Aaaaa....taman kad sam pomislio da si ljudina bez ijedne mane, otkrijem da ne navijaš za Italijanepaparaci wrote:ja stvarno ne znam sta im bi. to nije bila ta ekipa. onaj prvi gol sam i mogao nekako svariti, ali drugi nikako. ne znam kad sam se zadnji put tako shebao![]()
za mene najlosija utakmica koju je elf ikad odigrala. ne znam zasto nije Reus-a od pocetka pustio da igra. ne znam cemu glupi Podolski![]()
italija je dobro igrala, ali to samo zbog toga sto su njemci bili izuzetno losi
Inače, Italiji je oduvijek na svim velikim takmičenjima najveći problem predstavljala grupna faza. Čim to prođu, ma koliko dobri ili loši bili, za očekivati je da dođu du finala.
Suprotno večinskom mišljenju i usprkos očiglednom uspjehu, ipak mi je pomalo žao što je Prandelli potpuno promijenio filozofiju igre i izbacio iz upotrebe hinjski ali meni vrlo drag catenaccio, po kojem su bili prepoznatljivi. Do ovog EP-a pored njih još su jedino Englezi ostali vjerni svom imidžu i istom (mahnitom) stilu igre kao i unazad 50 godina.
Sve u svemu, ne sjećam se da je neko onako pregazio Nijemce kao preksinoć....imali su sreće što crna zvijer nije ostala na ternu, inače se ne bi izvukli bez još kojeg zgoditka.
Idemo dalje, forza Italia

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)