france wrote:Major wrote:france wrote:
izvini brate mili ali "najkompletnija ekipa",svaku utakmicu jednom imaju pravu sansu slucajno daju go,i onda se dodaju cijelo vrijeme(to je jedino sto znaju) ili na penale, pokupili su svu srecu svijeta nazalost,u njemackoj vala klose i gomez jedino opasni,ali sa tim napadom francuzi su ih pobjedili u prijateljskoj,ne znam valjda ce italija proci i nijemce i glupane od spanaca

Pa pazi curice france, danasnja filozofija fudbala i jeste, uvaliti gol i biti majstor igrati na nulu.
Ko je danas iskljucivo ofenzivan obavezno padne na nos.
U fudbalu ti je A i O ofenzivu pod kontrolom drzati.
Spanci su na prvi mah gledano zaista sa njihovom igrom dosadni, ali oni jednostavno sa njihovom dosadnom igrom samelju protivnika,
pa kada su ga samljeli tada ga i dokrajce.
Ja licno nema ekipe za koju iskljucivo navijam, mene uveliko interesuje sistem pojedinih ekipa...recimo kada se suoce dva
razlicita sistema igre..4-2-3-1 ili 4-1-4-1.
E sada, ko si moze dozvoliti igru sa sistemom 4-1-4-1...naravno, ekipe tehnicki i kondiciono na najvisem nivou.
sto me zoves curice?ne smeta mi al me zanima,pa dobro to si upravu to oko filiozofije al brate dosadno je i gledati dodavanje,de malo i akcije,sto se tice formacije najbolja je 4-3-3 ili 4-4-2 mada nije ni losa ta tvoja 4-2-3-1
A zasto curica?
Virtuala ti shejtanluk, najpre sam mislio da si momcic, jer, kao sto rekoh, da se djevojka ili dama toliko razumije u fudbal,
iskren da budem malo neobicno, ali ima slucajeva.
Kada sam te prvi puta zamijenio sa momcicem, neko mi dobaci da si ti curica, eto , to je to, ukalemila mi se ta curica,
a naravno da nisi curica, curice su u dobi od 15-19-te godine zivota, i curice nema logike da imaju toliko znanje i iskustvo,
dakle, potrebno je nesto vise.
Ne zamjeri mi ponekada na toj izreci......nastavimo diskusiju kasnije, nadam se bez zlobe, naravno, jos zescu diskusiju
budu li danas moje/nase shwabe fasovali.....lijep i uspjesan dan...