snowie wrote: 03 Oct 2019, 12:20
Nice try wrote: 03 Oct 2019, 12:16
Ne mogu se oteti dojmu da Snowie i ova ostala omladina na ovakvim temama, žele samo pažnju.
Draga djevojko,imaš sve.Mislim u redu je,svi ovdje želimo i tražimo pažnju na neki način,neko je usamljen,neko neshvaćen,ali jedno je zajedničko...ovdje nećeš dobiti potrebnu pomoć,ako ti je zaista potrebno stručno savjetovanje i sl.a i ako želiš samo razgovor,saosjećanje,pa odaberi vedrije teme.Ne pomažeš sebi tako što pišeš po ovim samoubilačkim i depresivnim.
To važi i za ostale,mlade depresivce.
Ne. Vodis se pretpostavka a da me ni ne poznajes.
Ja te razumijem
Mada pomogne kad.odes.i.psihologu bio.sam, pomogne ti.kad pricas mada js.nisam.htio.lijekove trosit za to i nekad imam tu anksioznost brigu sta li, ali.prodje.tako.da.sam.navikao.
Uglavnom bilo mi.je.lakse.prvi.put kad.sam.otisao.kasnije.sam.lagao.da.trosim.one.tablete

, a nisam.trosio ali.mi.se.mentalno.stanje poboljsalo kad i fizicko, ima.nekih problema sa kicmom, pa je to uticalo tad na mene kao sok, mada i dalje stoji da imam socijalnu anksioznost i.da sam introvertan.

A usamljenost moze.pojacati depresiju.
Nekad.sam.imao stanje umora.da bi mogao.cijeli dan spavati

a mnogi to.mijesaju.sa.ljenoscu opet imas.osoba koji nikako od depresije ne mogu spavati

Jednostavno nosi motivisan ni zasto, i.sta.god.da.zapocnes,ma. pesimistican si

Ali.prodje to, opet.sa vremena na.vrijeme dodje, naucis ziviti sa tim
Kako si sretna tako ces biti nesretna, kako si nesretna tako ces biti sretna, ne moze.sve biti konstantno