BMW
Moderator: Krokodil Behko
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3197 times
- Status: Offline
Re: Zašto su svi vozači BMW-a „idioti“?
Zato sto naletis na jace od sebe 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8761 times
- Status: Online
ma ga je nalupo ko vula u kupusu i da sam npr tu bio, samo bih glavu okrenuoMerlin246 wrote: 06 Oct 2019, 15:16Ne branim niti jednog niti drugog. Za mene su obadvojica debili apsolutni. Ali nasilje nece dobro nikome donijeti, niti je to rijesenje za tu situaciju.Duminjo wrote: 06 Oct 2019, 15:12 jel se ovo brani lik koji po snijegu vozi na ljetnim gumama sa zadnjom vucom i jos ne zna voziti?![]()
tacno ste fenomeni![]()
Jel' ih to cetverica na kraju biloMerlin246 wrote: 06 Oct 2019, 15:16Ne branim niti jednog niti drugog. Za mene su obadvojica debili apsolutni. Ali nasilje nece dobro nikome donijeti, niti je to rijesenje za tu situaciju.Duminjo wrote: 06 Oct 2019, 15:12 jel se ovo brani lik koji po snijegu vozi na ljetnim gumama sa zadnjom vucom i jos ne zna voziti?![]()
tacno ste fenomeni![]()
Question everything.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10067 times
- Been thanked: 17063 times
Zato sto si sitnaMerlin246 wrote: 06 Oct 2019, 15:19Susrecem se svakodnevno ali mi nikada nije palo na pamet nekoga prebiti zato sto ne vozi dobro.spacebound wrote: 06 Oct 2019, 15:17
Bas se ti ne sreces sa bar 5 debila za volanom svakodnevno?Covjeku pukao film.Kladim se da onaj sad zna u rikverc vozit
![]()
Prvo, ako ne zna nek ne vozi, pogotovo po snijegu
drugo, vise je u pitanju bezobrazluk i samozivost nego neznanje.Stane covjek nasred lezeceg policajca, usred trake usred grada i prica na telefon.Mogu ja svaki dan po stranicu ovakvih stvari ispisat.Neki dan gledam i ne vjerujem
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
vidim,vas dvoje ubiste sa supljom.... ili si corav...Socrates wrote: 06 Oct 2019, 15:19Ti baci četiri.
Jer komentar o tuci ti je bezveze, a i sam znaš da se tako ne bi smio ponašati u Švedskoj.
Dakle, po tvom, u Bosni je dozvoljeno nasilje takve vrste, al' u Švedskoj ćeš postupati po zakonu.
De nemoj šuplje.
koja je to odgovornost,a odrasla osoba...
izic u saobracaj ,ugrozavati masu drugih ljudi....
i njihovu imovinu,zarad k.urcenja ...doslovno tako...
uz to jos biti bezobrazan....
Spominjes Svedsku....
Da,ima toga i ovde,desavalo mi se...
Samo sto ljudi ovde imaju mnogo veci nivo kulture.
Zamoli te lijepo,i pomognes mu.... okrenes auto,ili sta vec treba .
Sokrate,zaibretio si me ...zaista.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Sta ti hoces? Pravilno je napisati OBADVOJICA i tako se pise u hrvatskom jeziku. Pravilno je i OBOJICA i OBADVOJICA. Uhvati se s Pasom i Duminjom pod ruku i nestanite u nepoznatom pravcu.
Sad ti jos manje vjerujem da ne bi nikoga prebila 
Question everything.
I postoji policija koju uvijek mozete kontaktirati, pozvati kada imate s nekim problem u saobracaju ili u bilo cemu pa nek mu oni oduzmu vozacku i poduzmu mjere koje trebaju. A ne "prebijati iz sevapa". Znaci ne ne i ne. Ni u Bosni, ni u Njemackoj ni u Engleskoj. Naucite biti CIVILIZIRANI. 
- Duminjo
- Urednik foruma

Sad samo da obatrojica odredimo gdje cemo 
Birtija zvuci dobro
Birtija zvuci dobro
Question everything.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Pasa, nije uopste upitno da je on idiot koji ne zna voziti. Ono što jeste upitno je da li ga treba ili, uopste, da li bi se ti usudio tući nekog takvog u Švedskoj.Pasaga wrote: 06 Oct 2019, 15:26vidim,vas dvoje ubiste sa supljom.... ili si corav...Socrates wrote: 06 Oct 2019, 15:19
Ti baci četiri.
Jer komentar o tuci ti je bezveze, a i sam znaš da se tako ne bi smio ponašati u Švedskoj.
Dakle, po tvom, u Bosni je dozvoljeno nasilje takve vrste, al' u Švedskoj ćeš postupati po zakonu.
De nemoj šuplje.
Spominjes Svedsku....
Zašto bi Bosna bila drugačija? Šta nije jasno? Jedan incident sad treba pretvarati u fizički obračun. I upravo si rekao da su Bosanci nekulturniji od Svedjana. Čak i da je istina, jel' treba to stalno tako ostati ili se može raditi na mirnijem rješavanju nesporazuma?
Zna se, brt, procedura za takve incidente. Vjerujem da se zna i u Bosni.
Sreća vam, brt, što niste u Americi jer oni tamo odmah pucaju u glavu, čak i ovi što ne znaju voziti pa ih neko zbog toga tuče.
. . . . . . . . .
Da se sprovede anketa ovdje, ja ipak mislim da bi mnogi prije prihvatili da ih se prebije nego da im se oduzme vozacka 
Question everything.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10067 times
- Been thanked: 17063 times
Sto, pobogu, u Bosni se moze i bez vozacke vozit 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Hajte na Basajkovac, u planine negdje i tamo jedan drugom drzite lekcije jel obadvojica ili obatrojica. I potucite se dobro usput

Ma nismo mi vozaci BMW-a da se tako ponasamo 
Question everything.
- Duminjo
- Urednik foruma

u svedskoj/na zapadu, policija radi svoj poso. doticni bi jednom tako zaglavio i pitanje je kad bi opet dobio vozacku. ako bi ikad.Socrates wrote: 06 Oct 2019, 15:33Pasa, nije uopste upitno da je on idiot koji ne zna voziti. Ono što jeste upitno je da li ga treba ili, uopste, da li bi se ti usudio tući nekog takvog u Švedskoj.Pasaga wrote: 06 Oct 2019, 15:26
vidim,vas dvoje ubiste sa supljom.... ili si corav...
Spominjes Svedsku....
Zašto bi Bosna bila drugačija? Šta nije jasno? Jedan incident sad treba pretvarati u fizički obračun. I upravo si rekao da su Bosanci nekulturniji od Svedjana. Čak i da je istina, jel' treba to stalno tako ostati ili se može raditi na mirnijem rješavanju nesporazuma?
Sreća vam, brt, što niste u Americi jer oni tamo odmah pucaju u glavu, čak i ovi što ne znaju voziti pa ih neko zbog toga tuče.
u bosni je doticni beba mala slatka. a ne ubica na cesti, potencijalna. nece u bosni odgovarati nikome. vozice jednu godinu tako, drugu, trecu...jednom ce opalit.
zamisli vozis tako zenu i djecu. opali te ovakav u zadnja vrata gdje ti djeca sjede.. ti bi osto normalan?
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ne možeš svoje akcije bazirati na nečemu što će se možda desiti, a mozda i nece. To niko racionalan ne radi.Duminjo wrote: 06 Oct 2019, 15:40u svedskoj/na zapadu, policija radi svoj poso. doticni bi jednom tako zaglavio i pitanje je kad bi opet dobio vozacku. ako bi ikad.Socrates wrote: 06 Oct 2019, 15:33
Pasa, nije uopste upitno da je on idiot koji ne zna voziti. Ono što jeste upitno je da li ga treba ili, uopste, da li bi se ti usudio tući nekog takvog u Švedskoj.
u bosni je doticni beba mala slatka. a ne ubica na cesti, potencijalna. nece u bosni odgovarati nikome. vozice jednu godinu tako, drugu, trecu...jednom ce opalit.
zamisli vozis tako zenu i djecu. opali te ovakav u zadnja vrata gdje ti djeca sjede.. ti bi osto normalan?
Jer da možeš sa sigurnošću reći da će ti on u buducnosti pobiti ženu i djecu, onda bi ti njega prvo ubio čim ga vidiš da ne zna u rikverc.
A ni tuča neće riješiti ništa. Apsolutno ništa. Ako je već moćan da ga policija ne dira, pa on će sljedeći put ponijeti pištolj i eliminirati te na prvu.
. . . . . . . . .
http://hr.n1info.com/Vijesti/a396094/Na ... esaka.html
Za nasilje se ide u zatvor i isto postoje kazne.
Samo da kazem.
Za nasilje se ide u zatvor i isto postoje kazne.
Samo da kazem.
- Duminjo
- Urednik foruma

A šta možeš? Sta bi ti u ovom slucaju uradio.. Al da si u bosni.Socrates wrote: 06 Oct 2019, 15:48Ne možeš svoje akcije bazirati na nečemu što će se možda desiti, a mozda i nece. To niko racionalan ne radi.Duminjo wrote: 06 Oct 2019, 15:40
u svedskoj/na zapadu, policija radi svoj poso. doticni bi jednom tako zaglavio i pitanje je kad bi opet dobio vozacku. ako bi ikad.
Jer da možeš sa sigurnošću reći da će ti on u buducnosti pobiti ženu i djecu, onda bi ti njega prvo ubio čim ga vidiš da ne zna u rikverc.
A ni tuča neće riješiti ništa. Apsolutno ništa. Ako je već moćan da ga policija ne dira, pa on će sljedeći put ponijeti pištolj i eliminirati te na prvu.
I nije bilo nikakve tuce, covjek ga je samo Izvuko iz auta. I to je napisano sa "čini mi se".. Malo se pretjeruje da bi se, po obicaju, hraknulo