Vec pretpostavljam kako ce biti ali eto.

Moderator: spacebound
.jok,samo kanta od ju[pola pomaze.....blento59 wrote:jeli nosas hoklicu sa sobom ili se jado mora stalno saginjati dok ga kicma ne zaboli
(sala naravno)
Pa sad.........podaleko sam od ideala u tim stvarimaLavlje_srce wrote:Dje 'sh me sad tako razocarat' Behko.![]()
Ja kontala ti idealan u svakom pogledu.![]()
Jest' vala, podjahkad svima upali.Krokodil Behko wrote:ali nije isključeno, da sam bar za poneku tudekar i tamodjah, idealan
Lavlje_srce wrote:Jest' vala, podjahkad svima upali.Krokodil Behko wrote:ali nije isključeno, da sam bar za poneku tudekar i tamodjah, idealanNo passaran uglavnom.
![]()
Isto preporucujem i autoru teme.
Ima da ih nastancam u roku odmah.Krokodil Behko wrote: Fali ti malo postića. Čim bidneš imala stoju, moći ćeš
da vidiš slike, pa procjeni sama.
Maloprije citam da se razvode.komsija wrote:Visina? Pa naravno da je vazna za neke ali za neke zene nevazna ako imas slavu i lovu
Tom Kruz npr?
Ovo samo pokazuje kako zena moze biti sve samo ne pametna da izvines, cuj najmanje 190 cm, ako cemo ovako iskreno 185 cm pa do 190 cm je idealna visina za muskarca, preko je vecina retardirana da ne zna ni hodati kako treba.sann wrote:paaa.......preko 190..cmm...mora biti,jer me zaista privlace samo takvi...
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest