i interesantno danasnje polufinale ispred TV prijemnika..... :)

tebi takodjer sve naj i da njemci zabiju sto vise golova i pobjede :cvike

eto, sad odgovorni mogu komotno ova nasa prepucavanja izbrisati ;)
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce
france

Post by france »

Evo upravo gledam reprizu polufinala Njemacka : Italija sa WM 2006.
Nijemci se vec sada preznojavaju do cetvrtka..

*SPORT1[/quote]
dabogda,da italijani izdrze,ali eto navijamo za italijane!i naravno portugalce!!!!!!!!!![/quote]

Spanci su prvi finalisti EP 2012.
Italijani bi mogli biti finalni pobjednici.... :)[/quote]

spanci na penale i onda oni najbolji na svijetu,mislim nigdje veze!!!!!!!!!!debili imaju srece,kad je bruno udario od precku bilo je tako blizu a kad je glupi fabregas udario odbi se od stativu i ude,ma imaju srece i to je to!!!!!!!!!!!!!!!
france

Post by france »

[quote="paparaci"]portugalci pushionaaaaaaaaa :jupi :jupi :jupi :cool

danas zabari, ako Bog da!!

naprijed ELF!! :hop

pusiona na penale,pa ja i ne mogu drugacije,a italijani imaju podjednake sanse nisu ni nijemci neka sila,bilo kako bilo kreteni od spanaca nece odbraniti naslova,nadam se da ce italija!!!!!!!!!!! :mrgud
france

Post by france »

Major wrote:Uz malo razuma u fudbalu, kada sve izvagamo moramo priznati da su Spanjolci jedna od najkompletnijih ekipa....
Budu li Italijani dosli u finale, kao da bi mogli Spanjolce pobijediti, u predkolu je malo falilo.

izvini brate mili ali "najkompletnija ekipa",svaku utakmicu jednom imaju pravu sansu slucajno daju go,i onda se dodaju cijelo vrijeme(to je jedino sto znaju) ili na penale, pokupili su svu srecu svijeta nazalost,u njemackoj vala klose i gomez jedino opasni,ali sa tim napadom francuzi su ih pobjedili u prijateljskoj,ne znam valjda ce italija proci i nijemce i glupane od spanaca :)
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

mislim a i nadam se da ce italijani nijemce poslat kuci...dosta mi nesto nijemaca,bas su mi se popeli na ....
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

france wrote:
Major wrote:Uz malo razuma u fudbalu, kada sve izvagamo moramo priznati da su Spanjolci jedna od najkompletnijih ekipa....

izvini brate mili ali "najkompletnija ekipa",svaku utakmicu jednom imaju pravu sansu slucajno daju go,i onda se dodaju cijelo vrijeme(to je jedino sto znaju) ili na penale, pokupili su svu srecu svijeta nazalost,u njemackoj vala klose i gomez jedino opasni,ali sa tim napadom francuzi su ih pobjedili u prijateljskoj,ne znam valjda ce italija proci i nijemce i glupane od spanaca :)
Pa pazi curice france, danasnja filozofija fudbala i jeste, uvaliti gol i biti majstor igrati na nulu.
Ko je danas iskljucivo ofenzivan obavezno padne na nos.
U fudbalu ti je A i O ofenzivu pod kontrolom drzati.
Spanci su na prvi mah gledano zaista sa njihovom igrom dosadni, ali oni jednostavno sa njihovom dosadnom igrom samelju protivnika,
pa kada su ga samljeli tada ga i dokrajce.

Ja licno nema ekipe za koju iskljucivo navijam, mene uveliko interesuje sistem pojedinih ekipa...recimo kada se suoce dva
razlicita sistema igre..4-2-3-1 ili 4-1-4-1.
E sada, ko si moze dozvoliti igru sa sistemom 4-1-4-1...naravno, ekipe tehnicki i kondiciono na najvisem nivou.
france

Post by france »

Major wrote:
france wrote:

Pa pazi curice france, danasnja filozofija fudbala i jeste, uvaliti gol i biti majstor igrati na nulu.
Spanci su na prvi mah gledano zaista sa njihovom igrom dosadni, ali oni jednostavno sa njihovom dosadnom igrom samelju protivnika,

Ja licno nema ekipe za koju iskljucivo navijam, mene uveliko interesuje sistem pojedinih ekipa...recimo kada se suoce dva
E sada, ko si moze dozvoliti igru sa sistemom 4-1-4-1...naravno, ekipe tehnicki i kondiciono na najvisem nivou.
sto me zoves curice?ne smeta mi al me zanima,pa dobro to si upravu to oko filiozofije al brate dosadno je i gledati dodavanje,de malo i akcije,sto se tice formacije najbolja je 4-3-3 ili 4-4-2 mada nije ni losa ta tvoja 4-2-3-1
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

france wrote:
Major wrote:
france wrote:

sto me zoves curice?ne smeta mi al me zanima,pa dobro to si upravu to oko filiozofije al brate dosadno je i gledati dodavanje,de malo i akcije,sto se tice formacije najbolja je 4-3-3 ili 4-4-2 mada nije ni losa ta tvoja 4-2-3-1
A zasto curica?
Virtuala ti shejtanluk, najpre sam mislio da si momcic, jer, kao sto rekoh, da se djevojka ili dama toliko razumije u fudbal,
iskren da budem malo neobicno, ali ima slucajeva.
Kada sam te prvi puta zamijenio sa momcicem, neko mi dobaci da si ti curica, eto , to je to, ukalemila mi se ta curica,
a naravno da nisi curica, curice su u dobi od 15-19-te godine zivota, i curice nema logike da imaju toliko znanje i iskustvo,
dakle, potrebno je nesto vise.
Ne zamjeri mi ponekada na toj izreci......nastavimo diskusiju kasnije, nadam se bez zlobe, naravno, jos zescu diskusiju
budu li danas moje/nase shwabe fasovali.....lijep i uspjesan dan... :pivo
france

Post by france »

ok,ne smeta mi ako hoces nastavi nema problema,bez zlobe naravno,vazi kasnije ali jos zesce,i tebi jos ljepsi i uspjesniji dan
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija »

Image

Natürlich! :plavi :plavi :plavi
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9746 times
Been thanked: 11483 times

Post by Krokodil Behko »

Kvota na Njemačkoj je 1.90. pa da vidimo.
Zanimljivo, u super ponudi, kvota na Italiji, bila je čak 4.10.
Mic-Sokoli
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Mic-Sokoli »

Nisam neki fudbal fan,al navijam za Njemacku,i da nisu italijani na tako hinjski nacin pobjedili francusku ono sto bi izmedju luca tonija i zidana.
Otisao bih po rakete u podrumu al ce me stid bit da ih vracam ako izgube Njemci,e jesam pesimista u pm.
http://www.youtube.com/watch?v=W2QmK8XszUM

Se shqiptari i fort si guri,
Jo s'lufton pa u mbështet për muri
Po kur t'pshtetët dije djallë
O zor asht turrin me ja ndalë!
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Major »

Deutschland - Italien ....... -:- (-:-)
Halbfinale in Warschau/Do., 20.45 h ARD

Tore:

Deutschland: Neuer 1 - Boateng 20,
Hummels 5, Badstuber 14, Lahm 16 -
Khedira 6, Schweinsteiger 7 - Kroos 18,
Özil 8, Podolski 10 - Gomez 23

Italien: Buffon 1 - Balzaretti 6,
Barzagli 15, Bonucci 19, Chiellini 3 -
Pirlo 21 - Marchisio 8, Montolivo 18,
de Rossi 16 - Balotelli 9, Cassano 10

Schiedsrichter: Lannoy (FRA)

Zuschauer: 56.070 (ausverkauft)

Medju Njemackim nogometnim strucnjacima vlada veliko iznenadjenje po pitanju danasnjeg sastava.
Tri vidne i jako neobicne izmjene uslijedile su poslije zadnje i uspjesne utakmice protiv Grka.
Novi u ekipi je Gomez, Podolski i Kroos, Kroos je apsolutno iznenadjenje.
Bude li trener Jochaihim Löv pobijedio kralj se, bude li izgubio biti ce najsiromasniji smrtnik u Njemackoj javnosti.
Sastav je za vecerasnju utakmicu jako, jako riskantan.
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

svi oni vecinom hinjski bijede,najvise se gleda na rejting neke ekipe,shodno tome reaguje i sudija pa ce onima velikima uglavnom pomoci a malima zapapricit i tako u krug...sjetimo se Spanije protiv Bosne ili Francuske...
Locked

Return to “Kontejner”