Pa ovdje da vidis onda bi ti bilo sasvim normalno.
Oni se cude kad dodju kod nas da se obuca skida
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja bas nemogu bez toga,mislim mozda bi mogla da sam sama po ceo dan kuci,ali ovako kako jeste ne dolazi u obzirJulia-Klara wrote: 06 Oct 2019, 17:11 Meni grudnjak po kuci ne pada na pamet, a kamoli stikle...ma ni carape, osim kad mi je bas-bas zima![]()
Ja sam radila kod jedne Turkinje u intenzivnoj njezi, kucna njega. I bas su tradicionalna porodica, mnogo drze do obicaja i tako tih stvari. I kad god bih usla u kucu naravno izujem se jer ja imam taj obicaj i u svojoj kuci i svugdje. I jednom je dosao kolega po mene i usao u kucu da ih pozdravi, nju i muza.Usao u obuci. Kad je njen muz to vidio, toliko se uvrijedio i naljutio. Svasta mu je nabrojao na turskom
Du bist nicht insan, Du bist hajvan...Merlin246 wrote: 06 Oct 2019, 17:26Ja sam radila kod jedne Turkinje u intenzivnoj njezi, kucna njega. I bas su tradicionalna porodica, mnogo drze do obicaja i tako tih stvari. I kad god bih usla u kucu naravno izujem se jer ja imam taj obicaj i u svojoj kuci i svugdje. I jednom je dosao kolega po mene i usao u kucu da ih pozdravi, nju i muza.Usao u obuci. Kad je njen muz to vidio, toliko se uvrijedio i naljutio. Svasta mu je nabrojao na turskomLanci wrote: 06 Oct 2019, 17:19
Oni se cude kad dodju kod nas da se obuca skida![]()
Ovome nista nije bilo jasno
![]()
Reko sto se nisi izuo hoces li da otkaz dobijem zbog tebeA od svega sto je stari njemu psovao sam razumjela samo - insan i hajvan.
![]()

Reklo bi se sasvim dovoljno.Merlin246 wrote: 06 Oct 2019, 17:26 A od svega sto je stari njemu psovao sam razumjela samo - insan i hajvan.![]()

U pravu si, jednom sam mislila da je sasušena trava

Ma jok.