Je li visina muskarca bitna za vezu ?
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9853 times
- Status: Offline
Re: Visina muskarca..
"za vezu" mi nije bitna visina muskarca, nego mali milion drugih stvari
Necija visina moze utjecati da ga bolje primjetim jer inace volim visoke i siroke muskarce (priroda-moram se osjecati sigurno kraj njega), ali da je to razlog da s nekim ko je normalne visine (moje visine ili nizi) nije ni nikad nece biti
Necija visina moze utjecati da ga bolje primjetim jer inace volim visoke i siroke muskarce (priroda-moram se osjecati sigurno kraj njega), ali da je to razlog da s nekim ko je normalne visine (moje visine ili nizi) nije ni nikad nece biti
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
sva sreca pa si nam ti pametandragonzz wrote:Ovo samo pokazuje kako zena moze biti sve samo ne pametna da izvines, cuj najmanje 190 cm, ako cemo ovako iskreno 185 cm pa do 190 cm je idealna visina za muskarca, preko je vecina retardirana da ne zna ni hodati kako treba.sann wrote:paaa.......preko 190..cmm...mora biti,jer me zaista privlace samo takvi...
![]()
![]()
![]()
Ne nalazim se u ovoj grupi od 185 ni blizu, samo kazem ovako svoje misljenje.
p.s. imas male sise

ja mislim da tebi ne bi pomogla ni visina, ni duzina a ni pun novcanik
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Luna.
- Inventar foruma
pa da je 19,1 ne bi ti trebala pametSheval wrote:Džaba mi 191 santimetar kad sam bez pameti

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Potpis k'o kuca.Luna. wrote:
ja mislim da tebi ne bi pomogla ni visina, ni duzina a ni pun novcanik

Dvije vrste muskaraca imaju najvise uspjeha kod zena:
1) oni koji jako vole zene
2) oni koji imaju dosta kvaliteta
Ali bez osnovnog uvazavanja zene, zaista nema kvaliteta koji ga moze 'izvuci'.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7616 times
- Been thanked: 17942 times
Pa nego šta već je bitna. Danas tražila neke svečanije sandale sebi...sve bolan peta preko 7 cm. S mojih 180-182 na šta bi to ličilo 
Moj dragi ima 189cm.......taman!

Moj dragi ima 189cm.......taman!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9337 times
- Been thanked: 11083 times
Nisam neki po tom pitanju, da imam zgotovljen stav,
ali ipak mislim, da je za muške, bolje da su visočiji od 180.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
I ja mislimKrokodil Behko wrote:Nisam neki po tom pitanju, da imam zgotovljen stav,

- Mic-Sokoli
- Osvježenje foruma
Julia-Klara wrote:I ja mislimKrokodil Behko wrote:Nisam neki po tom pitanju, da imam zgotovljen stav,
ali ipak mislim, da je za muške, bolje da su visočiji od 180.Ali jednom jedan prijatelj rece: "Nema to veze, svakako na kraju pupak na pupak dodje"

http://www.youtube.com/watch?v=W2QmK8XszUM
Se shqiptari i fort si guri,
Jo s'lufton pa u mbështet për muri
Po kur t'pshtetët dije djallë
O zor asht turrin me ja ndalë!
Se shqiptari i fort si guri,
Jo s'lufton pa u mbështet për muri
Po kur t'pshtetët dije djallë
O zor asht turrin me ja ndalë!
- Luna.
- Inventar foruma
Julia-Klara wrote:I ja mislimKrokodil Behko wrote:Nisam neki po tom pitanju, da imam zgotovljen stav,
ali ipak mislim, da je za muške, bolje da su visočiji od 180.Ali jednom jedan prijatelj rece: "Nema to veze, svakako na kraju pupak na pupak dodje"

Djole
Djole
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 870 times
Gospodžo,izuzetno vas cenim pa ne bih sad da se izražavam ili ponašam vulgarno.Luna. wrote:pa da je 19,1 ne bi ti trebala pametSheval wrote:Džaba mi 191 santimetar kad sam bez pameti
E pa,tih 19,1 santimetara je premašeno,tako da

Inače,nisam sklon samohvali tako da imam svedoke.
Žena će to vrlo rado potvrditi

I ja ću potvrditi sve sto moj kaze

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
visi od 1.70m, obavezno....eto zrtvovala bih i stikle mi drage 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
dragonzz wrote:Ovo samo pokazuje kako zena moze biti sve samo ne pametna da izvines, cuj najmanje 190 cm, ako cemo ovako iskreno 185 cm pa do 190 cm je idealna visina za muskarca, preko je vecina retardirana da ne zna ni hodati kako treba.sann wrote:paaa.......preko 190..cmm...mora biti,jer me zaista privlace samo takvi...
![]()
![]()
![]()
Ne nalazim se u ovoj grupi od 185 ni blizu, samo kazem ovako svoje misljenje.
p.s. imas male sise

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
-
naravno da nije vazno,koga briga za to?osim one sto misle da su neko vazan,jedino je njima to vazno,ako ga volis nista nije bitno,moj lijepi visok je samo 1,67m ali je divan,prelijep,predobar i puno ga volim,dusa moja najljepsa!!!!!!!!!volim te ljepoto
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Jao Luna ja citirala tvoj post kad si pitala jeli slijedeće anketa broj cipela i obrisah sve,halali
ne pitaj kako,do foruma je
Uglavnom,da odgovorim na pitanje:
Meni je samo bitno kod ljudi koliko su visoki,koliko gela na glavu "meću",kako zamahuju,koliko su cipele platili,koliko pivkare moRe popit' i koliko dobro podrignut'
....to su moji kriteriji
Nista mi drugo nije vazno.....poštenje,kultura,obrazovanje,intelekt,duša......

ne pitaj kako,do foruma je

Uglavnom,da odgovorim na pitanje:
Meni je samo bitno kod ljudi koliko su visoki,koliko gela na glavu "meću",kako zamahuju,koliko su cipele platili,koliko pivkare moRe popit' i koliko dobro podrignut'
....to su moji kriteriji

Nista mi drugo nije vazno.....poštenje,kultura,obrazovanje,intelekt,duša......

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
a ti ako si u francuskoj i nemas bas puno tih preko 175 cmfrance wrote:naravno da nije vazno,koga briga za to?osim one sto misle da su neko vazan,jedino je njima to vazno,ako ga volis nista nije bitno,moj lijepi visok je samo 1,67m ali je divan,prelijep,predobar i puno ga volim,dusa moja najljepsa!!!!!!!!!volim te ljepoto

..al ima nesto u tim malim ljudimma kazu,ne znam,valjda se vise trude,ko ce ga znat...ko je sarmantniji od malog francuza?! niko, a sve ih zene vole...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
a ti ako si u francuskoj i nemas bas puno tih preko 175 cmburek67 wrote:france wrote:naravno da nije vazno,koga briga za to?osim one sto misle da su neko vazan,jedino je njima to vazno,ako ga volis nista nije bitno,moj lijepi visok je samo 1,67m ali je divan,prelijep,predobar i puno ga volim,dusa moja najljepsa!!!!!!!!!volim te ljepoto

..al ima nesto u tim malim ljudimma kazu,ne znam,valjda se vise trude,ko ce ga znat...ko je sarmantniji od malog francuza?! niko, a sve ih zene vole...

Talijan/Italijan

-
pa jeste sarmantan je,i zene i muskarci,i ti bi ga zavolio da ga upoznas,predivan je,i upravu si puno se trudi,mada ima i visokih francuza,fin si ti,lijepo razmisljasburek67 wrote:a ti ako si u francuskoj i nemas bas puno tih preko 175 cmfrance wrote:naravno da nije vazno,koga briga za to?osim one sto misle da su neko vazan,jedino je njima to vazno,ako ga volis nista nije bitno,moj lijepi visok je samo 1,67m ali je divan,prelijep,predobar i puno ga volim,dusa moja najljepsa!!!!!!!!!volim te ljepoto...zezam se malo ali francuzi su pomali,necu reci da sam ja bas prevelik,180 cm i dosta,pasem svuda,i tam-i vam
...

-
fini su i talijani,ali francuzi su francuziJulia-Klara wrote:a ti ako si u francuskoj i nemas bas puno tih preko 175 cmburek67 wrote:france wrote:naravno da nije vazno,koga briga za to?osim one sto misle da su neko vazan,jedino je njima to vazno,ako ga volis nista nije bitno,moj lijepi visok je samo 1,67m ali je divan,prelijep,predobar i puno ga volim,dusa moja najljepsa!!!!!!!!!volim te ljepoto...zezam se malo ali francuzi su pomali,necu reci da sam ja bas prevelik,180 cm i dosta,pasem svuda,i tam-i vam
...
..al ima nesto u tim malim ljudimma kazu,ne znam,valjda se vise trude,ko ce ga znat...ko je sarmantniji od malog francuza?! niko, a sve ih zene vole...[/q
Talijan/Italijanali su i oni niski,ali mi ne smetaaa,ne smetaaa