Reha........legenda

Moderator: VIP
Ma nece ih zakljucati dok se ti vratis...Samo se pazi vrucine dok trcis,nemoj me sekiratMic-Sokoli wrote:Sto bolan otvarate dobr teme kad sam se taman spremio da idem na trcanje(jogging)
Trcim po parku koji je pun drveca pa imam hladovinu,alJulia-Klara wrote:Ma nece ih zakljucati dok se ti vratis...Samo se pazi vrucine dok trcis,nemoj me sekiratMic-Sokoli wrote:Sto bolan otvarate dobr teme kad sam se taman spremio da idem na trcanje(jogging)
Koliko si samo u pravu, i zaista si u pravu.Sheval wrote:Nema te šta biti strah,naprotiv.
Što prije shvatiš da je to danas trend,da je lakše biti idiot i mrziti,nego biti realan i normalan,biće ti lakše.
Najveće zlo današnjice-INTERNET.
Tako je MajoMaja wrote:Aman što se pojedini previše opterećuju drugim ljudima. Pišem što hoću, ponašam se kako hoću...
Ako neko laže o sebi savršeno me ne zanima jer meni niti to šteti, niti mi pomaže.
Zato imam i određenu distancu prema ljudima na netu. Ni s kim se ne ližem, pa poslije nema razočarenja ako skontam da mi je neko lagao. Prema tome, što se mene tiče neka drugi pričaju/lažu što hoće. Ne pada mi na pamet da se nerviram zbog toga i gubim vrijeme analizirajući tuđe postove.