Mlađi momak,starija cura..
Moderator: spacebound
Re: Mlađi momak,starija cura..
Sačekaj malo, pomjeraće se ta granica i na 50 i 60...Vrag wrote: 04 Oct 2019, 16:37Mozda, valjda to kod vas drugacije ide.
Meni od 18 do 40 sve odgovara
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Status: Offline
Ma, nemoj se ograničavati vraže mali. Mlađe je slađe ali je i stara koka dobra supa.
Uzmi sve što ti život pruža, danas si cvet, sutra uvehla ruža.
- Vrag
- Forum [Bot]
Pa kud cu dalje od 40.Dorian wrote: 04 Oct 2019, 16:41 Ma, nemoj se ograničavati vraže mali. Mlađe je slađe ali je i stara koka dobra supa.

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9752 times
- Been thanked: 16383 times

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Kada budeš imao 50 ili 60 vidjećeš kako se perpektiva i pogled na život, godine, privlačnost itd mijenjaju.
Ma kada budeš iymeđu 45 i 50, vidjećeš da 50 i malo više i nije loše...
Last edited by Dorian on 04 Oct 2019, 16:50, edited 1 time in total.
- Vrag
- Forum [Bot]
Editovao. Sa 45 ti zgodna, a ima ih, žena od 50 i nije tako loša, vjeruj.
- Vrag
- Forum [Bot]
E za te od 20 treba ti isto šta i onoj od 50 da bi pokupila momka od 20.
Ili ti misliš da ćeš vječno biti interesantan onima od 20?
Last edited by Dorian on 04 Oct 2019, 16:55, edited 1 time in total.
- Femea
- Propala kaladontašica
- Been thanked: 2 times
Naravno da možete biti savršen par, bez obzira na godine, tu nije bitno šta kolegica smatra pod savršenim ili okolina.
Šta bi moglo biti bitno:
-Da prije svega on u tebi vidi ženu sa kojom bi mogao biti bez ustezanja i bez osvrtanja na mišljenje okoline.
-Da te bez straha bude spreman upoznati sa njemu bliskim ljudima i da odbaci bilo kakva ogovaranja od strane istih.
-Da bude spreman prihvatiti da se možda nekada u budućnosti neće ostvariti kao roditelj vlastitog djeteta, ali i da mu pomisao na usvajanje nije tegobna.
Ti si vjerujem spremna na sve ovo iznad ispisano.
To bi bile neke značajne stavke za vašu dugu i savršenu vezu.Naravno za neku avanturu ne mora ispunjavati niti jedan od ovih uslova, dovoljno je da mu se dopadaš.Samo, tebi možda avantura neće biti dovoljna.
E sad, pošto si ti sigurna da ti se dopada ali ne znaš šta on misli ili osjeća, ostaje ti da čekaš na njegov potez.Jer si eto starog kova.
Moram dodati, meni je to njegovo ustezanje ipak nekakav pokazatelj da možda i nije spreman za malo komplikovaniju vezu.
Uglavnom, sve su ovo nagađanja, kroz pročitano se može svašta zaključiti ali nikako osjetiti ono što u stvari ti dijeliš sa njim svakodnevno.
Kako god, uživaj u zaljubljenosti dok ti ne dosadi ili ne pređe u nešto značajnije, sretno.
Šta bi moglo biti bitno:
-Da prije svega on u tebi vidi ženu sa kojom bi mogao biti bez ustezanja i bez osvrtanja na mišljenje okoline.
-Da te bez straha bude spreman upoznati sa njemu bliskim ljudima i da odbaci bilo kakva ogovaranja od strane istih.
-Da bude spreman prihvatiti da se možda nekada u budućnosti neće ostvariti kao roditelj vlastitog djeteta, ali i da mu pomisao na usvajanje nije tegobna.
Ti si vjerujem spremna na sve ovo iznad ispisano.
To bi bile neke značajne stavke za vašu dugu i savršenu vezu.Naravno za neku avanturu ne mora ispunjavati niti jedan od ovih uslova, dovoljno je da mu se dopadaš.Samo, tebi možda avantura neće biti dovoljna.

E sad, pošto si ti sigurna da ti se dopada ali ne znaš šta on misli ili osjeća, ostaje ti da čekaš na njegov potez.Jer si eto starog kova.

Moram dodati, meni je to njegovo ustezanje ipak nekakav pokazatelj da možda i nije spreman za malo komplikovaniju vezu.
Uglavnom, sve su ovo nagađanja, kroz pročitano se može svašta zaključiti ali nikako osjetiti ono što u stvari ti dijeliš sa njim svakodnevno.
Kako god, uživaj u zaljubljenosti dok ti ne dosadi ili ne pređe u nešto značajnije, sretno.

Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Samo ću dodati da je život ono šta nam se dešava dok mi čekamo stvari za koje mislimo da ih želimo.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1444 times
- Been thanked: 1375 times
Ma to ti je nista...11 godina...
Za mene je to kao 11 mjeseci...
Ali nemoj se previse obazirati na mene...kod mene su drugaciji kriteriji...
Za mene je to kao 11 mjeseci...

Ali nemoj se previse obazirati na mene...kod mene su drugaciji kriteriji...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
Vidis li sebe sa zenom od 60g npr?Dorian wrote: 04 Oct 2019, 16:58 Samo ću dodati da je život ono šta nam se dešava dok mi čekamo stvari za koje mislimo da ih želimo.
I am not this hair, I am not this skin...I am the soul that lives within - Rumi