Ma daj, da se ja zaljubim u nekog 10 godina mlađeg, to bi bilo već malo bolesno

Vi ste oboje odrasli ljudi, volite se, valjutajte se po plaži vazdan

Moderator: spacebound
Ma daj, da se ja zaljubim u nekog 10 godina mlađeg, to bi bilo već malo bolesno
Ili mu se ne svidjam.Fuddo wrote: 04 Oct 2019, 12:23 Jarane, flertujes ima tri mjeseca...on nista.
On je tebi sestro gej, nema sta drugo bit.
Onda za mnom stoje u redu. Samo jos da izaberem, koju cuspacebound wrote: 04 Oct 2019, 13:36 Meni se ne cini da julia flertuje.Ja bas mislim da je rezervisana, i da on ne zna da li ima zeleno svjetlo kod nje.
Jule, ja sam ti rekla, ali znam da neces tako uraditi.
Imala sam ja prije 100 godina jednu simpatiju, i tako, stidljiva bila, noge mi se odsjeku kad ga vidim, i bili smo u istom drustvu, ma ja jedva da sam sa njim pricala, ignorisala ga, i trajalo je to, a onda ga je jedna maznula(kasnije su se vjencali)Dosta vremena kasnije mi je rekao da je bio zaljubljen u mene ali se nije usudjivao nista reci jer je mislio da ga ne podnosim jer sam uvijek bila totalno hladna prema njemu
E, tu je space naucila lekciju![]()
Tacno, ne flertujem. Ne znam flertovatispacebound wrote: 04 Oct 2019, 13:36 Meni se ne cini da julia flertuje.Ja bas mislim da je rezervisana, i da on ne zna da li ima zeleno svjetlo kod nje.
Imala sam ja prije 100 godina jednu simpatiju, i tako, stidljiva bila, noge mi se odsjeku kad ga vidim, i bili smo u istom drustvu, ma ja jedva da sam sa njim pricala, ignorisala ga, i trajalo je to, a onda ga je jedna maznula(kasnije su se vjencali)Dosta vremena kasnije mi je rekao da je bio zaljubljen u mene ali se nije usudjivao nista reci jer je mislio da ga ne podnosim jer sam uvijek bila totalno hladna prema njemu
Naravoučenije:spacebound wrote: 04 Oct 2019, 13:36 Meni se ne cini da julia flertuje.Ja bas mislim da je rezervisana, i da on ne zna da li ima zeleno svjetlo kod nje.
Zato sto ima 24, kad joj bude 40 moci ce
Mozda, valjda to kod vas drugacije ide.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests